merhaba...okuyunca yazmak istedim..pkoluysanız ve düzenli adet olmaya başladıysanız bu fırsatı kaçırmayın derim :) sizin adınıza ben heyecanlandım..inşallah bu ay kendiliğinden gelir yavrunuz...bende çikolata kisti hastasıyım kendiliğinden diye bekliyorum :)))kizlar iyi geceler
hatirlarsaniz benim de tek yumurtam toplanmis o da kalitesiz oldugundan dollenmemisti.transfer iptal olmustu.ben bugun baya erkenden regl oldum.gecen ay 25inde olmustum.sanirim tedaviden kaynakli oldu.simdi tum planlarim sasti tabi.normalde haziran adetiyle yeniden tedaviye baslayacaktik ama ramazan sebebiyle 1 ay daha gec baslasam diyorum.o da bayrama gelir diye dusunuyorum.tek tupum yok zaten o yuzden sansa da birakamiom ole kaldim yaniben pkoluyum bi de adetlerim hic boyle duzenli olmazdi sasirtiyor beni.belki kendiligimden hamile kalirim ilaclarin etkisiyle.bir dis gebeligim var aralik ayinda
Doktora bağlı canim ilk tedavimde 15 gün tahmini gün aşiri gittim geldim.bu seferkı tedavimdede 4 defa gittim
Merhaba kızlar nasıl gidiyor Benm transferin 6.günü ilk günler yine vardı Ağrı sızı hafiften iğnelerden dolayı ama Şuan hiç bir şey yok bana herkeste belirti olmaz demeyin nolur ben kendimi çok iyi biliyorm inanın son 2senede 3düşüğğm oldu az cok vücudumu tanıyorm nazaramı değdi ne oldu 5aa kalitede dedim herkes kelam olur umuduyla baktı ama okdar kötüyümki bu arada nazarı değdiren kendim im kızlar Benm kendi kendime nazarım değer yine öyle oldu SANIRM Cumartesi yada pazar test yapıcam ama çok KORKUYORM 8.yada9.günde idrarda çıkar dimi hafta sonu idrar testi yapıcam inşallah dualarınızı talibim
Merhaba kızlar nasıl gidiyor Benm transferin 6.günü ilk günler yine vardı Ağrı sızı hafiften iğnelerden dolayı ama Şuan hiç bir şey yok bana herkeste belirti olmaz demeyin nolur ben kendimi çok iyi biliyorm inanın son 2senede 3düşüğğm oldu az cok vücudumu tanıyorm nazaramı değdi ne oldu 5aa kalitede dedim herkes kelam olur umuduyla baktı ama okdar kötüyümki bu arada nazarı değdiren kendim im kızlar Benm kendi kendime nazarım değer yine öyle oldu SANIRM Cumartesi yada pazar test yapıcam ama çok KORKUYORM 8.yada9.günde idrarda çıkar dimi hafta sonu idrar testi yapıcam inşallah dualarınızı talibim
Sürekli seviyorum resmini Canm transferde resmini verdiler ağlaya ağlaya SEVİYORM kurban olurm ona dua EDİYORM devamlı ama okdar belirti var birisi ya birisi olsa umutlanıcam adet belirtisi kasık Ağrı bel ağrısı Göğüs şişmesi biri yokcanım çoğu bitmiş sabret. belirti konusunda bir şey söyleyemeyeceğim ama belirti yaşamayan ve hamile olan okdar çokki. bu işin %50 si psikoloji demişti doktorum. lütfen bunu unutma belki de tutundu ve sen stres uzuntu yaparak olumsuza çeviriyorsun durumu. hep pozitif ol bebeğinle konuş ve hep gülümse:)) güzel haberlerinle havalara uçarız inşallah.
