Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar Beni hatirliyosaniz 2.asilamayi olmustum ve bat tan 3 gun once adet oldum Normalden daha yogun bi sekilde bu da tutmadi Ucuncu asilama icin ignelere basliycam haftaya O da tutmazsa ben pes ediyorum daha ugrasmiycam Sebepsiz infertiliteyiz belki kendiliginden olur

Canım geçmiş olsun vardır bir hayır biraz dinlensen bir iki ay zaten ramazan geliyor yemene icmene dikkat etmen lazim oruc tutarsan beslenmen aksar bakarsın kendiliğinden olur bence bekle derim

Yumurtalar toplandı canım haber bekliycez onlardan
Canım benim tedavin hayırla sonuçlansın inş berat gecesi namazı kılarken aklıma sen geldin namaz üzerinde sana dua ettim nasibin vardı duada demek ki sonra burda ki arkadaşlar geldi hepiniz geçtiniz içimden Söylemek istedim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin istemişken tam isteyelim Allah'ım lütfen hayırlısıyla ikiz olsun :) Cehennemden,belalardan ve hertürlü sıkıntılarınızdan beraatiniz olur bu gece insallah. Allaha emanet olun.

Kizlat bugün benim asilamamin 7.günü kanda 2.96 çıktı nasıl sonuç sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…