- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Normal canım biraz fazla miktarda toplandiği zaman oluyor benim 15 tane toplandiğinda az ağrim olmustu ama 28 tane toplanınca cok ağrim oldu nefes alırken yanıyorsu içim resmen .parol alabilirsin canım.doktorunda söylemiştir zatenCanim kasik agrim biraz artti hatta baya artti diyebilirim. Normal mi ?
radyosyonun zararından dolayı aramıyorum seni ama sürekli aklımdasın dua ediyorum bende tutmayacaağını düşünüyordum ve tuttu bu evham bizde genetik sanırsam yaa varsa die düşün rahminde tutmaması için bi problem yok ben olacağını düşünüyorum hayırlıısıyla.. kesin sonuç kan testi.Bak ne güzel senin arada bel ağrın kasık ağrın oluyo umudun da oluyo ilaçlardan olsa bendede olurdu sende de hiç belirti olmasa emin ol sende karamsar olurdun inan hiç kolay değil Allah'ım inşallah mucize verir onu sadece Allah bilir birde benim çift blast transfer edildi yani hamilelik olsa ufakta olsa hissederdim diye umuyorum mesela batmanbeginn arkadasım testi 8.günğ yaptı pozitif Aldı ve testten oncede burda belirtilerini bana sürekli yazıyordu bende hamilesin diyordum bu arada ÇOĞUnuz biliyor ben Saricicek
Cok guzel dusunmus. Sahsen ben de aynisini yapardim.
Bir arkadaş bahsetmiştim burda doktoru öyle söylemiş internetten de baktım öyle gösteriyor bilemiyorum. Test tarihi doktora göre değişiyor. Ben de pazar yapsam çıkar herhalde ama ne bilim test günümü bekleyeceğim. Belirtilen gelince sadece akşam progestan sonra oluyo ağrı gündüzleri turp gibiyim ben de bir ara sen gibi düşündümCanm naSol ilk gün Sıfır sayılır sana kim dedi ben biliyorm herkes hesap ederken ilk günü 1.gün sayar ayrıca Benm test tarihim pazartesi senin salıymıs bana pazartesi dediler
Sak'ın umutsuzluğa kapılma ve belirti arama benim 4. Tedavim ve 2 kez hamile kaldım ikisinde de hiçbir belirtim olmadı. Ve sakın iç8 ve 9. Günde idrar testi yapma,çünkü büyük ihtimal negatif çıkacaktır.boşu bosuna moralini bozmuş olursun.onun yerine duramayacak gibiydin git kan testi yapMerhaba kızlar nasıl gidiyor Benm transferin 6.günü ilk günler yine vardı Ağrı sızı hafiften iğnelerden dolayı ama Şuan hiç bir şey yok bana herkeste belirti olmaz demeyin nolur ben kendimi çok iyi biliyorm inanın son 2senede 3düşüğğm oldu az cok vücudumu tanıyorm nazaramı değdi ne oldu 5aa kalitede dedim herkes kelam olur umuduyla baktı ama okdar kötüyümki bu arada nazarı değdiren kendim im kızlar Benm kendi kendime nazarım değer yine öyle oldu SANIRM Cumartesi yada pazar test yapıcam ama çok KORKUYORM 8.yada9.günde idrarda çıkar dimi hafta sonu idrar testi yapıcam inşallah dualarınızı talibim
Yok canim neden abes karsilasin. Sonucta o bir doktor ve emin ol bu durumla surekli karsilasiyor. Mesela ben doktoruna cicek gondereni cok duydum.Ya degerim duserse gebelik sonlanirsa diye kararsiz kaldi. Bir de dr erkek bir prof. Nasil karsilar bilemedik ama ben cesaret verdim sonunda gonderdi.:) insallah abes karsilanmamistir canim.
