- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Catliycam artikRiskli bebeğim ondan öyle oluyo herhalde yarın doktorun ne diycek bakalım
Yatamiyorm is yerindeym ya en son isten ayrilcam o olucakCanim allah yardimcin olsun yat dinlen bol bol
Haklısın canım rabbim dayanma gücü versinCatliycam artik
Canım rapor al evde dinlen doktorun verir sana zaten okullarin kapanmasina az kaldıYatamiyorm is yerindeym ya en son isten ayrilcam o olucak
Amin ya aminHaklısın canım rabbim dayanma gücü versin
Etüt merkezindeykm canim izin alamiyorum benden baska sinif ogretmeni yokCanım rapor al evde dinlen doktorun verir sana zaten okullarin kapanmasina az kaldı
Vay vay vay yikiliyorsun desene... cok ii yapmissin gule gule kullanCanim kesinlikle haklisin bu gün dışarı ciktik saçımı başımi yaptim aaa dedim eşime meger ben kendime bakmoyomusum efsane geri döndü dedim o kadar salmisim ki farketmeden
Ammiinn gayirli olsun guzek sonuclar alalim insGünaydın cancanlar bu sabah hastaneyi aradım yarın 9:30 da randevu verdiler yarın tüp bebek maceram başlıyor allah izin verirse şimdiden dualarinizi bekliyorum rabbim çıkacağım bu macerada gobisimi bebisle doldursun inş hayırlı ve sağlıklı bir bebisle inş
evet lutfen anlat asamalarini bize de ben deneyecegim bu ay aşilama ins tupe gerek kalmaz ama mecburen okacak artikSağol canım anlatırım tabiki rabbim kimseyi tüp bebek safasina getirmesin inş
Anlatacam canım inş bu asilaman tutar tüp bebeğe muhtaç olmazsınevet lutfen anlat asamalarini bize de ben deneyecegim bu ay aşilama ins tupe gerek kalmaz ama mecburen okacak artik
Canim rabbim onu yazdiysa hic bisi olmaz zaten merak etme ben hic bisibyapmadim hep yattim yemek bile yapmadim ama sonuç hüsran o yuzden1 rabbim onu korur eger yazildiysa hic merak etmeEtüt merkezindeykm canim izin alamiyorum benden baska sinif ogretmeni yok
Insallah allah bana bağışlar canimCanim rabbim onu yazdiysa hic bisi olmaz zaten merak etme ben hic bisibyapmadim hep yattim yemek bile yapmadim ama sonuç hüsran o yuzden1 rabbim onu korur eger yazildiysa hic merak etme
Amin canim amin. Cok geçmiş olsun. Dikkat et kendine test yapinca da iyi haberlerini bekliyorumMŕb semisderincim test yapamadim henuz. Gripden dolayı halsizlik vardı dısarı cikamadim. esimden de isteyemedim heveslenip uzulsun istemiyrum. Boyle giderse cuma son artik yapacagim yani. Iyi yada kotu yaxacagim. ALLAHIM NASIP EDER INSAALLAH BANADA ISTEYEN HERKESEDE VERSIN RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN....
Değerin yuksekse görürsün tatlım rabbim hayirlisini yapsinSatt 12de randevum var dr ile insallah kesemizi gorebilirizz dua edin bize kizlarr goremezsem cok kotu olcam yine
Ayy insallah yaa. Sende bebeğine kavusursun inşallah canimDeğerin yuksekse görürsün tatlım rabbim hayirlisini yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?