- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Evet canim icten yazdim içimden geçen herşeyi döktüm samimiyetimle ve bugün ilk defa birilerine böyle açık yazdim içimde meğer ne fırtınalar varmış lafa gelince ben hep yanındayım ben hep seninleyim yaa anlamadığım hani bütün erkekler aynı diyoruz ya değil çevremde görüyorum ya icime düşsün istemiyorum ama bari bi ruhuma dokunsun diyorum ya 2 yilimiz geçti 25 inde yıl donumumuzdu o günü hiç unutmayacağım oruc oruc kavga ettik ve akşam evden gittim de arkasına bile bakmadı nereye bile demedi gittim 1 paket sigara içtim orucunu onunla açtım sinemaya gittim eve döndüğümde cips almış kola almış bir taraftan da çayı yudumluyor tiksindim sonra nasıl bir psikoloji dir suan kendime inanamıyorum aynı yatakta yattım ve 1gun sonra yemek hazırladım akşama iftara bekledim gecikti tlf almış aynı köpeğin önüne atar gibi attı önüme al dedi hediyen ve ben salak manyak kafayı etmişim otur konuşalım dedim neden böyle olduk die konuşmaya çalıştım ya kimle konuşuyorsun yağ gibi su yüzüne çıktı hediye beklemen beni sinirlendiriyor dedi sevgimi azaltıyor dedi belki akşam surpriz yapacagim dedi dışarı çıkaracağım dedi beklemeden sürat astin dedi ya sen ödün gibi gelmissin ben nasıl sürat asmayın öküz ve barış yil sarıldık falan üste çıktı anlayacağınız ben baris tim sustum haklısın dedim ama o gun bu gündür içimde kötü his ...Allah sonumuzu hayır etsin tatile o kadar ihtiyacim var ki ne kendi ailem ne onun ailesine tahammül edemeyecek kadar mutsuzum benim başımı alıp giderdim var her şeyi batıyor oruc tutuyor yatarak geçiriyor namaz yok dua yok orucu açarken dua et diyorum nolur dua et ya bana karışma çok mu biliyorsun diyor ben susuyorum onu böyle yetiştiren annesine yazıklar olsun nedense hep ona ofkeleniyorum off çok doluyum kalk bi namaz kıl şukret abim arıyor her gün prensesimCanim yazilarini okudum çok duygulu o kadar içten yazmissin ki ne diyecegimi bilemiyorum.bende zaman zaman bana nasip olmuyo acaba ayrilacakmiyiz diye çok düşünmüştüm.dedigin gibi erkekler sadece bi kere geliyor is bitiyor bütün yük bizde gene de söylenecek bisiler bulabiliyorlar hayret.
Bak iki asilamamda da sabahin körüne randevu almışım diye soylene soylene gittik sprem verdi çıktı gitti hayatim sen halledersin ben saatlerce bekledim sprem yikandi örnek hazirlandi aldim hastaneden çıkıp trafigi yara yara gazlayip kendi doktoruma gittim canım pahasina yeterki cabucak gideyim beklemesin örnek diye.ikincisi gene ayni şekilde gene verdi gitti.hamule kaldim her tahlile tek gittim doktora muayeneye tek gittim gorunce ordakileri gep eşleri yaninda ama ben gene tek.o kadar alistirmisim ki artık bisi oldugu zaman esimde alışmış hayatimm sen halledersin hayatim sen yaparsin vs bu erkek milleti malesef genetik olsa gerek hazira alışmış.kolay geliyo onlara bu durum biz stres yapiyoruz biz kasiyoruz güya onlar bizi rahatlatiyomu peki ruhumuza kalbimize hitap edip bizi dustugumuz o durumdan cikariyolar mi bazen evet bazen hayir.evet ama ben esimi çok seviyorum ve biliyorum oda beni cok seviyor ama sanirim bu psikoloji bu çocuk baskisi toplum baskisi bence bizi son derece yoruyor ve bazen en yakinimizdakinden uzaklastiriyo diye dusunuyorum.olurana birakamiyoruz malesef biz kadinlar
