• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın cancanlar bu sabah hastaneyi aradım yarın 9:30 da randevu verdiler yarın tüp bebek maceram başlıyor allah izin verirse şimdiden dualarinizi bekliyorum rabbim çıkacağım bu macerada gobisimi bebisle doldursun inş hayırlı ve sağlıklı bir bebisle inş
Ammiinn gayirli olsun guzek sonuclar alalim ins

Canin sukur iyiz iste ben cok ozek olacak ama sizlere bisi sormak istiyorum esinile cinsel birlesme sirasinda her zanan veya arada sirda bole rahmin vajinadan kit kit die birsey hissedyormunuz sanki tam o arada araya bisi giriyormus eskiden cok nadir olurdu sindi cok fazla hissedyrm bu bana rahatszilik veryor acaba perde varda omu araya gryor die kafama taktim ben bu durumu aci falan vermyor ama kit kit ses gekyor sanki orda bisi takiliyor gbi olyor delircem ya

Mŕb semisderincim test yapamadim henuz. Gripden dolayı halsizlik vardı dısarı cikamadim. esimden de isteyemedim heveslenip uzulsun istemiyrum. Boyle giderse cuma son artik yapacagim yani. Iyi yada kotu yaxacagim. ALLAHIM NASIP EDER INSAALLAH BANADA ISTEYEN HERKESEDE VERSIN RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN....

Mŕb semisderincim test yapamadim henuz. Gripden dolayı halsizlik vardı dısarı cikamadim. esimden de isteyemedim heveslenip uzulsun istemiyrum. Boyle giderse cuma son artik yapacagim yani. Iyi yada kotu yaxacagim. ALLAHIM NASIP EDER INSAALLAH BANADA ISTEYEN HERKESEDE VERSIN RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN....
Amin canim amin. Cok geçmiş olsun. Dikkat et kendine test yapinca da iyi haberlerini bekliyorum

Satt 12de randevum var dr ile insallah kesemizi gorebilirizz dua edin bize kizlarr goremezsem cok kotu olcam yine

Back