- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Aynen canım rabbim dayanma gücü versinDemekki allah ramazani oruçla gecirmemizi istedi hamile olsaydik tutamayacaktik kismet xanim uzulme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım rabbim dayanma gücü versinDemekki allah ramazani oruçla gecirmemizi istedi hamile olsaydik tutamayacaktik kismet xanim uzulme
Hayirli sahurlar cümleten canim rabbim dualarimizi kabul edecek Insallah ona guvenimiz tam ve sonsuz......Hayırlı sahurlar hanımlar... Rabbim dualarımizi kabul etsin insaAllah
Amin canim aminnnnn inşallah kucagimiza almamiz nasipnolur hepimizinNegatif sonuç alanlar umudunuzu kaybetmeyin rabbim büyüktür bu mübarek ramazan hurmetine rabbim kucaklarimizi doldursun bizlere evlat nasip etsin Insallah.
delalimmm canim umudunu kaybetme nolur benim bi tanidigim 10.cu denemesinde tuttursu tup bebek doktorlar olmaz sizin cocugunuz dedikçe yilmadi kadin ve 6 yaşında kizi var şimdi sen düşün. semisderin canim rabbim evladini sana bağışlasın insallah dikkat et bol bol dua et rabbim sizi korusun
Mrb canım benim durumu biliyon eşimi zor ikna etmistim bana kalsa üç ay sonra tekrar denerim ama gel gorki benimki çok inatçıNegatif sonuç alanlar umudunuzu kaybetmeyin rabbim büyüktür bu mübarek ramazan hurmetine rabbim kucaklarimizi doldursun bizlere evlat nasip etsin Insallah.
delalimmm canim umudunu kaybetme nolur benim bi tanidigim 10.cu denemesinde tuttursu tup bebek doktorlar olmaz sizin cocugunuz dedikçe yilmadi kadin ve 6 yaşında kizi var şimdi sen düşün. semisderin canim rabbim evladini sana bağışlasın insallah dikkat et bol bol dua et rabbim sizi korusun
ikna edersin sen canım yaMrb canım benim durumu biliyon eşimi zor ikna etmistim bana kalsa üç ay sonra tekrar denerim ama gel gorki benimki çok inatçı
Canim sürekli allhumme ya vedud eşimin agzini dilini bağlı tut diye oku yanlış yazmis olabilirim rabbim eşine istek versin insallhMrb canım benim durumu biliyon eşimi zor ikna etmistim bana kalsa üç ay sonra tekrar denerim ama gel gorki benimki çok inatçı
İnş canım okurum ikna olur inşallahCanim sürekli allhumme ya vedud eşimin agzini dilini bağlı tut diye oku yanlış yazmis olabilirim rabbim eşine istek versin insallh
Biraz zor canım benim durum biraz vahim gibi sen nasıl oldun inş kanaman durduikna edersin sen canım ya
Hayir cnm biraz daha var gecmio bi turluBiraz zor canım benim durum biraz vahim gibi sen nasıl oldun inş kanaman durdu
Canim allah kabul etsin dualarinda beni de unutma ben hala adet olmadim anlamadim ya mayis 17 kurtaj ama beklemedeyim bi hafta daha olmazsam doktora gidicem tekrar bence ramazani gecir öyle devam et tedavineCanim hayrlisi olsun demketen baska caremiz yok ben namaza basldim dualrima drvam edyprum olmaysnlrda edyorum hepinize delalimmm insallah esini ikna edersim bende bu ay gidecktim doktora esim ramazan gecsin ole basla dedi ben gecen ayin 26sinda adet olmstum bu ay 24unde beklerken su anda leklerim geldi 18gun sonra falan adet olmus oldum nir bolr oldu anlamdim cok erken geldi ya anlayamadim sizdr bu ay tekrardan gideyim mi asilama icin
Ala ala evet sen nie olmadin ben dusugu biliyorsun 10gun kanamali gecrdim sonra adet oldum bu 2.adetim uzerime benim benim dusukten sonra iki kere adet olmus olyorjm yankCanim allah kabul etsin dualarinda beni de unutma ben hala adet olmadim anlamadim ya mayis 17 kurtaj ama beklemedeyim bi hafta daha olmazsam doktora gidicem tekrar bence ramazani gecir öyle devam et tedavine
Canım sendemi olmadın daha ya bende artık gelir diye bekliyordum 20 Mayıs benimde artık olsakta rahatlasak. Ama hiç belirti de yok ya bugün 31. GünCanim allah kabul etsin dualarinda beni de unutma ben hala adet olmadim anlamadim ya mayis 17 kurtaj ama beklemedeyim bi hafta daha olmazsam doktora gidicem tekrar bence ramazani gecir öyle devam et tedavine
Canım sendemi olmadın daha ya bende artık gelir diye bekliyordum 20 Mayıs benimde artık olsakta rahatlasak. Ama hiç belirti de yok ya bugün 31. Gün
merhaba vajinal tablet progesteron tableti oluyo ve kist yapmaz sadece adeti geciktirir Benimde geciktirmisti :) hatta kist varsa kisti eritir icin rahat olsunBen asilamadan sonra vajinal tablet kullandim acaba kist mi yapti... kafamda deli sorular