Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba vajinal tablet progesteron tableti oluyo ve kist yapmaz sadece adeti geciktirir Benimde geciktirmisti :) hatta kist varsa kisti eritir icin rahat olsun

Canim ya cok teşekkürler valla icimi ferahlattin. İnşallah en kisa surede olurum biraz tedirginim sadece neden olmadim diye.

Bence hic ara verme cnm basla tedaviye

Asilamadan sonra adet olmayalim diye bekliyoruz.
Canim allah kabul etsin dualarinda beni de unutma ben hala adet olmadim anlamadim ya mayis 17 kurtaj ama beklemedeyim bi hafta daha olmazsam doktora gidicem tekrar bence ramazani gecir öyle devam et tedavine
Arkim kurtajdan sonra 1 ay adet olmadi dr hep vrkle olurdun dedi nadi baska dr gitti icerde parca kalmis dedi onu da temizletti bi 20 iadar yine adet olmadi sonra oldu beklemek istemedi kurtajdan sonra korunmadi hemen yamule kaldi 2 aylikti bugun gaberini aldim cocuk dusmus dr bekle toparlan demisti dinlemedi sebebini simdi bilmiyorum konusamadim bazen aceleci davraniyoruz tipki ben gibi ... ;( dr bekle dedi beklemedim bugun ilaca basladim yine bismillah vakalim

arkadasina cok uzuldum Allah sabir versin... sen adet olmustun dimi tatlim ben hala olmadim asilama icin mi yoksa tup bebek icin mi ilaclara basladin....

Aşilama için 3. Olacak benim klomenle sen hala olmadin mi o zaman test yapsana canim

hadi bakalim canim bu sefer guzel sonuclanir insallahhhh...
canim benim kan testim negatif cikti ama....daha umudum yok. hasta olmayi bekliyorum ama hicbir belirtiside yok gayet iyiyim

hadi bakalim canim bu sefer guzel sonuclanir insallahhhh...
canim benim kan testim negatif cikti ama....daha umudum yok. hasta olmayi bekliyorum ama hicbir belirtiside yok gayet iyiyim
Hmm test yaptirman iyi olmus bugun bi kizla konustim 12 gun gecmis adeti kesin gozuyle bakiyormus cenazeden de teste firsati olnamis bi test sonuc negatif hayirlisi olsun belli mi olur belki senin yukselmistir aman cnm iyi dileklerin icin hepimizin ins

Aşilama için 3. Olacak benim klomenle sen hala olmadin mi o zaman test yapsana canim
merhaba bisey merak ettim Bende 2 asilama yaptirdim ilki klomenle ikincisi ilacsiz Doktor bana igneleri onerdi En olumlu sonucu ignelerle aliyolarmis Senin doktorunmu klomeni onerdi sen mi istedin? Benim doktor klomenin vucut icin zararli oldugunu soyluyo o yuzden ya ignelerle ya da ilacsiz asilama yapmak istiyor

Bir de benim ilacsiz buyumuyor polikistikover old. Icin senin demekki saglikli buyuyor oyleyse ne igne ne ilac hic bulasma onlarin amaci yumurtayi buyutmek

Amin yazacagina aman yazmisim pardon

Bir de benim ilacsiz buyumuyor polikistikover old. Icin senin demekki saglikli buyuyor oyleyse ne igne ne ilac hic bulasma onlarin amaci yumurtayi buyutmek
Benim yumurta kendiliginden buyuyup catliyor ama ilacsiz asilama yaptik o da tutmadi Belki yumurta sayisi artarsa sansta artar diye igneyi deniycem ramazandan sonra Ben yurtdisindayim devlette yaptiriyorum asilamayi ama yinede ucret oduyoruz 50 Euro Bi de igneleri sigorta karsilamiyor burda da Ben almaliyim ve tanesi 12 Euro yani asilamanin yaklasik maliyeti 350 tl yi bulcak ama son kez deniycem Bizim sebepsiz infertilite Ne bende ne esimde sorun yok ama olmuyo yine de

Kizlar suan lekelenme olmuş sanirim adet olucam ama hic ağrım sizim yok cok korktum iyice aksayacak adetim diye ama gelicek sanırım :)

benimde dun sahurdan sonra hafif pembe geldi pecetede gordum sabahta oyle oldu cokk acik pembe orucumuda bozmadim iyice gelsin bi bakalim

Ya aslinda yine de pek bir sey degilmis keske igne killan dese de parasini odemeye raziyim devletin proseduru hapla dusuk dozlarla baslayip olmazsa igneye gecmek bizim de sebepsiz infrtilte polikistik vat ama o bir sorun olarak gorunmuyor yumurta olusumunu engelliyor onu da ilaclar sagliyor zaten ins olur ya ins napalim vakti var denekki gehttp://720pizle.com/izle/dublaj/furious-7.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…