merhaba vajinal tablet progesteron tableti oluyo ve kist yapmaz sadece adeti geciktirir Benimde geciktirmisti :) hatta kist varsa kisti eritir icin rahat olsun
Kizlar valla bende anlamadim bu işi hic bir belirti de yok biz nasil adet olacaz ahahahaha simdide adet bekliyoruz şaka gibi hayat
Bence hic ara verme cnm basla tedaviyeCanim hayrlisi olsun demketen baska caremiz yok ben namaza basldim dualrima drvam edyprum olmaysnlrda edyorum hepinize @delalimmm insallah esini ikna edersim bende bu ay gidecktim doktora esim ramazan gecsin ole basla dedi ben gecen ayin 26sinda adet olmstum bu ay 24unde beklerken su anda leklerim geldi 18gun sonra falan adet olmus oldum nir bolr oldu anlamdim cok erken geldi ya anlayamadim sizdr bu ay tekrardan gideyim mi asilama icin
Asilamadan sonra adet olmayalim diye bekliyoruz.
Arkim kurtajdan sonra 1 ay adet olmadi dr hep vrkle olurdun dedi nadi baska dr gitti icerde parca kalmis dedi onu da temizletti bi 20 iadar yine adet olmadi sonra oldu beklemek istemedi kurtajdan sonra korunmadi hemen yamule kaldi 2 aylikti bugun gaberini aldim cocuk dusmus dr bekle toparlan demisti dinlemedi sebebini simdi bilmiyorum konusamadim bazen aceleci davraniyoruz tipki ben gibi ... ;( dr bekle dedi beklemedim bugun ilaca basladim yine bismillah vakalimCanim allah kabul etsin dualarinda beni de unutma ben hala adet olmadim anlamadim ya mayis 17 kurtaj ama beklemedeyim bi hafta daha olmazsam doktora gidicem tekrar bence ramazani gecir öyle devam et tedavine
Arkim kurtajdan sonra 1 ay adet olmadi dr hep vrkle olurdun dedi nadi baska dr gitti icerde parca kalmis dedi onu da temizletti bi 20 iadar yine adet olmadi sonra oldu beklemek istemedi kurtajdan sonra korunmadi hemen yamule kaldi 2 aylikti bugun gaberini aldim cocuk dusmus dr bekle toparlan demisti dinlemedi sebebini simdi bilmiyorum konusamadim bazen aceleci davraniyoruz tipki ben gibi ... ;( dr bekle dedi beklemedim bugun ilaca basladim yine bismillah vakalim
Aşilama için 3. Olacak benim klomenle sen hala olmadin mi o zaman test yapsana canimarkadasina cok uzuldumAllah sabir versin... sen adet olmustun dimi tatlim ben hala olmadim asilama icin mi yoksa tup bebek icin mi ilaclara basladin....
Aşilama için 3. Olacak benim klomenle sen hala olmadin mi o zaman test yapsana canim
Hmm test yaptirman iyi olmus bugun bi kizla konustim 12 gun gecmis adeti kesin gozuyle bakiyormus cenazeden de teste firsati olnamis bi test sonuc negatif hayirlisi olsun belli mi olur belki senin yukselmistir aman cnm iyi dileklerin icin hepimizin inshadi bakalim canim bu sefer guzel sonuclanir insallahhhh...
