• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasıl olayım ben hala çok zorlanıyorum normal hayatıma uyum sağlama konusunda.Zaman herşeyin ilacı derler.İnşallah bugünler kötü bir anı olarak hafızamızda kalır kucağımızda bebeklerimiz varken.
İnşallah canim bazen bana da şaka gibi geliyor malesef ama hayat acı ve zor gercekleri kabullenmek gerek bir an önce ki önümüze bakalim

İnşallah canim bazen bana da şaka gibi geliyor malesef ama hayat acı ve zor gercekleri kabullenmek gerek bir an önce ki önümüze bakalim
Banada bazen kabus gördüm gibi geliyor uyanınca sabah. Hemen elime bakıyorum. Beni gercek olduğuna inandıran tek şey elimdeki serum iğnesi morluğu çünkü:( hayat artık bize gülmek zorunda bence inşallah güzel günler çabuk gelir

Banada bazen kabus gördüm gibi geliyor uyanınca sabah. Hemen elime bakıyorum. Beni gercek olduğuna inandıran tek şey elimdeki serum iğnesi morluğu çünkü:KK43: hayat artık bize gülmek zorunda bence inşallah güzel günler çabuk gelir
Canim senin pataloji sonucu ne çıktı peki

Henüz çıkmadı canım. Haftaya çarşamba hem kontrole hem onun sonucunu öğrenmeye gidicem inş. Senin o tarz bi tahlil durumu olmuşmuydu sonuçlandımı?
Canim ben çıktı gecen hafta dis gebelik olabilir diye bi sonuç çıkmış yani risk almayip bastan savma gibi bi rapor bana neden olmadigi lazim napayim varsayimi yani beta hcg takibi yapalim dedi doktorum kan verdim 14 e düşmüş hemen beta haftaya tekrarla ondan sonra gerek yok zaten ben düşünmüyorum dis gebelik oldugunu demişti

Canim ben çıktı gecen hafta dis gebelik olabilir diye bi sonuç çıkmış yani risk almayip bastan savma gibi bi rapor bana neden olmadigi lazim napayim varsayimi yani beta hcg takibi yapalim dedi doktorum kan verdim 14 e düşmüş hemen beta haftaya tekrarla ondan sonra gerek yok zaten ben düşünmüyorum dis gebelik oldugunu demişti
Bende beni çok. Tatmin edeceğini sanmıyorum sonucun. Doktor . Çünkü genelde sebep çokt. Kesin belli olmaz dedi. Yani ilk gebelik lerde olan sebepsiz düşük yüksek ihtimal dedi. Sadece pıhtılaşma sorunu çıkabileceğinden bahsetti. Zaten herşey sebepsiz gebe kalamama , düşük sebebi. Anlamadım nasıl iştir. Ne Zormuş evlat sahibi olmak yarabbim

Bende beni çok. Tatmin edeceğini sanmıyorum sonucun. Doktor . Çünkü genelde sebep çokt. Kesin belli olmaz dedi. Yani ilk gebelik lerde olan sebepsiz düşük yüksek ihtimal dedi. Sadece pıhtılaşma sorunu çıkabileceğinden bahsetti. Zaten herşey sebepsiz gebe kalamama , düşük sebebi. Anlamadım nasıl iştir. Ne Zormuş evlat sahibi olmak yarabbim
Aynen canim sorma ya bana da öyle dedi doktorum ilk gebelikte cok yaşanıyor falan filan sebepsiz düşük sebepsiz inferlite nasil is anlamadim bende neyse hakkimizda hayirlisi bi gün elbet bizde güleriz inşallah

Kizlar ben adet olyorum bencede korunmayin benim 2 haftalikti korunmadim adet oldum cok yogun olyorn ama acaip

Canim ben korunucam bi süre doktor tekrarlayabilir dedi o riski göze alamam
Sen bikirsin ben korunmadim bu ay tutmadi adet oldum vala zaten gecen diger aya kadar da gtmeycem sanrm hastenye iki ay ara vermis olyorum iste sonra 3.asilamami yaptrrm artik bu asetim cok yogun ya

Benimkini yollamadilar patolojiye doktor ilk gebeliklerde yollamiyoruz ayni cümleleri kullandilat ikinci gebeliklerde sonra araştırıyoruz dedi Rabbim bi daha yaşatmasın insaAllah kürtaj değilde o ameliyathaneye giderken ki süreç beni mahvetti psikolijimi yordu.. Ahh vardır bir hayır diyelim kızlar atlatalim insaAllah Rabbim yüzümüzu güldürür bir kapı kapanır diğeri temiz bir şekilde açılır cefa çeken sefasinida görür isyan etmeden dua ederek atlatalim insaAllah

Back