amin aminCanim Rabbim bu mübarek günlerde sana dayanma gücü versin gerçekten sorumsuz bir adamla evlilik zor aynı mal bendede var allah ıslah etsin onları diycek başka kelime bulamıyorum
Evet canim icten yazdim içimden geçen herşeyi döktüm samimiyetimle ve bugün ilk defa birilerine böyle açık yazdim içimde meğer ne fırtınalar varmış lafa gelince ben hep yanındayım ben hep seninleyim yaa anlamadığım hani bütün erkekler aynı diyoruz ya değil çevremde görüyorum ya icime düşsün istemiyorum ama bari bi ruhuma dokunsun diyorum ya 2 yilimiz geçti 25 inde yıl donumumuzdu o günü hiç unutmayacağım oruc oruc kavga ettik ve akşam evden gittim de arkasına bile bakmadı nereye bile demedi gittim 1 paket sigara içtim orucunu onunla açtım sinemaya gittim eve döndüğümde cips almış kola almış bir taraftan da çayı yudumluyor tiksindim sonra nasıl bir psikoloji dir suan kendime inanamıyorum aynı yatakta yattım ve 1gun sonra yemek hazırladım akşama iftara bekledim gecikti tlf almış aynı köpeğin önüne atar gibi attı önüme al dedi hediyen ve ben salak manyak kafayı etmişim otur konuşalım dedim neden böyle olduk die konuşmaya çalıştım ya kimle konuşuyorsun yağ gibi su yüzüne çıktı hediye beklemen beni sinirlendiriyor dedi sevgimi azaltıyor dedi belki akşam surpriz yapacagim dedi dışarı çıkaracağım dedi beklemeden sürat astin dedi ya sen ödün gibi gelmissin ben nasıl sürat asmayın öküz ve barış yil sarıldık falan üste çıktı anlayacağınız ben baris tim sustum haklısın dedim ama o gun bu gündür içimde kötü his ...Allah sonumuzu hayır etsin tatile o kadar ihtiyacim var ki ne kendi ailem ne onun ailesine tahammül edemeyecek kadar mutsuzum benim başımı alıp giderdim var her şeyi batıyor oruc tutuyor yatarak geçiriyor namaz yok dua yok orucu açarken dua et diyorum nolur dua et ya bana karışma çok mu biliyorsun diyor ben susuyorum onu böyle yetiştiren annesine yazıklar olsun nedense hep ona ofkeleniyorum off çok doluyum kalk bi namaz kıl şukret abim arıyor her gün prensesim nasilsin protein aliyomisun bal dua rdiyoum sana hastaneye giderim yüz defa arar naptin yumurtan oluşmuş mu hadi ya peki çatlatacak mi şimdi peki sonra ne olacak neyi bekleyeceğiz dinlenmeyi mi bekleycgiz benim için araştırmış genç ay 2. Asilamam da negatif olunca eşimden ince abi mi aradım olmadı dedim haberleri yoktu anlattım her şeyi şimdi bu aslamamndan hhaberleri var eşimi arayinca yumurt olmuş dedim h aha sınıf tavuk musun sen nasıl yani ne yumurtası die dalga geçti yarimagiz hayirlisi çıkıyor ağzından yine olmadı dedim ya zaten ben biliyordum çünkü biz ne istersek olmaz dedi lan sen nerden bilebilirdim inançsız allah a ınan yalvar önce umudunu hemen kaybetti ilk zamanlard her ikisi de naz kılıp abdestli yapardı inaniyordu simdi olmadikc inancini da kaybetti yakında beni de kaybedecek farkında değil ... bambaşka bir adam oldu çok değişti allah im ne olursun bm dua edin kızlar içimi sikiyorlr
