• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
7 haftayı geçmişti son adete göre ama son gittiğimde yani kürtaj kararı alındığında 6 haftada kalmış dedi doktor. Bende hiç korunmak istemiyorum ama eşim yine kötü bşi olur diye doktoru dinleyelim diyor. İkna edemem sanırım onu çok etkilendi bu olaydan o da. Ama gel BAna sor bugün daha 1 hafta oldu nasıl geçecek bu zamn.? Kürtajdan sonra korunmayan varmı aramızda acaba ya
Canım bence internetten araştır doktorları korunma diyen drlar var. Eşinede okutanilirsin

Allahima binlerce şükür bugün bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum allahim nazarlardan saklasin :nazar:
Çok sevindim canım benim ya Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin hayirlisiylada dünyaya getirirsin insaAllah su güzel günlerde

ah canım benim yaa biz niye böyle olduk bilmiyorum. İyimisin şuan bi sıkıntın yok inşallah. Doktor ne kadar süre verdi sana? Ben ne diyorum biliomosun hemen hemen herkes bi düşük yapıyor hayatının bi zamanında biraz acı oldu ama biz bu hakkımızı doldurduk 2.ler inşallah nur topu gibi kucağımıza olacak diyorum. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum. Zaten bu türlü iyimser şeyler düşünmezsem kafayı yicem. Hamilede kalabildik diyorum bi. Yandan. Doktor en. Önemli şey bu. Moralini bozma dedi. İnşallah hepimiz. Artık güzel günler görürüz. Diğer hamile olan arkadaşları da dua ile takip ediyorum. İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirler.
Ben korunmuyorum esimde korun desemde istemiyor korunmayi canim bu ayda korunmadik bisi olmadi zaten hamile kalmdim adet oldum bugun son gunu bir dokotrum korunma digeri korun dedi korunmyoruz

merhaba arkadaşlar
biraz bilginize ihtiyacım var. şuan BAT a 1 hafta var. ve eğer gebelik oluşmadıysa aşılama düşünüyorum. özelden önce devlet hastanesini bir denemek istiyorum. ve hemen olsun istiyorum açıkçası. şimdi ben tam BAT günü gitsem ertellenecek büyük ihtimal değil mi ? ne zaman gitmemi önerirsiniz arkadaşlar ? devlette yaptıran varsa biraz bahseder misiniz ? benim hsg sonucum var. eşimin sperm testide var. aslında 2 tane sperm örneği var biri gripken yapıldı ve bunda durum vahim. diğeri iyileşince yapıldı ve çok çok normal. biraz kandırmaca olacak ama ben anormal olanını göstermek istiyorum. 2 düşüğüm var. kan pıhtılaşması çıktı bende. normal yolla gebelik oluyor ama hemen olmuyor tabi. 4-5 denemede olmuştu öncelikler. yaş 30 beklemek istemiyorum. inşallah gebelik olmuştur ama olmadıysa 1 hafta sonnraya ilaca başlatır ve takibinde hemen aşılama yapar mı ? yoksa bidahaki aya mı atar ?

Back