- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Evet canimTüp bebek mi yaptircaksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimTüp bebek mi yaptircaksiniz
İnş canım benim kemiklerim çok ağrıyor bugün diz ve ellerimi katliyamiyomHic stres yapma panik olma icini ferah tut allaha birak insallah olacak
Nerde yaptiriyorsunuz birde fiyatını öğrenebilir miyim hiç stres yapma canım allahın izniyle olur inşallah bu tüp bebekteEvet canim
İnş canım Şanlıurfa osm de yapiyorum hastaneye 4.500 vercez ilaclarda 2.500 tuttuNerde yaptiriyorsunuz birde fiyatını öğrenebilir miyim hiç stres yapma canım allahın izniyle olur inşallah bu tüp bebekte
Ama neden morarmis sordun mj doktora canimÇatlama ignemi vurdum geldim gobisim mosmor olmuş çok acidi iğne
Canım igneleri sürekli gobege vuruyom bu yüzden morardiAma neden morarmis sordun mj doktora canim
Gecmis olsun canim inşallah gecicek hepsiCanım igneleri sürekli gobege vuruyom bu yüzden morardi
İnş canım bu emeklerim ve agrilarim boşa gitmezGecmis olsun canim inşallah gecicek hepsi
İnşallah canım sen yeterki stres yapma içini ferah tutİnş canım bu emeklerim ve agrilarim boşa gitmez
Canim geçecek bu günlermerak etme allahin izniyle poZitif sonuç alacaksin stres yapma rahat ol lütfenİnş canım benim kemiklerim çok ağrıyor bugün diz ve ellerimi katliyamiyom
Canım geçmiş olsun vardır bir hayır biraz dinlensen bir iki ay zaten ramazan geliyor yemene icmene dikkat etmen lazim oruc tutarsan beslenmen aksar bakarsın kendiliğinden olur bence bekle derimMerhaba arkadaslar Beni hatirliyosaniz 2.asilamayi olmustum ve bat tan 3 gun once adet oldum Normalden daha yogun bi sekilde bu da tutmadi Ucuncu asilama icin ignelere basliycam haftaya O da tutmazsa ben pes ediyorum daha ugrasmiycam Sebepsiz infertiliteyiz belki kendiliginden olur
Opu yapıldı tatlım beş yumurta toplandı çok ağrım var bir sürü ilaç ve iğne verdiler yinedelalimmm ne yaptın canım
Canım benim tedavin hayırla sonuçlansın inş berat gecesi namazı kılarken aklıma sen geldin namaz üzerinde sana dua ettim nasibin vardı duada demek ki sonra burda ki arkadaşlar geldi hepiniz geçtiniz içimden Söylemek istedim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin istemişken tam isteyelim Allah'ım lütfen hayırlısıyla ikiz olsun :) Cehennemden,belalardan ve hertürlü sıkıntılarınızdan beraatiniz olur bu gece insallah. Allaha emanet olun.Yumurtalar toplandı canım haber bekliycez onlardan