merhaba kızlar,bende nasipse nisan annesiyim.ikinci bebeğim olacak nasipse
Kızlar folik asit i günde kaç tane alıyorsunuz
merhaba kızlar,bende nasipse nisan annesiyim.ikinci bebeğim olacak nasipse
canım ben folidoce kullanıyorum doktorum 1 tane demişti günde ama hangi hapı kullandığın da önemli bazılarına günde 3 tane diyolar bazıları 1 tane yetiyormuş..
kızlar hamilelilkleriniz hayırlı olsun Allah sağ sağlim eksiksiz noksansız kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah. 2013 yılında ben de nisan annesiydim.
Kızlar folik asit i günde kaç tane alıyorsunuz
selam arkadaşlar ben de dün akşam test yaptım bat 29 temmuzdu ve gayet koyu bir çift çizgi gördüm hayırlısıysa bende nisan annesi olucam.kan testini muhtemelen bugün akşam üstü yaptırıcam çok mutluyum ikibuçuk senedir uğraşıyodum çok şükür allahıma.bu ay oldu.rabbim isteyen herkese versin inşallah.
allahım kısmet ederse bende nisan annesi olacağım. 4 haftalık tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. ilk bebeğim. 29 yaşındayım hepimize sağlıklar kızlarr
herkese merhaba arkadaşlar.ben de inşallah Nisan ayı annelerinden olacağım...Rabbim kucağımıza almayı nasib etsin.Bu 2 bebeğim 5 yaşında bir oğlum var.
merhaba arkadaşlar bugün dr gittim.kan tahlili verdim hcg değerim 1282 çıktı..sizlerin kaç çıkmıştı..teşekkürler