• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım devlette sıra veriyolar benim esimin durumunuda biliyosun zor ikna ettik anlayacağın mecburiyetten ozele gittim allah onların yanına birakmasin inş allaha havale ettim onları
amin cnm pardon unuttum hakkında hayırlısı olsun inş içimde bi his var haziran uğurlu gelecek bize ;)

ben bunu hiç yaşamadım ama perde olsaydı senin muayenende falan söylerdi dr boşver böyle kafaya takma ya olmadık şeyleri düşünme sen sanırım hamile kalmıştın yanlış mı biliyorum ayrıca hsg den de olumsuz sonuç çıkmamıştı demekki hamile kalabiliyorsun düşündükçe olmadık şeylere takıyoruz yan kemiğine baskı oluyordur belki yanlarda hissediyorsun o da normal
Tatlim iki doktorda perdeden suphe ettiler sonra rahim filmin temiz dediler ama alttan ultrasyonla mauyenede gar gbi hissedyolr amaliyat edin dyorum kabul etmiyor hsg gen tertemiz hamile klamana engel degil var gbi sanki diolr kafam cok akrsti hamile oldgumu igrendgimde de ya bu sebepten duserse dedim bisy olmaz dediler buda kafama takikiyor hsg ye gor yok ama hsgnin bile yanilma payi var biliyorsun evet gecen ay asilama ile kaldim ama dustu ya canik bende klomen kullanrken kasik agrilrim cok olurdu

Tatlim iki doktorda perdeden suphe ettiler sonra rahim filmin temiz dediler ama alttan ultrasyonla mauyenede gar gbi hissedyolr amaliyat edin dyorum kabul etmiyor hsg gen tertemiz hamile klamana engel degil var gbi sanki diolr kafam cok akrsti hamile oldgumu igrendgimde de ya bu sebepten duserse dedim bisy olmaz dediler buda kafama takikiyor hsg ye gor yok ama hsgnin bile yanilma payi var biliyorsun evet gecen ay asilama ile kaldim ama dustu ya canik bende klomen kullanrken kasik agrilrim cok olurdu
hilalcim dr sana sorun engel değil diyorsa takma kafanı istersen bu konuda başka başka dr ların fikrini al sorun olmaz diyorlarsa hiç takılma ona sen ne yaptın adet oldun mu tedavine ne zaman başlanacak link attım haziranda aşılama olacaklar die konu açmışlar yoksa ben açacaktım ama bi ark. açmış oraya gelin lütfen orda da takip edelim aşamalarımızı paylaşalım olur mu

hilalcim dr sana sorun engel değil diyorsa takma kafanı istersen bu konuda başka başka dr ların fikrini al sorun olmaz diyorlarsa hiç takılma ona sen
Demi haklisin aslinda doktor bana dediki biz doguma giryoruz sapasaglam bebekleri olyor aaa bakiyoruz perde var sasiryoruz bole hastalrda var kafana takma dusubme bunlari dedi ama ezelden tanistgim bir bayanin bana anltklarninda e5kisinde kaldim aslinda birgun asilama odasinda sira beklyrm dedi ki bende amaliyat oldum perdeden bana hamile kalmana engel dedgi perde gar ama dedilrr dedi asilamamim 3 de tututu ama hepsi dustukten sonra amaliyat oldum teee ozamandan aklimda kalmis ve dediki bazen rahatsizlgin kimde oldgunu soylemiyorlar esler arasinda sknti olmasin die doktor suphe edince ve bisi olmaz deyince bende sordum bole bole bazen hatsanin rahatslizgi saklanyormus bole sey olabilir siz buraya tedavi icin gelyorsunuz sacmalik neden soylmeyelim varsayim bu seninki sebesiz inferlite bekki sebep bu bile degil ayrica rahim filmin guzel dedi