canim benim kan testim negatif cikti ama....daha umudum yok. hasta olmayi bekliyorum ama hicbir belirtiside yok gayet iyiyim
merhaba bisey merak ettim Bende 2 asilama yaptirdim ilki klomenle ikincisi ilacsiz Doktor bana igneleri onerdi En olumlu sonucu ignelerle aliyolarmis Senin doktorunmu klomeni onerdi sen mi istedin? Benim doktor klomenin vucut icin zararli oldugunu soyluyo o yuzden ya ignelerle ya da ilacsiz asilama yapmak istiyorAşilama için 3. Olacak benim klomenle sen hala olmadin mi o zaman test yapsana canim
merhaba bisey merak ettim Bende 2 asilama yaptirdim ilki klomenle ikincisi ilacsiz Doktor bana igneleri onerdi En olumlu sonucu ignelerle aliyolarmis Senin doktorunmu klomeni onerdi sen mi istedin? Benim doktor klomenin vucut icin zararli oldugunu soyluyo o yuzden ya ignelerle ya da ilacsiz asilama yapmak
mrb ben devlette oluyorum orda da ogneyi kolay kolay vermiyorlar pahali old. Icin rapordu konseydi dert yani klomenle deniyorlar birkac asilamadan sonuc akamayinxa igneye geciyorlar ben cok istedim igne ama vermedi kadin klomenke cok gec buyuyor ilk asilamam özelde olmustu igneyle olmustu 7 gunde buyumustu klomenle 17. Gunumde 18mm oldu ancak sonra asilama oldum bu 3 olacak sen ozelde mi yaptiriyorsun
Bir de benim ilacsiz buyumuyor polikistikover old. Icin senin demekki saglikli buyuyor oyleyse ne igne ne ilac hic bulasma onlarin amaci yumurtayi buyutmekmerhaba bisey merak ettim Bende 2 asilama yaptirdim ilki klomenle ikincisi ilacsiz Doktor bana igneleri onerdi En olumlu sonucu ignelerle aliyolarmis Senin doktorunmu klomeni onerdi sen mi istedin? Benim doktor klomenin vucut icin zararli oldugunu soyluyo o yuzden ya ignelerle ya da ilacsiz asilama yapmak istiyor
Amin yazacagina aman yazmisim pardonHmm test yaptirman iyi olmus bugun bi kizla konustim 12 gun gecmis adeti kesin gozuyle bakiyormus cenazeden de teste firsati olnamis bi test sonuc negatif hayirlisi olsun belli mi olur belki senin yukselmistir aman cnm iyi dileklerin icin hepimizin ins
Benim yumurta kendiliginden buyuyup catliyor ama ilacsiz asilama yaptik o da tutmadi Belki yumurta sayisi artarsa sansta artar diye igneyi deniycem ramazandan sonra Ben yurtdisindayim devlette yaptiriyorum asilamayi ama yinede ucret oduyoruz 50 Euro Bi de igneleri sigorta karsilamiyor burda da Ben almaliyim ve tanesi 12 Euro yani asilamanin yaklasik maliyeti 350 tl yi bulcak ama son kez deniycem Bizim sebepsiz infertilite Ne bende ne esimde sorun yok ama olmuyo yine deBir de benim ilacsiz buyumuyor polikistikover old. Icin senin demekki saglikli buyuyor oyleyse ne igne ne ilac hic bulasma onlarin amaci yumurtayi buyutmek
Ya aslinda yine de pek bir sey degilmis keske igne killan dese de parasini odemeye raziyim devletin proseduru hapla dusuk dozlarla baslayip olmazsa igneye gecmek bizim de sebepsiz infrtilte polikistik vat ama o bir sorun olarak gorunmuyor yumurta olusumunu engelliyor onu da ilaclar sagliyor zaten ins olur ya ins napalim vakti var denekki gehttp://720pizle.com/izle/dublaj/furious-7.htmlBenim yumurta kendiliginden buyuyup catliyor ama ilacsiz asilama yaptik o da tutmadi Belki yumurta sayisi artarsa sansta artar diye igneyi deniycem ramazandan sonra Ben yurtdisindayim devlette yaptiriyorum asilamayi ama yinede ucret oduyoruz 50 Euro Bi de igneleri sigorta karsilamiyor burda da Ben almaliyim ve tanesi 12 Euro yani asilamanin yaklasik maliyeti 350 tl yi bulcak ama son kez deniycem Bizim sebepsiz infertilite Ne bende ne esimde sorun yok ama olmuyo yine de
Burdayım canim nasilsin nasil gidiyo hersey yolundamiNereye kayboldu herkes ya
Yolunda cok sukur herkes dagilmis kimse yok artik burdaBurdayım canim nasilsin nasil gidiyo hersey yolundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?