Canim ne diyebilirim ki cevap yazıyordum sana yine kendimi kaybetmism s arjim bitti hepsi gitti diyeceğim o ki bu çocuk meselesi bizi çok yıprattı evliliğim tehlikeye soktu biliyor musun bu çocuk için tam 3 tane is degistirdim ilk nisan ayinda oldum eğilerek bele yük yaptığımız için işi bıraktım dış polikinliginde asistanım ameliyatlarda yarım saat eğilerek aspire ediyordum sonuç negatif oldu ikinci asilama ya ara verelim dedik hsg dir tahlildir 1 a da onlara vakit ayırdım o sırada başka ise girdim adet oldum işten ayrıldım yine asılama yaptık sonra o da olumsuz geçen haftalarda sonuç bekliyordum ki başka hastaneden çağrıldım allah im aradığım işti zaten hamile olsam da çalışırdım kimseye bir şey demezdim bir kac ay alistirirdm kendimi onlara sonra hamilelik olur giderdi bu hayallerle 15 inde ise girdim bir sürü dr dan da torpilim vardı kabul ettirdim kendimi 17 sinde adet oldum yine husran aksam karssin gectim ne yapacagiz soyle akil ver vama smdi hem calisip hrm nasil tedavi olacgim calismazsam ciksam mi aceba ya calis bir kac ay daha para birktiririz tup bbek yapariz dedi beynimden vuruldum 18 i oldu 19 u oldu ben hep aklımda soru işaretleri bastım istifayi gittim hastaney zaten cumaya denk geldi dr larla kavga ede ede yazdırdım ilaclari gec geldin tahlil ytismez dedi o dedi bu dedi sonunda y azdirfim tedaviye başladım eve geldim işten ayrıldım dedim sen zaten tutasizsin ne yaptığın belli değil ne tpcagin belli değil dengesizsin başarısızdır allah im hala innamiyorm nasıl dün bu lafları suan size de anlatırken utanıyorum bir taraftan da ya ve ne oldum böyle beni b hale getirdi bu süreç aslında çok başarılıyım tutarliyim ama beni böyle girmeye başladı sukretmeyi unuttu artık çalışmıyorum para çok gidiyor masraf çok oluyor elektrik çok gelmiş su neden bu kadar çok o fff adam kafayı yedi belki de gerçek yüzünü şimdi göstermeye başladı bilemiyorumCanim yazilarini okudum çok duygulu o kadar içten yazmissin ki ne diyecegimi bilemiyorum.bende zaman zaman bana nasip olmuyo acaba ayrilacakmiyiz diye çok düşünmüştüm.dedigin gibi erkekler sadece bi kere geliyor is bitiyor bütün yük bizde gene de söylenecek bisiler bulabiliyorlar hayret.
Bak iki asilamamda da sabahin körüne randevu almışım diye soylene soylene gittik sprem verdi çıktı gitti hayatim sen halledersin ben saatlerce bekledim sprem yikandi örnek hazirlandi aldim hastaneden çıkıp trafigi yara yara gazlayip kendi doktoruma gittim canım pahasina yeterki cabucak gideyim beklemesin örnek diye.ikincisi gene ayni şekilde gene verdi gitti.hamule kaldim her tahlile tek gittim doktora muayeneye tek gittim gorunce ordakileri gep eşleri yaninda ama ben gene tek.o kadar alistirmisim ki artık bisi oldugu zaman esimde alışmış hayatimm sen halledersin hayatim sen yaparsin vs bu erkek milleti malesef genetik olsa gerek hazira alışmış.kolay geliyo onlara bu durum biz stres yapiyoruz biz kasiyoruz güya onlar bizi rahatlatiyomu peki ruhumuza kalbimize hitap edip bizi dustugumuz o durumdan cikariyolar mi bazen evet bazen hayir.evet ama ben esimi çok seviyorum ve biliyorum oda beni cok seviyor ama sanirim bu psikoloji bu çocuk baskisi toplum baskisi bence bizi son derece yoruyor ve bazen en yakinimizdakinden uzaklastiriyo diye dusunuyorum.olurana birakamiyoruz malesef biz kadinlar
