- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim benimBasın sağolsun canım benim bu güzel gecede hakka ulaştı Rabbim rahmetine esirgemisin insaAllah H hllal canım L loveandhope Rabbim bi mutluluğu yaşatacak inaaAllah tekrardan bizlere bu gecede duamdasiniz..
Amin amin canım benim..hepinize hayırlı kandiller kızlar allah hepinizin dualarını kabul etsin
Allah saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım ben cinsiyeti ogrenemedim hala sen erken ogrenmissin doktor 16 haftada öğreniriz dedi zeka testimiz de iyi dedi ama kan sonucunu henüz almadık inşallah bir sıkıntımız yokturCok sukur hersey iyi bugun dr a gttim bi kizim oluyomus allahima binlerce sukur hicbiriniz umudunuzu kaybetmeyin canim allah yardimcinz olsun
Canim inşaallah mubarek günler hürmetine hamilesindir bize güzel haberler verirsiAllah hepinizden razi olsun Bol omurler versin sizler gecen ay arkdaslr 19.gun adet olmsutm bugun normakde ben 21.gunde bir adet gorurum gecen ay komsum ile bene ayni tarihte olduk ayni bitis ayni baslmgic bu ay bugun olmam gerkti olmadi yarinda 21.gun gecen aya gore 1 gun gecti aslinda kendimo de fazla adepte edip kandrmak istemem ama takvimim erken gelir hic gec gelmez di bakalim yarin gircez artik
Canim bende her gün 5.6 kayısı kiraz ne varsa yiyorum misir yiyip su içiyorum tık yok anlamadim gitti bende de ayni sorunGunlerir acaip gabizlik cekiyorum suyi sahursa bol bol ucmeme ragmen ramazana bagldim bu durumu da
Canım allah razı olsun sende hayirla sağlık sihhatle kucağına al inşaallahKızlar sürekli giremiyorum ama bugün de diğer günlerde de hep dualarimdasiniz rabbim yüzünüzü güldürecek inşallah bu süreçlerin hepsi sınav elimizden geleni yapıp takdiri allaha bırakalım rabbimiz bizim için en hayırlı olanı bilir bize tevekkül etmek düşüyor
Evet bende dun baya kaysi yedim ama normle donmedi normakde ben hep ishal olan bir insanimdir.kendligimden hic klamadim hamile belki eski duzenine grmistim adetim ozaman bugun aksama kadar olmam gerekirCanim bende her gün 5.6 kayısı kiraz ne varsa yiyorum misir yiyip su içiyorum tık yok anlamadim gitti bende de ayni sorun
Olmadim canim henuz aksama misafrlerm var yemek yapyorum valahi gecen ay 18inde olmstk arkdasimla oluruz dio simdi o korunuyor oda olmadgina gore ben hamile degilmdir hani o olsada ben olamsaydim dusuneblrdm de belki aksm olurm bilmyrm