Ilk düşüğüm 7haftalıktu yaklaşık düştüğünde be Kürtaj yaptırmadım 20gün bağıra bağıra Parça atarak düşürdüm sonrada kimyasallar oldu 5haftalık 4haftalık hepsinde belim ağrıyordu adet olucam gibi oluyordu göğsüm şişiyordu hatta ben hamileyim diyordm insan tanıyo vücudunu ama bu sefer işe gitmedim hep dinlendim belki ondan ağrım sızım yok bilemiyorm Hayırlısı inşallah vardır okdar cok istiyorm ki transferden bu yana 6 gündür pankreas alakalı ilaçlarımı içmiyorum kedi Hayatımı riske attm bebeğim için inşallah Rabbim vermiştir pek sınavım bittiğini düşünmüyorum daha bitmemiştir çilem çünkü en kolay Mutluluğu 7senefe buldum öyle birkaç senede nedime kavuşacağına inanmıyorumöncelikle transferin hayırlı olsun, düşüğüm oldu derken anlayamadım, hamilelik oluştuktan sonramı düşük yoksa tutanamadan dolayımı. ama kendini çok dinleme ve yıpratma bazen hiç belirti bile olmuyor inan dua et bol bol
Ilk düşüğüm 7haftalıktu yaklaşık düştüğünde be Kürtaj yaptırmadım 20gün bağıra bağıra Parça atarak düşürdüm sonrada kimyasallar oldu 5haftalık 4haftalık hepsinde belim ağrıyordu adet olucam gibi oluyordu göğsüm şişiyordu hatta ben hamileyim diyordm insan tanıyo vücudunu ama bu sefer işe gitmedim hep dinlendim belki ondan ağrım sızım yok bilemiyorm Hayırlısı inşallah vardır okdar cok istiyorm ki transferden bu yana 6 gündür pankreas alakalı ilaçlarımı içmiyorum kedi Hayatımı riske attm bebeğim için inşallah Rabbim vermiştir pek sınavım bittiğini düşünmüyorum daha bitmemiştir çilem çünkü en kolay Mutluluğu 7senefe buldum öyle birkaç senede nedime kavuşacağına inanmıyorum
ne güzel allah hayırlısıya kucgı a almayı nasip etsin.ben yılın doktoru oscarı almıstım kalp atısları duydugumuz gün kendisine hediye ettim.çok mıtlu oldu evinde bas kösedeymiş çok sevindimkızlar merhaba,
bir arkadaşım Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek tedavisi gördü ve bugün pozitif sonucunu aldı. Doktoruna bugün çiçek göndermek istiyor ve bana sordu. Sizce bugun (test sonucunu aldığı gün) çiçek göndermesi yugun olur mu? siz olsaydınız ne yaprdınız? yada hayal ettiniz mi pozotifi gördüğünüzde dr a bir jestyapmayı?
brnim kızımda hiç belırtı yoktu ama kendimi hiç diblememiştim.oldu şimdi ise sürekli belirti aradım moralimi bozdum olmadı.kafana takmadan mutlu yasaMerhaba kızlar nasıl gidiyor Benm transferin 6.günü ilk günler yine vardı Ağrı sızı hafiften iğnelerden dolayı ama Şuan hiç bir şey yok bana herkeste belirti olmaz demeyin nolur ben kendimi çok iyi biliyorm inanın son 2senede 3düşüğğm oldu az cok vücudumu tanıyorm nazaramı değdi ne oldu 5aa kalitede dedim herkes kelam olur umuduyla baktı ama okdar kötüyümki bu arada nazarı değdiren kendim im kızlar Benm kendi kendime nazarım değer yine öyle oldu SANIRM Cumartesi yada pazar test yapıcam ama çok KORKUYORM 8.yada9.günde idrarda çıkar dimi hafta sonu idrar testi yapıcam inşallah dualarınızı talibim
Canim kasik agrim biraz artti hatta baya artti diyebilirim. Normal mi ?Rrahime çizik atilma bende yapılıcak.nasıl yapılıcak ne zaman yapılıcak hiçbirşey bilmiyorum.allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.
maşallah canım muhakak haber ver
Cok guzel dusunmus. Sahsen ben de aynisini yapardim.kızlar merhaba,
bir arkadaşım Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek tedavisi gördü ve bugün pozitif sonucunu aldı. Doktoruna bugün çiçek göndermek istiyor ve bana sordu. Sizce bugun (test sonucunu aldığı gün) çiçek göndermesi yugun olur mu? siz olsaydınız ne yaprdınız? yada hayal ettiniz mi pozotifi gördüğünüzde dr a bir jestyapmayı?
