hadi hayirli olsun Insallah kolay gecer hersey ve bebegini (ya da bebeklerini diyelim) kucagina alirsin Adetliyken alttan muayene de cok kotu be ama doktorlar aliskin o yuzden rahat ol :)Günaydın kızlar hastanedeyim doktoru bekliyorum adetliyim ve alttan muayene olcakmisim ilk başlangıç bu
Haydiii bismillah hayırlara vesile olsun inşallahGünaydın kızlar hastanedeyim doktoru bekliyorum adetliyim ve alttan muayene olcakmisim ilk başlangıç bu
amin canım inş senin de olumlu olurAnlatacam canım inş bu asilaman tutar tüp bebeğe muhtaç olmazsın
Hadi gözün aydin canim çok şükür kac mm kesenKesemizi gorduk cok sukur 15 gun sonra darisi malp atisini duymaya
Cok kucuk cankm 1.3 milim dahaHadi gözün aydin canim çok şükür kac mm kesen
Iyi görmüş doktor maaşallah canim inşallah kalp atisini da duyarsinCok kucuk cankm 1.3 milim daha
Amin canim insallahhIyi görmüş doktor maaşallah canim inşallah kalp atisini da duyarsin
Canim hic oyle bir şey basima gelmedi benimCanin sukur iyiz iste ben cok ozek olacak ama sizlere bisi sormak istiyorum esinile cinsel birlesme sirasinda her zanan veya arada sirda bole rahmin vajinadan kit kit die birsey hissedyormunuz sanki tam o arada araya bisi giriyormus eskiden cok nadir olurdu sindi cok fazla hissedyrm bu bana rahatszilik veryor acaba perde varda omu araya gryor die kafama taktim ben bu durumu aci falan vermyor ama kit kit ses gekyor sanki orda bisi takiliyor gbi olyor delircem ya
Gorundu canim gorundu cok şükürDeğerin yuksekse görürsün tatlım rabbim hayirlisini yapsin
Hadi gözümüz aydın çok şükür darısı kalp atisina inş tatlımGorundu canim gorundu cok şükür
Amin canim aminnnnnHadi gözümüz aydın çok şükür darısı kalp atisina inş tatlım
Hadi hayırlısı olsun insallah canimbende halil ibrahimdeyim kızlar bi iğne verdi doktor 1.400 tl hiç soyledikleri fiyat değil canlar üç iğne daha vurcam onlarinda tanesi 40 liraymis haftaya bugün kontrolum var bakalım herseyin hayırlısı
pislikler ya biliyorlar nasıl olsa çok istiyoruz evlerine arabalarına donlarına kadar verecek durumdalar die bakıyorlar allah a havale et sen pazarlığını her şekilde yap canım o senin hakkın mal kadın ben olsam dalmıştım yani ii sabretmişsin ne kadar pahalıymış ya neden devlete gitmedin bi devlette deneseydin şansını ben hata yaptım hep özellerde para tuzağına kurban gittim sonuç olumsuz önce devletten yardım alsaydın keşkeKızlar doktor beni muayene ettikten sonra %60 şans verdi yani dedi hiçbir sorun gorunmuyo ve iyi ilgilendi oturtu güzelce dinledi sorularimi yanitladi ama orda calisanlari pek begenmedim hatta birine dalmak uzereydim ben onunla önceden konusmustum fiyati oraya gittim ayrı fiyat çıkardı bide bana diyo tmm benim cebimden çıksın yarısı gelip parayi odediginde gelir benden alırsın bi kısmını verirsin deli oldum bu lafina
semisderin çok sevindim hayırlı olsun sağlıklı bebeklerin olur inş peki kanaman neden oluyormuş normalmiymişAmin canim aminnnnn
ben bunu hiç yaşamadım ama perde olsaydı senin muayenende falan söylerdi dr boşver böyle kafaya takma ya olmadık şeyleri düşünme sen sanırım hamile kalmıştın yanlış mı biliyorum ayrıca hsg den de olumsuz sonuç çıkmamıştı demekki hamile kalabiliyorsun düşündükçe olmadık şeylere takıyoruz yan kemiğine baskı oluyordur belki yanlarda hissediyorsun o da normalCanin sukur iyiz iste ben cok ozek olacak ama sizlere bisi sormak istiyorum esinile cinsel birlesme sirasinda her zanan veya arada sirda bole rahmin vajinadan kit kit die birsey hissedyormunuz sanki tam o arada araya bisi giriyormus eskiden cok nadir olurdu sindi cok fazla hissedyrm bu bana rahatszilik veryor acaba perde varda omu araya gryor die kafama taktim ben bu durumu aci falan vermyor ama kit kit ses gekyor sanki orda bisi takiliyor gbi olyor delircem ya
Canım devlette sıra veriyolar benim esimin durumunuda biliyosun zor ikna ettik anlayacağın mecburiyetten ozele gittim allah onların yanına birakmasin inş allaha havale ettim onlarıpislikler ya biliyorlar nasıl olsa çok istiyoruz evlerine arabalarına donlarına kadar verecek durumdalar die bakıyorlar allah a havale et sen pazarlığını her şekilde yap canım o senin hakkın mal kadın ben olsam dalmıştım yani ii sabretmişsin ne kadar pahalıymış ya neden devlete gitmedin bi devlette deneseydin şansını ben hata yaptım hep özellerde para tuzağına kurban gittim sonuç olumsuz önce devletten yardım alsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?