merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallah benim de 2.çocuğum olucak 1 oğlum var 7 yaşında..herkese merhaba arkadaşlar.ben de inşallah Nisan ayı annelerinden olacağım...Rabbim kucağımıza almayı nasib etsin.Bu 2 bebeğim 5 yaşında bir oğlum var.
herkese merhaba arkadaşlar.ben de inşallah Nisan ayı annelerinden olacağım...Rabbim kucağımıza almayı nasib etsin.Bu 2 bebeğim 5 yaşında bir oğlum var.
teşekkür ederim tatlımSüper haberr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin ilk bebiş kızmı erkek miTebrik ederim hayırlısı olsun benimde 2. Bebeğim olacak.
hayırlı olsun canım :)
teşekkür ederim tatlım
senin ilk bebiş kızmı erkek mi
çok sağol tatlım
kızlar günaydınnn
benim sat 29 haziran .hcg dün 1282 idi.dr keseyi göremedi ama ikiz olabilir dedi.sizlerin hcg kaç
bak benim de kafam karıştı.sen doktorunla konuştun mu..değerler için ne diyo.benim sat 2 temmuz dün bende hcg yaptırdım 76,02 çıktı aramızda çok fark var acaba bi sorun mu var ay şimdi kafam karıştı .bilen cevap verebilirmi acaba
bak benim de kafam karıştı.sen doktorunla konuştun mu..değerler için ne diyo.
bak benim de kafam karıştı.sen doktorunla konuştun mu..değerler için ne diyo.
Bugün ilk kontrolüme gittim.keseyi göremedi doktor.kan verdim 2 gibi çıkacak sonucum.5 haftalıktan kese görülmesi gerekmez mi?dış gebelikten çok korkuyorum
Canim benim keseyi 4+3 te alttan bakarak gördü doktorum.dunde doktora gittim 5+1 de karında ultrasonla gorduler çok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napıcam bilmiyorum.devlet hastanesine gitmiştim.acaba yarında özel hastaneye mi gitsem birde orda mı baktırsam acaba.alttan bakılması yasakmış sanırım devlette bakmadı off