Canim klomen bende de siddetki kasik agrisi yapyor hatta catlama ignesi oldgumda benim kasiklrm patlayack gbi sertlesyor agryor sormustm normal demislerdi hatta buyuyup catladgini gosteryor demisti
hiii çok sevindimm demek ki sonuç veriyor inş iğneye gerek kalmadan sonuç alırız rabbim yardım et nolurr... beklemek beni yoruyor hap olmadı iğneye başlayalım derse kadını döveceğim ben demiştim direk iğne yaz die parası neyse vercez prosüdür dedi sustum neyse bakalım inş dediğin gibidir çok mutlu ettin beni sağol cnm umutlandım peki diğer ilacı duydun mu hiç

ikinci asilamadan sonra kan vermeye gittum polikilinige ordaki doktorlar farkki iste kan testi poztif cikti evet hamilesn tabrik ederiz falan dedi dedim ki bole bole perde var gbi sanki ya bu sebepten duserse bakti rahim filmine bunu sana kim soledi sacmalamis ole bisi yok olsa seni hamile birakmzdik dedi ve sonuc benek dustu belko ole dusundgum icin dustu belkide var bu sebepten dustu fikrim yok ama zaten varsa bile birden fazla dusuk olmadan almiyorlar yani ilk dusukte amailuat yok hani birden fazla olursa ancak onu gidince tekrar soracgim zaten

hiii çok sevindimm demek ki sonuç veriyor inş iğneye gerek kalmadan sonuç alırız rabbim yardım et nolurr... beklemek beni yoruyor hap olmadı iğneye başlayalım derse kadını döveceğim ben demiştim direk iğne yaz die parası neyse vercez prosüdür dedi sustum neyse bakalım inş dediğin gibidir çok mutlu ettin beni sağol cnm umutlandım peki diğer ilacı duydun mu hiç
Insallah gerek kalnaz tatlim ama bende de cok agri yapti hepte yazdim buaraya hepte buyudu yumurtalar sende de ins 5 gunde buyur yumoslarin ben Ataturk hastnesine gtmistm dusukte orda bir bayanla tanistim bakanlikrdan emekli kendi kizininde bebegi olmuyormus bana doktor onerdi kendisi cok iyi bir insan emekli oldu kendo ozel mauyensi gar ve hic paragoz birisi degil die numarsini aldim doktora watsaptan mesj atyorum cvp veryor hosuma gittti ben onada gidecegim kizilayda yeri orta yasli bir adam

Demi haklisin aslinda doktor bana dediki biz doguma giryoruz sapasaglam bebekleri olyor aaa bakiyoruz perde var sasiryoruz bole hastalrda var kafana takma dusubme bunlari dedi ama ezelden tanistgim bir bayanin bana anltklarninda e5kisinde kaldim aslinda birgun asilama odasinda sira beklyrm dedi ki bende amaliyat oldum perdeden bana hamile kalmana engel dedgi perde gar ama dedilrr dedi asilamamim 3 de tututu ama hepsi dustukten sonra amaliyat oldum teee ozamandan aklimda kalmis ve dediki bazen rahatsizlgin kimde oldgunu soylemiyorlar esler arasinda sknti olmasin die doktor suphe edince ve bisi olmaz deyince bende sordum bole bole bazen hatsanin rahatslizgi saklanyormus bole sey olabilir siz buraya tedavi icin gelyorsunuz sacmalik neden soylmeyelim varsayim bu seninki sebesiz inferlite bekki sebep bu bile degil ayrica rahim filmin guzel dedi
bak sapasağlam doğuran kadın LARRR ı dikkate almıyorsun da sadece tek bi kadının olmsuzunu dikkate almışsın ya canım hiç olur mu bak benim de sebepsiz infertilite dr senin akraban mı küt die söyler herşeyi seni mi düşünecek ben kont gittim ilk gittiğimde pat pcos var kist var dedi ağladım ne yani çocuğum olmayacak mı demek dedim dr cooll bi şekilde ne ağlıyorsun ki ben sana kanser demedim çocuğun olur dedi neden hemen ağlıyorsun dedi yani senin üzülmen sızlanman boşa düşünmeden söylerler onlar tedaviye bakarlar kafanı takma ne yani ben de düşüneyim ya aşılama günü eşimin spermleri iyi olmazsa sağlıklı olmazsa morali bozuk olursa kötü sperm çıkarsa ya karışır başkasının çocuğunu doğurursam ..:D ben de burda kafayı yiyorum ama şöyle bi kendime geliyorum gülüp geçiyorum halime ...dr lar ne görürlerse söylerler merak etme