Neden transfer yapılmadı canım? Normal şartlarda 3. gün yarın ve transfer yapılcak diye konuşulmuştu henüz bir haber gelmedi doktorumdan beklemedeyim. Sayılarımız aynı gerçekten sana bişey sormak istiyorum. Opu dan sonra ağrın oldu mu? benim hala biraz şişliğim var sayı yüksek olduğu için normal dediler yarın ultrason yapıp ohss durumuna bakılıp transfer yapılcak yada beklencekMerhaba canım, hemen hemen aynıyız seninle.benim de 25 yumurtam toplandı, 21 olgun denildi.13 tanesi 3. güne geldi ve donduruldu..adet olmayı bekledim, şu an rahmin uygun kalınlığa gelmesini bekliyoruz. yani hemen transfer yapılmadı..senin de öyle mi oldu acaba.?
Ya degerim duserse gebelik sonlanirsa diye kararsiz kaldi. Bir de dr erkek bir prof. Nasil karsilar bilemedik ama ben cesaret verdim sonunda gonderdi.:) insallah abes karsilanmamistir canim.
Abes karşılanacak birşey yokki canım bizler doktorlarımıza çok şey borçluyuz hele ki güzel ve huzurlu bir süreç yaşatıyorlarsa bize. Bende duşunuyorum allah kısmet eder de pozitifi görürsek bi gömlek kravat gibi bir hediye almayı..
Yok canim neden abes karsilasin. Sonucta o bir doktor ve emin ol bu durumla surekli karsilasiyor. Mesela ben doktoruna cicek gondereni cok duydum.
Neden transfer yapılmadı canım? Normal şartlarda 3. gün yarın ve transfer yapılcak diye konuşulmuştu henüz bir haber gelmedi doktorumdan beklemedeyim. Sayılarımız aynı gerçekten sana bişey sormak istiyorum. Opu dan sonra ağrın oldu mu? benim hala biraz şişliğim var sayı yüksek olduğu için normal dediler yarın ultrason yapıp ohss durumuna bakılıp transfer yapılcak yada beklencek
Canım bu söylediklerin ohss belirtileri yanlız. Ben kusmuyorum çok şükür ağrılarım da geçti ama şiş karnım tartılıyorum ara ara gün içinde yarım-1 kilo anca almış durumdayım. Kabızlık beni benden aldı onuda ilaçla çözdük de birazcık kendime geldim. Dediğin gibi hamilelik hormonlarıyla bu şişlikler artarmış o yzden kontrolu önemliymiş sanırımOhss olmadım çok şükür. Bir hafta çektim ben o şişkinliği, üzerine bir de mide bulantısı, afedersin birkaç gün kustum ama doktorum yumurta çok olduğu için her şeyin normal olduğunu söyledi..( 4 buçuk kilo şişmişim nerdeyse.:) yumurta çok olduğu için doktorum o şişkinlik ve ağrıyla yapmadı transferi daha da artarmış ağrım çünkü.adet olduktan sonra hiçbir sıkıntım kalmadı şükür.Şimdi adetin 2. gününden itibaren ilaç kullanıyorum, ay sonu falan 5. gün emriyosu transfer edilecek İnşallah.
Canım bu söylediklerin ohss belirtileri yanlız. Ben kusmuyorum çok şükür ağrılarım da geçti ama şiş karnım tartılıyorum ara ara gün içinde yarım-1 kilo anca almış durumdayım. Kabızlık beni benden aldı onuda ilaçla çözdük de birazcık kendime geldim. Dediğin gibi hamilelik hormonlarıyla bu şişlikler artarmış o yzden kontrolu önemliymiş sanırım
Şu an hiçbir şey olmamış gibi ama vücudumdaki su da gitti..pko lu musun sen de.?
Süper hemen atlatman hamilelikte üstüne gelince ilk 3 ayı çok zor geçiyor diyorlar. hayır canım pkolu değilim ben ama amh değerim 10 rezervlerim fazla yani en düşük doz 150 ünite iğneyle bile 25 adt toplandı. Çok şükür halimize...
hayır canım indirim uygulanıyor.kızlar merak ettiğim şu: 2. ve sonrası tüpbebek tedavisinde ödeme nasıl oluyor,tekrar aynı miktarı mı ödüyoruz ?
ben ilk tedvimde şu ohss olup olmadiğina bakılan değerim 5000 lere çıkmıs ve hamile kaldım yinede cok şükür bişey olmadı vücut bhnu dengeleyebilmek icin beta hcg değerim yavas yükselmiş ve çok şükür hastanelik olmadım.doktorumda numunesin sen kızın bir mücize der hepMaşallah diyelim bize.:)) benim amh de 12. evet doktor da öyle söyledi, opu dan sonra hemen transfer olursa hamile kalınca hastanelik olursun dedi ve yapmadı transferi..hayırlısı böyleymiş.Allah ım senin de yardımcın olsun inşallah..Nerde tedavi görüyorsun canım.?
