Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benim yarin saat 12 de asilamam var dualariniza benide alin lutfen.Allah hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh

Canlar hayırlı kandiller hepimize rabbim dualarimiI kabul etsin birbirimizi unutmayalim delalimmm canim hadi hayirlisi olsun inşallah yumurta toplaninca esinde sperm verdimi naail olacak toplandiktan sonra

Canlar hayırlı kandiller hepimize rabbim dualarimiI kabul etsin birbirimizi unutmayalim delalimmm canim hadi hayirlisi olsun inşallah yumurta toplaninca esinde sperm verdimi naail olacak toplandiktan sonra
Sanada hayırlı kandiller tatlım sperm verdi verdikten bi saat sonra beni içeri alıp hazirladilar sonra toplama işlemi oldu 15 dk sonra dinlenme 3 saat icerde kaldım çıktım onlar beni ariycak transfer etmeden bir gün önce

Çok teşekkür ederim canım rabbim herkesin içindeki hasreti cikarsin inş

Kizlar benim yarin saat 12 de asilamam var dualariniza benide alin lutfen.Allah hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh
İnş pozitif olur canım tüp bebek derdinden kurtulursun ben hem çok acı cekiyom hemde çok yoruluyom verdikleri ilaçlar beni mahvetti bugunde bir sürü ilaç jel ve kan sulandirici iğne verdiler gobekten yaptım akrep sokması gibi acı veriyo

Canım hayirlisi olur inşallah keske microenjeksiyon yaptirsaydin onda döllenme beklenmiyo sanieim direk yumurtanin icine birakiyolar spermi hadi hayirlisi insallah hepsi döllenir dw kalanlari dondurursun

Canım hayirlisi allahtan ümit kesilmez benim tutdu da ne oldu sanki rabbim hayirlisini nasip etsin kafana takma unut gitsin boşver inşallah tez zamanda hepimiz anne olucaz

Allah yardimcin olsun canim. Allah hepimizin yüzünu guldurur insallah bu mubarek gecede ....

Canım hayirlisi allahtan ümit kesilmez benim tutdu da ne oldu sanki rabbim hayirlisini nasip etsin kafana takma unut gitsin boşver inşallah tez zamanda hepimiz anne olucaz
evet hayirlisi diyorum bende Zaten istanbula tatile gelmistim hava degisiminden herhalde erken oldu Istanbula gelmek kafami da dagitti cocuk istegim azaldi bile diyebilirim Bu ay son asilama denemesini yapicam ve ara vericem artik Ne zaman nasipse o zaman olucak zaten

Rabbim yar ve yardimcin olsun canım

CAnim zorlama işle olmuyo malesef bende çok zorladim hic zamana bırakmadım eşim hep bana bak zorladin olmadı artik zamana birak kafana takinti yaptin vs dedi kürtaj olmak zorunda kalinc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…