- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim kesinlikle haklisin bu gün dışarı ciktik saçımı başımi yaptim aaa dedim eşime meger ben kendime bakmoyomusum efsane geri döndü dedim o kadar salmisim ki farketmedenevet benim de annemin komşusu öyle oldu 3 düşük yaptı sonra doğum için cumaya gün vermişler ama perşembe kontrole gitmemiş meğer bebek ölmüş düşünsene sabah doğuma gidiyorlar ki bebek ölü ve sezaryen değil illa normal doğumla atman gerek demiş dr nedenini bilmiyorum suni sancıyla öldüğünü bile bile doğurdu ve doğan kızını öptü kokladı toprağa verdi şimdi mezarı bile var ama tam 12 gün sonra hamile old. öğrendik çok şaşırddık nasıl olur lohusa falan dedi annem o da tutunmaz dedi ben anlamıyordum o zamanlar bekardım ilgimi çekmedi işte bazen insanoğlunun açıklayamayacağı kadar büyük hikmeti olan rabbim var sen güçlü ol kuzum moralini yüksek tut kendine eşine bak bi ne kadar yıprandık artık bi silkelenelim ya ne bu çöktük valla bu süreçler bizi mahvetti ben de dün anladım sabahtan akşama kaadar hastanedeydim şimdi bi kızı var annemin tutunmaz dediği bebek 7 yaşında olmuştur allah bizlere de nasip etsin eder de sen üzme artık tatlı canını tevekkülünü bırakma