Ve son karar verildi canlar.. Doktorum Jeli kesti salı çarşambaya kadar dusmezse kendiliginden kürtaj olman gerek dedi.. Hep Rabbime dedim alanda sensin verende sensin mucizeyi gösterende hgisine layigim bilmiyorum ama sen sabir gucc ver hayirlisini diliyorum senden dedim.buymus hayırlısı.. Benim için küçük bir sınav insanlar daha nasıl sınav veriyor Rabbim onların yardımcısı olsun.. İyiyim çok şükür ilk haftalardaki üzüntum gibi degil atlattım hazirlamistim kendimi herşeye zaten insaAllah bundan sonraki süreçte hicbir tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip eder bizlere.. En azından hamile kalabilme şansı bana umut veriyor.. Dua ediyorumm dua ediyorummm... Duaa bekliyorum...

Ve son karar verildi canlar.. Doktorum Jeli kesti salı çarşambaya kadar dusmezse kendiliginden kürtaj olman gerek dedi.. Hep Rabbime dedim alanda sensin verende sensin mucizeyi gösterende hgisine layigim bilmiyorum ama sen sabir gucc ver hayirlisini diliyorum senden dedim.buymus hayırlısı.. Benim için küçük bir sınav insanlar daha nasıl sınav veriyor Rabbim onların yardımcısı olsun.. İyiyim çok şükür ilk haftalardaki üzüntum gibi degil atlattım hazirlamistim kendimi herşeye zaten insaAllah bundan sonraki süreçte hicbir tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip eder bizlere.. En azından hamile kalabilme şansı bana umut veriyor.. Dua ediyorumm dua ediyorummm... Duaa bekliyorum...
Canım çok üzüldüm inş bi dahaki sefere sağlıklı bir hamilelik gecirirsin dualarimiz seninle

kızlar ben 3 gündür klomen kullamıyorum sol kasığımda adet sancısı gibi ani batmalar oluyor dayanılmaz aniden giriyor adetim bugün bitti ama zaten normalde de çok sancılı olmam ilaçtan oluyor sanırım bu normal mi yoksa kist falan mı oluştu bana bilgi verir misiniz sancı neden olur formlarda bulamadım bişey bu arada pcos um bir de dr bana pcosum die 1 ay önce glucophage die bi ilaç verdi akşam 1 tane alıyorum bunu kullanan var mı bunu kullanıp hamile kalan o kadar insan varmış ki yeni okudumşeker ilacıymış ama pcoslulara veriliyormuş ne diyorsunuz allah ım nolur bize de nasip et sabahtan beri araştırma yapıyorum kafayı yicem artık
Ben klomen kullanirken hic kasik agrim olmadi ama cogu kiside oluyor genellile birden fazla yumurta olustugu ve buyudugu icin sanslisin yani :) Bende sadece ates basmasi ve bas agrisi yapti klomen Gece ates basiyodu uyaniyodum o derece

bu tarz talihsizlikler yasayanlar genelde hemen bi sonraki ay normal yolla hamile kaliyor Insallah seninde oyle olur Bir de saglikli olsunlar da bebekler biz bekleriz degil mi :)

Canim ozelde konuştuk gerçi ama bence kendi düşmesini bekleme derim ben cok sancili ve kanamalı oluyomus ama sen bilirsin tabi

Klomen bende de ates basmasi cok yapti ozellikle geceleri bunaliyordu ilkin 22 mi 23 mu ne cuvarinda yumrtan oldu ikinci asilamamda iki tane 17mm 18mm olmstu kasik agrdimda oldu bas agrisida yapiyor bana

Allah yardimcin olsun seni cok iyi anlayorum bende dusum yaptgim icin

Back