Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bence internetten araştır doktorları korunma diyen drlar var. Eşinede okutanilirsin

Allahima binlerce şükür bugün bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum allahim nazarlardan saklasin
Çok sevindim canım benim ya Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin hayirlisiylada dünyaya getirirsin insaAllah su güzel günlerde

Ben korunmuyorum esimde korun desemde istemiyor korunmayi canim bu ayda korunmadik bisi olmadi zaten hamile kalmdim adet oldum bugun son gunu bir dokotrum korunma digeri korun dedi korunmyoruz

merhaba arkadaşlar
biraz bilginize ihtiyacım var. şuan BAT a 1 hafta var. ve eğer gebelik oluşmadıysa aşılama düşünüyorum. özelden önce devlet hastanesini bir denemek istiyorum. ve hemen olsun istiyorum açıkçası. şimdi ben tam BAT günü gitsem ertellenecek büyük ihtimal değil mi ? ne zaman gitmemi önerirsiniz arkadaşlar ? devlette yaptıran varsa biraz bahseder misiniz ? benim hsg sonucum var. eşimin sperm testide var. aslında 2 tane sperm örneği var biri gripken yapıldı ve bunda durum vahim. diğeri iyileşince yapıldı ve çok çok normal. biraz kandırmaca olacak ama ben anormal olanını göstermek istiyorum. 2 düşüğüm var. kan pıhtılaşması çıktı bende. normal yolla gebelik oluyor ama hemen olmuyor tabi. 4-5 denemede olmuştu öncelikler. yaş 30 beklemek istemiyorum. inşallah gebelik olmuştur ama olmadıysa 1 hafta sonnraya ilaca başlatır ve takibinde hemen aşılama yapar mı ? yoksa bidahaki aya mı atar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…