Hm haklisin cnm cuma sorayi. BariCoraspin kanı inceltiyo tatlım doktorun verdiği ilaç dışında sen bir şey kullanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm haklisin cnm cuma sorayi. BariCoraspin kanı inceltiyo tatlım doktorun verdiği ilaç dışında sen bir şey kullanma
Amin canim cok gecmis olsunKızlar bende bugün kürtaj oldum benimde bebeğim gelişmemiş maalesef.. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi o masaya yatirtmasin her nr sebepten olursa olsun. İşlem kolay ama psikolijim çok tuhaf uç dört tane kadinida çıkarıyorlardı ameliyathaneden o an elim Ayağım titremeye başladı aglayacaktm Rabbim sabir versin bizlere. Bir daha yasatmasin.. Ben ilk bir ay korunurum ramazan geliyor zaten eşimin is saati uymuyor iftardan sonra ise sahurda eve geliyor ... İnsaAllah atlatiriz ...
Ya kotu yapmissin ozellikle yesil cay adacayi toksinleri atiyormus spermleri de toksin sanip onlari da olduruyor sakin bir daha icme kahve de icme bitki cayini cikar hayatindanMrb kızlar ben dün aşılama yaptirdim bugün bitki çayı içtim ısırgan yeşil çay sineması kiraz sapı karanfil birşey olur mu ki ağrılarım birden durdu ondan sonra
Etkiler mi ki bu kadar çabuk aslında progestan da kullandım hemen çok korktum ağrılarım yok olunca inşallah bir şey olmazYa kotu yapmissin ozellikle yesil cay adacayi toksinleri atiyormus spermleri de toksin sanip onlari da olduruyor sakin bir daha icme kahve de icme bitki cayini cikar hayatindan
Asilamayi bugun olduysan zaten oyle agrin sancin olmuyor ki geciyor bir kac gun sonra oluyor ara ara adet mi hamilelik mi die dusunup kafayi yiyorsun zaten ::) yani progestan vermis dr spermler dollesin rahimde tutunsun die sen tutmus bi taraftan tutunsun diyorsun bir taraftan bitki cayi iciyorsun ins olmaz bir sey daha yeni ama bir daha icme canim dr unun soylemesi uyarmasi gerek yesillikten turşudan sirkeden maydonoz ozeklikle de butki caylarindan uzak dur istersen canim dikkat et sinamekiyi neden koydun circir yapar o daEtkiler mi ki bu kadar çabuk aslında progestan da kullandım hemen çok korktum ağrılarım yok olunca inşallah bir şey olmaz
Benim ili gunde bayagi buyudu sendeki gibiydi canim iki gun sonra gel dedi gittim super dediCumaya kadar 9mm ne kadar daha buyur die sormustum neden kimse cevap yazmadi ???
Kabızlık sıkıntım var birde bu aralar Zayıflamaya çalışıyorum dün yaptirdim aşılamayi içimde bir korku oluştu birden gün içinde hep ağrım vardı ama bitki cayini an sonra olmadı hiç ama bir bardakla da bu kadar etkilemek inşallahAsilamayi bugun olduysan zaten oyle agrin sancin olmuyor ki geciyor bir kac gun sonra oluyor ara ara adet mi hamilelik mi die dusunup kafayi yiyorsun zaten ::) yani progestan vermis dr spermler dollesin rahimde tutunsun die sen tutmus bi taraftan tutunsun diyorsun bir taraftan bitki cayi iciyorsun ins olmaz bir sey daha yeni ama bir daha icme canim dr unun soylemesi uyarmasi gerek yesillikten turşudan sirkeden maydonoz ozeklikle de butki caylarindan uzak dur istersen canim dikkat et sinamekiyi neden koydun circir yapar o da
Sagol canim ins benim de oyle olur da cumaya gelmesi gicik bi durum buyumusse nasil asilama llacak gaftasonu giriyor ya haftasonu kendi catlarsa aklimda dolu soru gonderdiler beni evime cumayi bekleyecegim artik ins guzel sonuckar alirimBenim ili gunde bayagi buyudu sendeki gibiydi canim iki gun sonra gel dedi gittim super dedi
Günde ortalama 2mm büyüyor canım sana inofolic öneririm büyümeye yardimci oluyoCumaya kadar 9mm ne kadar daha buyur die sormustum neden kimse cevap yazmadi ???
Günaydın canım neden bitki Çayı içme gereği hissettinki inş bir problem çıkmaz bi daha içme zor durumda kalmayana kadar ağrı kesici bile alma sık dişini on iki gün inş bu cektiklerine değecek pozitifi görürsün :)Mrb kızlar ben dün aşılama yaptirdim bugün bitki çayı içtim ısırgan yeşil çay sineması kiraz sapı karanfil birşey olur mu ki ağrılarım birden durdu ondan sonra
Kuru kayısı havuç suyu bunları tüket canım kabizligin geçer ins fazla ikinma bu aralarKabızlık sıkıntım var birde bu aralar Zayıflamaya çalışıyorum dün yaptirdim aşılamayi içimde bir korku oluştu birden gün içinde hep ağrım vardı ama bitki cayini an sonra olmadı hiç ama bir bardakla da bu kadar etkilemek inşallah
Bebeğim çok stres yapiyosun öyle olmazki düşüne düşüne buyumelerini engelliycen biraz relax ol gevşe herseyi ince ayrintisina kadar düşünme tıp ilerlemis çok şükür fazla kafana takmaCumaya kadar 9mm ne kadar daha buyur die sormustum neden kimse cevap yazmadi ???
Kendini yorma bu aralar kendi kendine catlamasin diye biraz kafandan at dinlen bol bolSagol canim ins benim de oyle olur da cumaya gelmesi gicik bi durum buyumusse nasil asilama llacak gaftasonu giriyor ya haftasonu kendi catlarsa aklimda dolu soru gonderdiler beni evime cumayi bekleyecegim artik ins guzel sonuckar alirim
Canım insaAllah herşey yolunda gider Allahın izniyle duamizdasin. Rabbim yüzünü güldürsünKızlar hastanedeyim pazartesi günü yumurta toplama işi olcak gelişen üç yumurtam varmış yine iğne verdi diğerleri gelissin diye
Canim senin yöntem mikroenjeksiyon mu olacak kendi dollenmeleri mi beklenecekKızlar hastanedeyim pazartesi günü yumurta toplama işi olcak gelişen üç yumurtam varmış yine iğne verdi diğerleri gelissin diye
Canım insaAllah herşey yolunda gider Allahın izniyle duamizdasin. Rabbim yüzünü güldürsün
Bugün nasılsınız yol arkadaşlarım?Canim senin yöntem mikroenjeksiyon mu olacak kendi dollenmeleri mi beklenecek
Canim sıradan alışılmış hafif mutsuz ve yorgun bir gün :)) sen nasilsinBugün nasılsınız yol arkadaşlarım?
Nasıl olayım ben hala çok zorlanıyorum normal hayatıma uyum sağlama konusunda.Zaman herşeyin ilacı derler.İnşallah bugünler kötü bir anı olarak hafızamızda kalır kucağımızda bebeklerimiz varken.Canim sıradan alışılmış hafif mutsuz ve yorgun bir gün :)) sen nasilsin