Evet canim icten yazdim içimden geçen herşeyi döktüm samimiyetimle ve bugün ilk defa birilerine böyle açık yazdim içimde meğer ne fırtınalar varmış lafa gelince ben hep yanındayım ben hep seninleyim yaa anlamadığım hani bütün erkekler aynı diyoruz ya değil çevremde görüyorum ya icime düşsün istemiyorum ama bari bi ruhuma dokunsun diyorum ya 2 yilimiz geçti 25 inde yıl donumumuzdu o günü hiç unutmayacağım oruc oruc kavga ettik ve akşam evden gittim de arkasına bile bakmadı nereye bile demedi gittim 1 paket sigara içtim orucunu onunla açtım sinemaya gittim eve döndüğümde cips almış kola almış bir taraftan da çayı yudumluyor tiksindim sonra nasıl bir psikoloji dir suan kendime inanamıyorum aynı yatakta yattım ve 1gun sonra yemek hazırladım akşama iftara bekledim gecikti tlf almış aynı köpeğin önüne atar gibi attı önüme al dedi hediyen ve ben salak manyak kafayı etmişim otur konuşalım dedim neden böyle olduk die konuşmaya çalıştım ya kimle konuşuyorsun yağ gibi su yüzüne çıktı hediye beklemen beni sinirlendiriyor dedi sevgimi azaltıyor dedi belki akşam surpriz yapacagim dedi dışarı çıkaracağım dedi beklemeden sürat astin dedi ya sen ödün gibi gelmissin ben nasıl sürat asmayın öküz ve barış yil sarıldık falan üste çıktı anlayacağınız ben baris tim sustum haklısın dedim ama o gun bu gündür içimde kötü his ...Allah sonumuzu hayır etsin tatile o kadar ihtiyacim var ki ne kendi ailem ne onun ailesine tahammül edemeyecek kadar mutsuzum benim başımı alıp giderdim var her şeyi batıyor oruc tutuyor yatarak geçiriyor namaz yok dua yok orucu açarken dua et diyorum nolur dua et ya bana karışma çok mu biliyorsun diyor ben susuyorum onu böyle yetiştiren annesine yazıklar olsun nedense hep ona ofkeleniyorum off çok doluyum kalk bi namaz kıl şukret abim arıyor her gün prensesim
amin amin
Canim evlenirken sana guvenmis acaba ömür boyu calisacagini mi zannetmiş ne tuhaf.allah gönlüne göre versin hayatim insallah asarsiniz bu durumlari.bence çok fazla zorlama çocuk mevsusunu dedigim gibi once kendini rehabiliylte et bence sağlıklı bi düşün herseyi enine boyunaSana cevap yazıyordum s
Canim ne diyebilirim ki cevap yazıyordum sana yine kendimi kaybetmism s arjim bitti hepsi gitti diyeceğim o ki bu çocuk meselesi bizi çok yıprattı evliliğim tehlikeye soktu biliyor musun bu çocuk için tam 3 tane is degistirdim ilk nisan ayinda oldum eğilerek bele yük yaptığımız için işi bıraktım dış polikinliginde asistanım ameliyatlarda yarım saat eğilerek aspire ediyordum sonuç negatif oldu ikinci asilama ya ara verelim dedik hsg dir tahlildir 1 a da onlara vakit ayırdım o sırada başka ise girdim adet oldum işten ayrıldım yine asılama yaptık sonra o da olumsuz geçen haftalarda sonuç bekliyordum ki başka hastaneden çağrıldım allah im aradığım işti zaten hamile olsam da çalışırdım kimseye bir şey demezdim bir kac ay alistirirdm kendimi onlara sonra hamilelik olur giderdi bu hayallerle 15 inde ise girdim bir sürü dr dan da torpilim vardı kabul ettirdim kendimi 17 sinde adet oldum yine husran aksam karssin gectim ne yapacagiz soyle akil ver vama smdi hem calisip hrm nasil tedavi olacgim calismazsam ciksam mi aceba ya calis bir kac ay daha para birktiririz tup bbek yapariz dedi beynimden vuruldum 18 i oldu 19 u oldu ben hep aklımda soru işaretleri bastım istifayi gittim hastaney zaten cumaya denk geldi dr larla kavga ede ede yazdırdım ilaclari gec geldin tahlil ytismez dedi o dedi bu dedi sonunda y azdirfim tedaviye başladım eve geldim işten ayrıldım dedim sen zaten tutasizsin ne yaptığın belli değil ne tpcagin belli değil dengesizsin başarısızdır allah im hala innamiyorm nasıl dün bu lafları suan size de anlatırken utanıyorum bir taraftan da ya ve ne oldum böyle beni b hale getirdi bu süreç aslında çok başarılıyım tutarliyim ama beni böyle girmeye başladı sukretmeyi unuttu artık çalışmıyorum para çok gidiyor masraf çok oluyor elektrik çok gelmiş su neden bu kadar çok o fff adam kafayı yedi belki de gerçek yüzünü şimdi göstermeye başladı bilemiyorum
