- 26 Haziran 2014
- 687
- 625
- 33
insallah senin de Takip ediyorum yorum yazamasam da ve icimden bi ses senin olcagini soyluyo cunku en cok sen sabrettin 11 yil demistin Allah once sana sonra bize versinRabbim yar ve yardimcin olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah senin de Takip ediyorum yorum yazamasam da ve icimden bi ses senin olcagini soyluyo cunku en cok sen sabrettin 11 yil demistin Allah once sana sonra bize versinRabbim yar ve yardimcin olsun canım
haklisin zorlamayla olmuyo ki az once bi daha anladim Doktoru aradim ve bu ay takip edemiycekmis tum doktorlar konferansa gidiyomus Bi dahaki ay devam edelim dedi Bizde oruc tutucaz obur ayda olmaz O yuzden 2 ay ara vermis olucam artik agustos gibi olcak 3.asilama mecburen Bi de zaten asilamaylada tutmuyo diyerekten kendimi avutuyorum yani doktora ha gitmisim ha gitmemisim degisen bisey yok :)CAnim zorlama işle olmuyo malesef bende çok zorladim hic zamana bırakmadım eşim hep bana bak zorladin olmadı artik zamana birak kafana takinti yaptin vs dedi kürtaj olmak zorunda kalinc
Canim vardir bunda da bi hayır ben de ikinciyi hemen yapmak istedim doktorum ara verelim vücut dinlensin sende kafani boşalt dedi yok dedim tuttu ama sonucunu biliyosun zaten o yüzden zorlamaya gerek yok rabbim bilir zamanini napalim nasiphaklisin zorlamayla olmuyo ki az once bi daha anladim Doktoru aradim ve bu ay takip edemiycekmis tum doktorlar konferansa gidiyomus Bi dahaki ay devam edelim dedi Bizde oruc tutucaz obur ayda olmaz O yuzden 2 ay ara vermis olucam artik agustos gibi olcak 3.asilama mecburen Bi de zaten asilamaylada tutmuyo diyerekten kendimi avutuyorum yani doktora ha gitmisim ha gitmemisim degisen bisey yok :)
İnş canım hepimiz beraber hamis oluruz rabbim herkesin içindeki hasreti cikarsin sende umudunu sakın kaybetme mücadele etinsallah senin de Takip ediyorum yorum yazamasam da ve icimden bi ses senin olcagini soyluyo cunku en cok sen sabrettin 11 yil demistin Allah once sana sonra bize versin
Canım inş hamilesindir kan testi yaptır çıkar idrar testine pek guvenmeselam kızlar, bugün aşılamada 11. günüm.
8. gün ve 10. gün idrar testi negatif çıkmıştı, erken diyeceksiniz ama dayanamadım yaptım içim içime sığmıyor
benim adet olacakmış gibi agrılarım aşılama gününden beri var, şişlik hissediyorum, hafif kramplar, sonra sadece adet dönemlerimde başlayan sağ bacağımda ağrı ( adetime de 6 gün kaldı teste 4 gün, nasıl geçecek bu günler
aşılaması tutup benzer şikayetler yaşayan oldu mu
Ayyyy cnm çok heyecanlandim valla seni düşünemiyorum insallah rabbim güzel sonucla karsilastirsin seni hadi hayirlisi olsunKızlar hastaneden embriliyog aradı üç tane embriyo gelişmiş perşembe günü saat 12 de transfer olcak dualarinizi eksik etmeyin doktor dün bana folik asit kan sulandirici iğne verdi bide jel verdi
Canim.inşallah hersey gönlünce olur rabbim hayırlısıyla tutunsun bebekler sana canımKızlar hastaneden embriliyog aradı üç tane embriyo gelişmiş perşembe günü saat 12 de transfer olcak dualarinizi eksik etmeyin doktor dün bana folik asit kan sulandirici iğne verdi bide jel verdi
Allah senide tez vakitte sevindirsin tatlım zaten hastaneden arandigimda adam bana diyince üç bebeklerimiz var o an bende film koptu adamın dediklerini duyamadim heycan ve göz yasidan sonra biraz kendime geldim adama dedim bi daha soylermisiniz ne zaman gelecegimi perşembe günü saat 12 de burda olun dedi tlf kapattim ağlama krizine girdim adamın üç bebegimiz var diyisineAyyyy cnm çok heyecanlandim valla seni düşünemiyorum insallah rabbim güzel sonucla karsilastirsin seni hadi hayirlisi olsun
İnş canım rabbim kimseyi darda birakmasinCanim.inşallah hersey gönlünce olur rabbim hayırlısıyla tutunsun bebekler sana canım
Simdiden ucuz annesisin :) insallah saglikli bi hamilelik gecirip kucagina alirsin :)Allah senide tez vakitte sevindirsin tatlım zaten hastaneden arandigimda adam bana diyince üç bebeklerimiz var o an bende film koptu adamın dediklerini duyamadim heycan ve göz yasidan sonra biraz kendime geldim adama dedim bi daha soylermisiniz ne zaman gelecegimi perşembe günü saat 12 de burda olun dedi tlf kapattim ağlama krizine girdim adamın üç bebegimiz var diyisine
Aynen canım inş bu emeklerimiz boşa çıkmazSimdiden ucuz annesisin :) insallah saglikli bi hamilelik gecirip kucagina alirsin :)
Dualarim seninle tatlim iyi olucak bu defaaaKızlar hastaneden embriliyog aradı üç tane embriyo gelişmiş perşembe günü saat 12 de transfer olcak dualarinizi eksik etmeyin doktor dün bana folik asit kan sulandirici iğne verdi bide jel verdi
Amin canim inşallah tahmin ediyorum bende kan tahlili sonucuna bakinca gozlerime inanamamistim aptal bi sevinc ve aglama krizi allaha sukredisim dün gibi aklimda insallah emeklerimizin karsiligini alacagiz 3 ü de yerlesecekmi acaba yada birini dondurabileceklermi konustun muAllah senide tez vakitte sevindirsin tatlım zaten hastaneden arandigimda adam bana diyince üç bebeklerimiz var o an bende film koptu adamın dediklerini duyamadim heycan ve göz yasidan sonra biraz kendime geldim adama dedim bi daha soylermisiniz ne zaman gelecegimi perşembe günü saat 12 de burda olun dedi tlf kapattim ağlama krizine girdim adamın üç bebegimiz var diyisine
Tekrar asilama mi yapacaksin canimKizlar slmlar delalim Allh hayrli evlat versin onsallah tutar bebsin bende dinlenmedyim ama bir dahaki aya gdecegim dun kandildi hepinizin kandilini kutlarim hayrlata vesile olsun insallah dun halam beni ruyasinda gormus ikiz bebegum varsm babamda iki kere ayni riyayi gormis bebek varmis ama az sakalo varmsri sanirim bebegi erkek olacak demis benim icin bu ay adet oldum yogunda oldu icim temizlendi remsen artik bir dahaki aua yeniden maceram baslar
Tşk ederim bi tanem bizim yegen nasıl inş annesini yormuyodur :)Dualarim seninle tatlim iyi olucak bu defaaa
Amin canim inş zannetmem üçünü koyarlar yaşım küçük olduğu için bir tane koyuyolarmis ben iki tanede ısrar edcem inş koyarlardelalimmm canım benim çok çok sevindim Rabbim emeklerinin karşılığını bos çevirmesin dualarimiz seninle.. Ucu birden mi yerleşecek