- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
İnşallah canim bazen bana da şaka gibi geliyor malesef ama hayat acı ve zor gercekleri kabullenmek gerek bir an önce ki önümüze bakalimNasıl olayım ben hala çok zorlanıyorum normal hayatıma uyum sağlama konusunda.Zaman herşeyin ilacı derler.İnşallah bugünler kötü bir anı olarak hafızamızda kalır kucağımızda bebeklerimiz varken.
Banada bazen kabus gördüm gibi geliyor uyanınca sabah. Hemen elime bakıyorum. Beni gercek olduğuna inandıran tek şey elimdeki serum iğnesi morluğu çünküİnşallah canim bazen bana da şaka gibi geliyor malesef ama hayat acı ve zor gercekleri kabullenmek gerek bir an önce ki önümüze bakalim
Canim senin pataloji sonucu ne çıktı pekiBanada bazen kabus gördüm gibi geliyor uyanınca sabah. Hemen elime bakıyorum. Beni gercek olduğuna inandıran tek şey elimdeki serum iğnesi morluğu çünkühayat artık bize gülmek zorunda bence inşallah güzel günler çabuk gelir
Henüz çıkmadı canım. Haftaya çarşamba hem kontrole hem onun sonucunu öğrenmeye gidicem inş. Senin o tarz bi tahlil durumu olmuşmuydu sonuçlandımı?Canim senin pataloji sonucu ne çıktı peki
Canim ben çıktı gecen hafta dis gebelik olabilir diye bi sonuç çıkmış yani risk almayip bastan savma gibi bi rapor bana neden olmadigi lazim napayim varsayimi yani beta hcg takibi yapalim dedi doktorum kan verdim 14 e düşmüş hemen beta haftaya tekrarla ondan sonra gerek yok zaten ben düşünmüyorum dis gebelik oldugunu demiştiHenüz çıkmadı canım. Haftaya çarşamba hem kontrole hem onun sonucunu öğrenmeye gidicem inş. Senin o tarz bi tahlil durumu olmuşmuydu sonuçlandımı?
Bende beni çok. Tatmin edeceğini sanmıyorum sonucun. Doktor . Çünkü genelde sebep çokt. Kesin belli olmaz dedi. Yani ilk gebelik lerde olan sebepsiz düşük yüksek ihtimal dedi. Sadece pıhtılaşma sorunu çıkabileceğinden bahsetti. Zaten herşey sebepsiz gebe kalamama , düşük sebebi. Anlamadım nasıl iştir. Ne Zormuş evlat sahibi olmak yarabbimCanim ben çıktı gecen hafta dis gebelik olabilir diye bi sonuç çıkmış yani risk almayip bastan savma gibi bi rapor bana neden olmadigi lazim napayim varsayimi yani beta hcg takibi yapalim dedi doktorum kan verdim 14 e düşmüş hemen beta haftaya tekrarla ondan sonra gerek yok zaten ben düşünmüyorum dis gebelik oldugunu demişti
Aynen canim sorma ya bana da öyle dedi doktorum ilk gebelikte cok yaşanıyor falan filan sebepsiz düşük sebepsiz inferlite nasil is anlamadim bende neyse hakkimizda hayirlisi bi gün elbet bizde güleriz inşallahBende beni çok. Tatmin edeceğini sanmıyorum sonucun. Doktor . Çünkü genelde sebep çokt. Kesin belli olmaz dedi. Yani ilk gebelik lerde olan sebepsiz düşük yüksek ihtimal dedi. Sadece pıhtılaşma sorunu çıkabileceğinden bahsetti. Zaten herşey sebepsiz gebe kalamama , düşük sebebi. Anlamadım nasıl iştir. Ne Zormuş evlat sahibi olmak yarabbim
Canim ben korunucam bi süre doktor tekrarlayabilir dedi o riski göze alamamKizlar ben adet olyorum bencede korunmayin benim 2 haftalikti korunmadim adet oldum cok yogun olyorn ama acaip
Sen bikirsin ben korunmadim bu ay tutmadi adet oldum vala zaten gecen diger aya kadar da gtmeycem sanrm hastenye iki ay ara vermis olyorum iste sonra 3.asilamami yaptrrm artik bu asetim cok yogun yaCanim ben korunucam bi süre doktor tekrarlayabilir dedi o riski göze alamam
İyiyim canım benim çok şükür dua ediyoruz Rabbim bizi daha güzel haberler versin diye bakalım sizler nasılsınız canlarim kader arkadaslarim L loveandhopeBugün nasılsınız yol arkadaşlarım?
Canim gunde 2mm civari buyur yumrtaCumaya kadar 9mm ne kadar daha buyur die sormustum neden kimse cevap yazmadi ???
Hmm o zaman yarina 13 mm olmus olur yine yapmaxlar asilamayi sabah 11 de bakmisksrfu carsamba gunu o gunu de ekleyebilir miyim 15 mm olsun :))Canim gunde 2mm civari buyur yumrta
Yazdirmadan alabiliyor muyuz bu ilaci pekiGünde ortalama 2mm büyüyor canım sana inofolic öneririm büyümeye yardimci oluyo
Evet eczanedern alabilirsinYazdirmadan alabiliyor muyuz bu ilaci peki
Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah canimKızlar benim gobis delik deşik oldu morardi ignelerden çok ağrı yapiyo
Amin inş canım rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürur inşRabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?