İnş gelirsin cnmGelicem de kızımın büyümesini beklıyorum bitaz daha büyüsün gidicem almanyaya doğdugum yerleri eşinle gezicez.
benim gittiğim merkezde dondurma ya ekstra ücret almıyorlar paket dahilinde ekstra ücret ödemiyorum.ohss oldugun için donduruldu.bana görede dayanıklılığı test edilmiş oluyor dondurulup çözülünce.bu tüp bebek işinde güvendiğin bir doktor buldun mu tamamdır.ben rahimi çizdirmeye fln da ekstra ücret ödemiyorum.doktorumlada hasta doktor ilişkımız yok ablam gibi artık 4 sene oluyor tanışalı sadece bebek için görüşmedik.ben onun kızının doğumuna gittim.kızımla öylesine ziyaretler fln azıcık sanimiyiz yanliş bişey yapıcagını düşünmüyorum açıkcası.sonuc negatif olsa bile ona devam ederim demiştim.ilkınde begatif olmadı ama ikincisinde oldu,yine devam ediyorum edicem çünkü sağlıklı embiriyolar elde ettikten sonra doktorun yapicaği bişey yok.doğal yokla oldugu zammanda her sperm tutmuyor sonucta buda tutmayabilir.
Merhaba. ..ben de iki hafta sonra 39a giricem.bu hafta sonu da evliligimin iki yili biticek.gecen yil mart ayinda dogal yolla hamile kaldim ancak dis gebelikle sonuclandi.ocak ayina kadar denedik.ondan sonra uc ay ilac ve catlatma ignesi kullandim,olmadi.doktorum yasimdan dolayi daha fazla gecikmemek icin diger yontemleri atlayarak tup bebege baslamamizi onerdi.esimin tahlilleri normal.bir sorun yok.bende de ileri yas infertilitesi yani yumurta Var ancak yasli.kalitelisinin secilmesi gerekiyor.en azindan bu aciklamayi yaptilar.doktorum prof.dr cem ficicioglu.gecen baslayamamamizin nedeni ise tiroid hormonlarimin yuksek olmasi ve rezerv azligi.ayni zamanda hipotirid hastasiyim.bu ay her ikisi icin de ilac kullandim.adet olmayi bekliyorum.umarim bu ay sonuclarim iyi cikar...
Ben de sizi bulduğuma sevindim.amh hatırlamıyorum ama benim fsh 12 yani düşük rezerv.ancak doktorlar bunu verdikleri hormon ilacının dozunu arttırarak düzenleyebiliyorlar.mesela herkes gonal f 450 kullanırken ben gonal f 900 kullanıcam büyük bir olasılıkla.fsh nin çözümü var da ,tiroid hormonu uygun olmayınca işleme kesinlikle başlamıyor.diğer doktorun onay vermesini bekliyor.hafta sonu adet olmayı bekliyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı...öyle hemen bunalıma falan girmeyin canım...doktorlar artık kırk yaş doğumlarını tavsiye bile ediyorlar.şöyle düşünüyorum,menapoza kadar yolu var mantıken :))evet yaşımız aynıymış sizi bulduğuma sevindim, benimde herşeyim çok iyi rahim iyi hormonlar amh 3.56 fsh 5.53 eşimde de sorun bir tek kan pıhtılaşması çıktı bende ondan başka sorun yok, zaten 16 ayda üç kez hamile kaldım. Yaşla ilgili yumurta kalitesizliği oluyormuş evet çoğu doktor öyle diyor tabi buda bizim için zor. Seval taşdemire gittim beni çok iyi buldu 32 gibisin dedi ama ben bunalıma girdim valla yaştan dolayı, Rabbim inşallah tedavinizin çok iyi geçsin hamile haberinizi alayım. Rabbim hepimize yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?