- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
Canım bence internetten araştır doktorları korunma diyen drlar var. Eşinede okutanilirsin7 haftayı geçmişti son adete göre ama son gittiğimde yani kürtaj kararı alındığında 6 haftada kalmış dedi doktor. Bende hiç korunmak istemiyorum ama eşim yine kötü bşi olur diye doktoru dinleyelim diyor. İkna edemem sanırım onu çok etkilendi bu olaydan o da. Ama gel BAna sor bugün daha 1 hafta oldu nasıl geçecek bu zamn.? Kürtajdan sonra korunmayan varmı aramızda acaba ya
Çok sevindim canım benim ya Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin hayirlisiylada dünyaya getirirsin insaAllah su güzel günlerdeAllahima binlerce şükür bugün bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum allahim nazarlardan saklasin
Aminn canim cok tesekkur ederimÇok sevindim canım benim ya Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin hayirlisiylada dünyaya getirirsin insaAllah su güzel günlerde
41 kere maşallah tatlım çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına inş dua et bizeAllahima binlerce şükür bugün bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum allahim nazarlardan saklasin
Insallah sizde kavusacaksiniz bebeginize tatlim. Bu arada sen ne alemdesin hangi asamadasin41 kere maşallah tatlım çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına inş dua et bize
Ben korunmuyorum esimde korun desemde istemiyor korunmayi canim bu ayda korunmadik bisi olmadi zaten hamile kalmdim adet oldum bugun son gunu bir dokotrum korunma digeri korun dedi korunmyoruzah canım benim yaa biz niye böyle olduk bilmiyorum. İyimisin şuan bi sıkıntın yok inşallah. Doktor ne kadar süre verdi sana? Ben ne diyorum biliomosun hemen hemen herkes bi düşük yapıyor hayatının bi zamanında biraz acı oldu ama biz bu hakkımızı doldurduk 2.ler inşallah nur topu gibi kucağımıza olacak diyorum. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum. Zaten bu türlü iyimser şeyler düşünmezsem kafayı yicem. Hamilede kalabildik diyorum bi. Yandan. Doktor en. Önemli şey bu. Moralini bozma dedi. İnşallah hepimiz. Artık güzel günler görürüz. Diğer hamile olan arkadaşları da dua ile takip ediyorum. İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirler.
İnş tatlım iğne ye devam pazartesi günü saat sekizde yumurtalar toplanacak yarın saat 22:00 da catlatici iğne vurulacak bendeki durum buInsallah sizde kavusacaksiniz bebeginize tatlim. Bu arada sen ne alemdesin hangi asamadasin
Ayy masallah canim benim bende persembe gidecem darisi basima bizede dua etAllahima binlerce şükür bugün bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum allahim nazarlardan saklasin
Ayy hadi inşallah olcakkİnş tatlım iğne ye devam pazartesi günü saat sekizde yumurtalar toplanacak yarın saat 22:00 da catlatici iğne vurulacak bendeki durum bu
İnşallah canım benim tabiki dua ederimAyy masallah canim benim bende persembe gidecem darisi basima bizede dua et
Ne oldu kiKızlar nerdesiniz hani benim nazimi cekecektiniz çok kırıldım size
Yok bişi tatlım kızlar ortada yok merak ettim tedaviye basladigimda benim nazimi cekeceksiniz dedim hepsi tmm dedi şimdi kimse yokNe oldu ki
Burdayiz canimbi yere gitmedikki nolduneyin var kuzummKızlar nerdesiniz hani benim nazimi cekecektiniz çok kırıldım size
Burdayiz tatlim valla bizim bu aralar düğün dernek isimiz var yaYok bişi tatlım kızlar ortada yok merak ettim tedaviye basladigimda benim nazimi cekeceksiniz dedim hepsi tmm dedi şimdi kimse yok
Yok bişi tatlım pazartesi günü yumurtalar toplanacak bugün catlatici iğneyi vurcam şimdiden stres oldum çok korkuyomBurdayiz tatlim valla bizim bu aralar düğün dernek isimiz var ya
Tüp bebek mi yaptircaksinizYok bişi tatlım pazartesi günü yumurtalar toplanacak bugün catlatici iğneyi vurcam şimdiden stres oldum çok korkuyom
Hic stres yapma panik olma icini ferah tut allaha birak insallah olacakYok bişi tatlım pazartesi günü yumurtalar toplanacak bugün catlatici iğneyi vurcam şimdiden stres oldum çok korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?