Kizlat bugün benim asilamamin 7.günü kanda 2.96 çıktı nasıl sonuç sizce
İnş canımCanim geçecek bu günlermerak etme allahin izniyle poZitif sonuç alacaksin stres yapma rahat ol lütfen
Sanada hayırlı kandiller tatlım sperm verdi verdikten bi saat sonra beni içeri alıp hazirladilar sonra toplama işlemi oldu 15 dk sonra dinlenme 3 saat icerde kaldım çıktım onlar beni ariycak transfer etmeden bir gün önceCanlar hayırlı kandiller hepimize rabbim dualarimiI kabul etsin birbirimizi unutmayalimdelalimmm canim hadi hayirlisi olsun inşallah yumurta toplaninca esinde sperm verdimi naail olacak toplandiktan sonra
Çok teşekkür ederim canım rabbim herkesin içindeki hasreti cikarsin inşCanım benim tedavin hayırla sonuçlansın inş berat gecesi namazı kılarken aklıma sen geldin namaz üzerinde sana dua ettim nasibin vardı duada demek ki sonra burda ki arkadaşlar geldi hepiniz geçtiniz içimden Söylemek istedim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin istemişken tam isteyelim Allah'ım lütfen hayırlısıyla ikiz olsun :) Cehennemden,belalardan ve hertürlü sıkıntılarınızdan beraatiniz olur bu gece insallah. Allaha emanet olun.
İnş pozitif olur canım tüp bebek derdinden kurtulursun ben hem çok acı cekiyom hemde çok yoruluyom verdikleri ilaçlar beni mahvetti bugunde bir sürü ilaç jel ve kan sulandirici iğne verdiler gobekten yaptım akrep sokması gibi acı veriyoKizlar benim yarin saat 12 de asilamam var dualariniza benide alin lutfen.Allah hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh
Canım daha erken ama sıfır cikmamasida bir umutturKizlat bugün benim asilamamin 7.günü kanda 2.96 çıktı nasıl sonuç sizce
Canım hayirlisi olur inşallah keske microenjeksiyon yaptirsaydin onda döllenme beklenmiyo sanieim direk yumurtanin icine birakiyolar spermi hadi hayirlisi insallah hepsi döllenir dw kalanlari dondurursunSanada hayırlı kandiller tatlım sperm verdi verdikten bi saat sonra beni içeri alıp hazirladilar sonra toplama işlemi oldu 15 dk sonra dinlenme 3 saat icerde kaldım çıktım onlar beni ariycak transfer etmeden bir gün önce
Canım hayirlisi allahtan ümit kesilmez benim tutdu da ne oldu sanki rabbim hayirlisini nasip etsin kafana takma unut gitsin boşver inşallah tez zamanda hepimiz anne olucazMerhaba arkadaslar Beni hatirliyosaniz 2.asilamayi olmustum ve bat tan 3 gun once adet oldum Normalden daha yogun bi sekildebu da tutmadi Ucuncu asilama icin ignelere basliycam haftaya O da tutmazsa ben pes ediyorum daha ugrasmiycam Sebepsiz infertiliteyiz belki kendiliginden olur
İnş pozitif olur canım tüp bebek derdinden kurtulursun ben hem çok acı cekiyom hemde çok yoruluyom verdikleri ilaçlar beni mahvetti bugunde bir sürü ilaç jel ve kan sulandirici iğne verdiler gobekten yaptım akrep sokması gibi acı veriyo
Amin canim inş rabbim halimize acisin ve bizi mukafatlandirsinAllah yardimcin olsun canim. Allah hepimizin yüzünu guldurur insallah bu mubarek gecede ....
Hadi insallah olcak kötü düsünme canimOpu yapıldı tatlım beş yumurta toplandı çok ağrım var bir sürü ilaç ve iğne verdiler yine
Yukselebilir canim bende 11. Gun 3.6 cikmistiKizlat bugün benim asilamamin 7.günü kanda 2.96 çıktı nasıl sonuç sizce
evet hayirlisi diyorum bende Zaten istanbula tatile gelmistim hava degisiminden herhalde erken oldu Istanbula gelmek kafami da dagitti cocuk istegim azaldi bile diyebilirim Bu ay son asilama denemesini yapicam ve ara vericem artik Ne zaman nasipse o zaman olucak zatenCanım hayirlisi allahtan ümit kesilmez benim tutdu da ne oldu sanki rabbim hayirlisini nasip etsin kafana takma unut gitsin boşver inşallah tez zamanda hepimiz anne olucaz
İnş kaliteli olurlar canım ama çok zorlu bir süreç allah bu surectekilerin yardımcısı olsunHadi insallah olcak kötü düsünme canim
Rabbim yar ve yardimcin olsun canımevet hayirlisi diyorum bende Zaten istanbula tatile gelmistim hava degisiminden herhalde erken oldu Istanbula gelmek kafami da dagitti cocuk istegim azaldi bile diyebilirim Bu ay son asilama denemesini yapicam ve ara vericem artik Ne zaman nasipse o zaman olucak zaten
CAnim zorlama işle olmuyo malesef bende çok zorladim hic zamana bırakmadım eşim hep bana bak zorladin olmadı artik zamana birak kafana takinti yaptin vs dedi kürtaj olmak zorunda kalincevet hayirlisi diyorum bende Zaten istanbula tatile gelmistim hava degisiminden herhalde erken oldu Istanbula gelmek kafami da dagitti cocuk istegim azaldi bile diyebilirim Bu ay son asilama denemesini yapicam ve ara vericem artik Ne zaman nasipse o zaman olucak zaten
İnşallah canım dualarnizi bekliyorumYukselebilir canim bende 11. Gun 3.6 cikmisti
Canim dün hepimiz için dua ettim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziYukselebilir canim bende 11. Gun 3.6 cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?