• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar hastanedeyim doktoru bekliyorum adetliyim ve alttan muayene olcakmisim ilk başlangıç bu
hadi hayirli olsun Insallah kolay gecer hersey ve bebegini (ya da bebeklerini diyelim) kucagina alirsin Adetliyken alttan muayene de cok kotu be ama doktorlar aliskin o yuzden rahat ol :)

Canin sukur iyiz iste ben cok ozek olacak ama sizlere bisi sormak istiyorum esinile cinsel birlesme sirasinda her zanan veya arada sirda bole rahmin vajinadan kit kit die birsey hissedyormunuz sanki tam o arada araya bisi giriyormus eskiden cok nadir olurdu sindi cok fazla hissedyrm bu bana rahatszilik veryor acaba perde varda omu araya gryor die kafama taktim ben bu durumu aci falan vermyor ama kit kit ses gekyor sanki orda bisi takiliyor gbi olyor delircem ya
Canim hic oyle bir şey basima gelmedi benim

bende halil ibrahimdeyim kızlar bi iğne verdi doktor 1.400 tl hiç soyledikleri fiyat değil canlar üç iğne daha vurcam onlarinda tanesi 40 liraymis haftaya bugün kontrolum var bakalım herseyin hayırlısı

Kızlar doktor beni muayene ettikten sonra %60 şans verdi yani dedi hiçbir sorun gorunmuyo ve iyi ilgilendi oturtu güzelce dinledi sorularimi yanitladi ama orda calisanlari pek begenmedim hatta birine dalmak uzereydim ben onunla önceden konusmustum fiyati oraya gittim ayrı fiyat çıkardı bide bana diyo tmm benim cebimden çıksın yarısı gelip parayi odediginde gelir benden alırsın bi kısmını verirsin deli oldum bu lafina

Kızlar doktor beni muayene ettikten sonra %60 şans verdi yani dedi hiçbir sorun gorunmuyo ve iyi ilgilendi oturtu güzelce dinledi sorularimi yanitladi ama orda calisanlari pek begenmedim hatta birine dalmak uzereydim ben onunla önceden konusmustum fiyati oraya gittim ayrı fiyat çıkardı bide bana diyo tmm benim cebimden çıksın yarısı gelip parayi odediginde gelir benden alırsın bi kısmını verirsin deli oldum bu lafina
pislikler ya biliyorlar nasıl olsa çok istiyoruz evlerine arabalarına donlarına kadar verecek durumdalar die bakıyorlar allah a havale et sen pazarlığını her şekilde yap canım o senin hakkın mal kadın ben olsam dalmıştım yani ii sabretmişsin ne kadar pahalıymış ya neden devlete gitmedin bi devlette deneseydin şansını ben hata yaptım hep özellerde para tuzağına kurban gittim sonuç olumsuz önce devletten yardım alsaydın keşke

Son düzenleme:
kızlar ben 3 gündür klomen kullamıyorum sol kasığımda adet sancısı gibi ani batmalar oluyor dayanılmaz aniden giriyor adetim bugün bitti ama zaten normalde de çok sancılı olmam ilaçtan oluyor sanırım bu normal mi yoksa kist falan mı oluştu bana bilgi verir misiniz sancı neden olur formlarda bulamadım bişey bu arada pcos um bir de dr bana pcosum die 1 ay önce glucophage die bi ilaç verdi akşam 1 tane alıyorum bunu kullanan var mı bunu kullanıp hamile kalan o kadar insan varmış ki yeni okudumşeker ilacıymış ama pcoslulara veriliyormuş ne diyorsunuz allah ım nolur bize de nasip et sabahtan beri araştırma yapıyorum kafayı yicem artık

Canin sukur iyiz iste ben cok ozek olacak ama sizlere bisi sormak istiyorum esinile cinsel birlesme sirasinda her zanan veya arada sirda bole rahmin vajinadan kit kit die birsey hissedyormunuz sanki tam o arada araya bisi giriyormus eskiden cok nadir olurdu sindi cok fazla hissedyrm bu bana rahatszilik veryor acaba perde varda omu araya gryor die kafama taktim ben bu durumu aci falan vermyor ama kit kit ses gekyor sanki orda bisi takiliyor gbi olyor delircem ya
ben bunu hiç yaşamadım ama perde olsaydı senin muayenende falan söylerdi dr boşver böyle kafaya takma ya olmadık şeyleri düşünme sen sanırım hamile kalmıştın yanlış mı biliyorum ayrıca hsg den de olumsuz sonuç çıkmamıştı demekki hamile kalabiliyorsun düşündükçe olmadık şeylere takıyoruz yan kemiğine baskı oluyordur belki yanlarda hissediyorsun o da normal

pislikler ya biliyorlar nasıl olsa çok istiyoruz evlerine arabalarına donlarına kadar verecek durumdalar die bakıyorlar allah a havale et sen pazarlığını her şekilde yap canım o senin hakkın mal kadın ben olsam dalmıştım yani ii sabretmişsin ne kadar pahalıymış ya neden devlete gitmedin bi devlette deneseydin şansını ben hata yaptım hep özellerde para tuzağına kurban gittim sonuç olumsuz önce devletten yardım alsaydın keşke
Canım devlette sıra veriyolar benim esimin durumunuda biliyosun zor ikna ettik anlayacağın mecburiyetten ozele gittim allah onların yanına birakmasin inş allaha havale ettim onları

Back