Umarim herkes istegine kavusurHerkes bi mücadele de canim normal
Biraz moral için girin arada ama iyi gelio bicok insanakendi adima konusuyum o surecteyken (asilama) bi merak ne yazdilar diye okurdum ama negatif olunca ister istemez biraz uzaklasiyorsun bu haberlerden
Biraz moral için girin arada ama iyi gelio bicok insana
Biraz moral için girin arada ama iyi gelio bicok insana
Evetcanim bebisin dogum tarihi allah kismet ederse simdilik iyiym ama kanama oluyo arada malesefNasilsin cnm ?? Kanaman devam ediyor mu? Senin yorumlarin altinda bebek takvimi var senin mi? muhtemel doğum tarihi 19.01.2016 benin doğum günümde var bi kader arkadasligimiz
Evetcanim bebisin dogum tarihi allah kismet ederse simdilik iyiym ama kanama oluyo arada malesef
amin canım inşallah saolInsallah hep iyi gecer ve kanamalarin durur cnm saglikla kucagina alirsin bebişini :)
Burdayim canım ramazan telaşı işte uğraşıp duruyom sen nasılsın inş yegenimiz ve annesi iyidirdelalimmm nerdesin canım kayboldun
Allaha sukur cankm iyiyz simdilik merak ettm seni girmeyince neteBurdayim canım ramazan telaşı işte uğraşıp duruyom sen nasılsın inş yegenimiz ve annesi iyidir
Evet pek fazla yazmiyom artık tatlım yegenimizin cinsiyeti belli oldumuAllaha sukur cankm iyiyz simdilik merak ettm seni girmeyince nete
Hayir canim uc hafta sonra belli olcakmisEvet pek fazla yazmiyom artık tatlım yegenimizin cinsiyeti belli oldumu
Hadi hayırlısı canım sağlıklı olsundaHayir canim uc hafta sonra belli olcakmis
Amin canim sagolasinHadi hayırlısı canım sağlıklı olsunda
38. Gün beklenen gün oldu çok şükür:) ohhh Bee ne çektim ama kaç gündür.gerçi çok ağrım var inanılmaz zor duruyorum işte şuan ama razıyım aman gelsinde. Lekelenmeler başladı kara göründü artık heraldevesselam_ L loveandhope Kizlar nerdesiniz adet oldunuz mu benim 6.günüm hala baya yoğun oluyor doktora sorsum bi kac gün daha bekle bakalim sonra dedi sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?