Ben de farkındayım çok doluyum ama bunu gören sadece benimCanim evlenirken sana guvenmis acaba ömür boyu calisacagini mi zannetmiş ne tuhaf.allah gönlüne göre versin hayatim insallah asarsiniz bu durumlari.bence çok fazla zorlama çocuk mevsusunu dedigim gibi once kendini rehabiliylte et bence sağlıklı bi düşün herseyi enine boyuna
Cok sukur hersey iyi bugun dr a gttim bi kizim oluyomus allahima binlerce sukur hicbiriniz umudunuzu kaybetmeyin canim allah yardimcinz olsunÇok şükür tatlım rabbimbi daha gostermesin sana inş senin altıncı haftada yani kanama yaptığın haftalarda kalp atışı nasıldı zayifmiydi benim arkadasta hamile senin gibi kanaması oldu bebeğin kalp atışı zayıf çıktı
Canimmm cok sevindim ya allah bağışlasın prenses geliyo deseneCok sukur hersey iyi bugun dr a gttim bi kizim oluyomus allahima binlerce sukur hicbiriniz umudunuzu kaybetmeyin canim allah yardimcinz olsun
İnşallah canim inşallah son bi zeka testimiz de olumlu ciksin rahatliycaz kismetseCanimmm cok sevindim ya allah bağışlasın prenses geliyo desene
Çok sevindim canım Rabbim sağ salim bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inş allah analı babalı buyutsunCok sukur hersey iyi bugun dr a gttim bi kizim oluyomus allahima binlerce sukur hicbiriniz umudunuzu kaybetmeyin canim allah yardimcinz olsun
Amin canim saol zeka testinde de bisi cikmasin ozamn rahatliycmÇok sevindim canım Rabbim sağ salim bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inş allah analı babalı buyutsun
Evet unutmayalım ne olursunuz yok olmadım test yaptım çıkmadı doktora gittim adet söktürücü verdi ama yarından sonra kullanacam kadir gecesinide atlatalim insaAllah sen ne yapıyorsun iyi misinKizlar nasilsiniz yarın çok önemli dualarimizda birbirimizi unutmayalim inşallahvesselam_ canim naptin adet oldun mu
Napim canim bende ramazan falan koşturma ayni devam bol bol dua ediyorum ışte rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda diye her zaman kendim sizler ve bilip bilmedigim tüm isteyenlere dua ediyorum inşallah bizde bi gün guleriz rabbim büyük yarın hem affimizi hem niyetimizi isteğimizi sunucaz rabbim inşallah duasi kabul olanlardan eyler rabbimEvet unutmayalım ne olursunuz yok olmadım test yaptım çıkmadı doktora gittim adet söktürücü verdi ama yarından sonra kullanacam kadir gecesinide atlatalim insaAllah sen ne yapıyorsun iyi misin
Amin canım benim amin tedavi olacan miNapim canim bende ramazan falan koşturma ayni devam bol bol dua ediyorum ışte rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda diye her zaman kendim sizler ve bilip bilmedigim tüm isteyenlere dua ediyorum inşallah bizde bi gün guleriz rabbim büyük yarın hem affimizi hem niyetimizi isteğimizi sunucaz rabbim inşallah duasi kabul olanlardan eyler rabbim
Yok cnm suan düşünmüyorum senAmin canım benim amin tedavi olacan mi
Yok Tatlim bende düşünmüyorum kurbandan sonra insaAllah. Suan ezan okunuyor imsaAllah gerek kalmaz kendiliğinden hamis oluruzYok cnm suan düşünmüyorum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?