Gaz problemi oluyomus hamilelikte canım normaldir hemende cinnet geçirmeEdiyorum valla cinnet gecirmek uzereyim karnim sisti gazim var cok kotu
Olabolir canim hamilesindir belki. Hic beklemrdigin anda olmusturCevap icin tesekkur ederim canim. Artik sonuc alamamaktan yoruldumm ve bu ay ilk defa vur patlasin cal oynasin havasindsydimm unuttum herseyi yani o yuzden acabalarim var. Umut iste bitmiyor
Off offffGaz problemi oluyomus hamilelikte canım normaldir hemende cinnet geçirme
İnsaAllah canım benim aşılama falan yaptirdin mi bir sorun var miInsaallah semisderincim insaallah vardir 5 yil oldu istiyorum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkeseinsaallah
Amin canim insallahh. Bize de anlat bakalim neler yapiliyomus tüp bebek ileGünaydın cancanlar bu sabah hastaneyi aradım yarın 9:30 da randevu verdiler yarın tüp bebek maceram başlıyor allah izin verirse şimdiden dualarinizi bekliyorum rabbim çıkacağım bu macerada gobisimi bebisle doldursun inş hayırlı ve sağlıklı bir bebisle inş
Test yaptin mi canimInsaallah semisderincim insaallah vardir 5 yil oldu istiyorum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkeseinsaallah
Sağol canım anlatırım tabiki rabbim kimseyi tüp bebek safasina getirmesin inşAmin canim insallahh. Bize de anlat bakalim neler yapiliyomus tüp bebek ile
Amin canim insallahhSağol canım anlatırım tabiki rabbim kimseyi tüp bebek safasina getirmesin inş
Sen nasılsın bugün inş leke gelmiyo artıkAmin canim insallahh
Canimmmm inşallah pozitif sonuc alirsin rabbim büyük dualarim seninleGünaydın cancanlar bu sabah hastaneyi aradım yarın 9:30 da randevu verdiler yarın tüp bebek maceram başlıyor allah izin verirse şimdiden dualarinizi bekliyorum rabbim çıkacağım bu macerada gobisimi bebisle doldursun inş hayırlı ve sağlıklı bir bebisle inş
Azcik gelio canim yarina randevu aldim doktordan gitcem bkalim ne dicekSen nasılsın bugün inş leke gelmiyo artık
İnş hersey yolundadir canım hayırlı haberlerle donersinAzcik gelio canim yarina randevu aldim doktordan gitcem bkalim ne dicek
Tşk ederim canım benim rabbimde tez vakitte seninde yüzünu güldürur inş tüm isteyenlerindeCanimmmm inşallah pozitif sonuc alirsin rabbim büyük dualarim seninle
Amin canim insallahhİnş hersey yolundadir canım hayırlı haberlerle donersin
Canim allah yardimcin olsun yat dinlen bol bolYine peceteye kan bulasti noluyo oyle ya
Riskli bebeğim ondan öyle oluyo herhalde yarın doktorun ne diycek bakalımYine peceteye kan bulasti noluyo oyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?