Canm naSol ilk gün Sıfır sayılır sana kim dedi ben biliyorm herkes hesap ederken ilk günü 1.gün sayar ayrıca Benm test tarihim pazartesi senin salıymıs bana pazartesi dedilercanım benim transfer günü o. gün sayılıyor. senin bugün 5. günn oluyor.seninle armızda 1 gün vardı. benm de bugün 6. günüm. acele etme benim salı günü test günüm bekleyeceğim o güne kdar sen de öyle yap. bende de belirti hiç yok neredeyse.bazen kasık ve bel ağrısı oluyor arada o da ilçtan sanırım.iyi düşün pozitif ol.inşallah iyi olacak sonuçlarımız.
Kızlaaarr ilk haberler geldi hastaneden. toplanan 25 yumurtanın 21'i olgun ve döllenme için kullanılabilirmiş. İşleme almışlar şuan 14 tanesi kesin saglıklı ve bölünüyor durumdaymış ama geride kalan 7 tanesi de işlemdeymiş hala yarın akşam netleşir dediler. Bazen erken döllenme olabiliyormuş çünkü izlemeye devam ediceklermiş. Cuma günü transfer planlıyoruz dediler yani 3. gün embriyosu olacak bebişlerim. Neden 5 değil dedm kaliteyle bi alakası yok kayıp vermek istemediğimizden dediler bakalım yarın neler olacak :)
Merhaba. ..ben de iki hafta sonra 39a giricem.bu hafta sonu da evliligimin iki yili biticek.gecen yil mart ayinda dogal yolla hamile kaldim ancak dis gebelikle sonuclandi.ocak ayina kadar denedik.ondan sonra uc ay ilac ve catlatma ignesi kullandim,olmadi.doktorum yasimdan dolayi daha fazla gecikmemek icin diger yontemleri atlayarak tup bebege baslamamizi onerdi.esimin tahlilleri normal.bir sorun yok.bende de ileri yas infertilitesi yani yumurta Var ancak yasli.kalitelisinin secilmesi gerekiyor.en azindan bu aciklamayi yaptilar.doktorum prof.dr cem ficicioglu.gecen baslayamamamizin nedeni ise tiroid hormonlarimin yuksek olmasi ve rezerv azligi.ayni zamanda hipotirid hastasiyim.bu ay her ikisi icin de ilac kullandim.adet olmayi bekliyorum.umarim bu ay sonuclarim iyi cikar...Mrb bende 38 yaşındayım eylülde 39 olucam sizi okuyunca yazmak istedim. sizin sorununuz ne bilmiyorum ama,
Ben 16 aylık evliyem ve doğal yolla üç düşük yaptım. en son 1 ay önce. hormonlarım çok iyi ama yapıyorum. tüp bebek düşünüyorum ve seval taşdemire gittim o bana durumun iyi 32 yaşında gibisin hemen tedaviye başlayalım dedi. Cumartesi günüde Bülert Tıraşa gidicem. Ama kafam çok karışık yeditepeyi duydum doktorunuz kim ve size ne gibi bilgiler verdi rica etsem.
Bak ne güzel senin arada bel ağrın kasık ağrın oluyo umudun da oluyo ilaçlardan olsa bendede olurdu sende de hiç belirti olmasa emin ol sende karamsar olurdun inan hiç kolay değil Allah'ım inşallah mucize verir onu sadece Allah bilir birde benim çift blast transfer edildi yani hamilelik olsa ufakta olsa hissederdim diye umuyorum mesela batmanbeginn arkadasım testi 8.günğ yaptı pozitif Aldı ve testten oncede burda belirtilerini bana sürekli yazıyordu bende hamilesin diyordum bu arada ÇOĞUnuz biliyor ben Saricicekcanım benim transfer günü o. gün sayılıyor. senin bugün 5. günn oluyor.seninle armızda 1 gün vardı. benm de bugün 6. günüm. acele etme benim salı günü test günüm bekleyeceğim o güne kdar sen de öyle yap. bende de belirti hiç yok neredeyse.bazen kasık ve bel ağrısı oluyor arada o da ilçtan sanırım.iyi düşün pozitif ol.inşallah iyi olacak sonuçlarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?