2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor,açık ameliyat falan değil dimi,ben çok tırsıyorum acaba bilen biri anlatır mı

Yasev slm.seninle Aralık Ayında yine Bir forumdaydık sanırım.tedaviye başladın mı ne durumdasın
Canim 3.tedavime basladim ama durumum pek ic acici degil yumiler inatla buyumek istemiyor gibi nebileyim yinede rabbim bilir artik cok canimi sikmiyorum,nasip sen nasilsin ne durumdasin?

kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyor,açık ameliyat falan değil dimi,ben çok tırsıyorum acaba bilen biri anlatır mı
Acik ameliyatla kiyaslanamaz bile canım toplamda 15-20 dk anca sürüyor. Anesteziyle uyuyorsun uzuunca bir enjjektor hayal et onunla rahimden yumurtaliklara girip buyumus yumurtalari vakumluyorlar. Uyandiginda ilk işin kac tane toplandi demek oluyor :)

Ben yarı uyanık yarı uyur şekilde hüngür hüngür ağlamıştım

Uyuyup uyanıyorsun bitmiş oluyor canım . hiç takma kafana. 1 Gün dinlensen yeter
Turkiyede ne guzel uyutarak yapiyolar. Ben hollandadayim burada. Alttan uyusturmak icin igne vuruyolar. bes alti yere ama nasil agriyor. Doktor bana esinin elini tut agri gelince destek alirsin dedi, o agriyla neredeyse adamin kolunun kiriyodum. Kisacasi benim hastanede bizden canli canli topluyolar:)))

Haydaaa niye genel anestesiyle olmadin mi sende? Ben hadi ben hazirim dedim hüup içime çektim ve gittim :)
Sadece yarım hap verdiler küçücük herseyı Hatırlıyorum bn eve gelip uyumuştum çıktım odaya aldılar bn onu kimseye vermem o bnm Herşeyım cok acı yasadım demişim

Valla canim ben 25 yumurta verdim. Anestezisiz olsaydi zaten acidan kendim bayilirdim herhalde. :)

Bnde öyle oldum yarım hap verıldı herseyı Güzelce Hatırlıyorum tabi ama ayagım fılan hıssetmıyıdum eşim üzerimi giydirmiş

yaa kızlar bukadar zormu yaaaa bikaç ay içinde bende başlayacam tüp bebeğe..zor mu yumurta toplama falann.

Sadece yarım hap verdiler küçücük herseyı Hatırlıyorum bn eve gelip uyumuştum çıktım odaya aldılar bn onu kimseye vermem o bnm Herşeyım cok acı yasadım demişim
Bana bir ilac vermislerdi ama o beni ne operasyonda nede sonrasinda uyutmustu. Dinlenme odasinda aldiklarinda benden sonra gelen kadin uyudu bende tik uyku olmadi. Canli olmanin bir guzel yani yumurtalari nasil vakumla cektiklerini goruyosun. Cok ilginc bir durum. Agriyi cekmeye deger yani..

Valla canim ben 25 yumurta verdim. Anestezisiz olsaydi zaten acidan kendim bayilirdim herhalde. :)
Yok yumurtalar alinirken acimiyo. Igneyi uyusturmak icin vuruyolar. O zaman cok aciyo sonrasinda yumustalari nasil topladiklarini seyrediyosun. Bendende 13 tane almislardi.

yaa kızlar bukadar zormu yaaaa bikaç ay içinde bende başlayacam tüp bebeğe..zor mu yumurta toplama falann.
Yok turkiyedeysen sorun yok. Biz hollandada olanlarda boyle. Turkiyede anestezi yaparak yani bayiltarak yapiyolar. Birsey anlamiyosun. Ama buradakide zor degil o kadar. Sonucta hamile kalmak icin ugrasiyoruz. dogum yapmak cok daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…