iki kez yaptım ben doktorum gün verdi canım 12. gün yapılacak dedi bende 5. gün emb. hep 10. gün yaptırıyor dedim ve sonunda 11. güne karar verdik geçen seferde 12. gün yapmıştım her doktor farklı sanırımhee ama o dunku ıdrarda pozıtıf görmüş bugünkü ıdrarda negatıf.. muhtemelen test bozuktu sen bıkac kez denedın oyle degılmı bırde gunun baya dolmus senın neden bukdr gece bıraktın kan testını?
iki kez yaptım ben doktorum gün verdi canım 12. gün yapılacak dedi bende 5. gün emb. hep 10. gün yaptırıyor dedim ve sonunda 11. güne karar verdik geçen seferde 12. gün yapmıştım her doktor farklı sanırım
benim merkezim hep böyle hatta 3. gün emb. bile 12. gün test yapıyor :)çok ilginç benim de 5. gün embriyosu 11 haziran transfer 20 haziran test günüm. yani 9 gün sonra test günü verildi. sana 12 gün denmesi sasırtıcı.
allahım yar ve yardımcın olsun canımaz önce hastaneden aradılar çok heycanlıyım kızlar saat 8:30 da çagırdılar transfere nolur dua edin banada
Allah razı olsun cemil cümlemizin inşalahhhhh saolasın canımallahım yar ve yardımcın olsun canım
canım sana bir tavsiye idrara sıkışık olman lazım ya ne çok su iç nede az yarım litre içsen yeter mi de ben transferlerimde yarım litre su içip girim ultrasyonda çok nettti.Allah razı olsun cemil cümlemizin inşalahhhhh saolasın canım
canım çizği yok ki bunda tek çigi var o idrarın pembeliğibi bakın ben mi yanıldım
canım çizği yok ki bunda tek çigi var
hayır o idrarın pembeliği dağılıyor o zaten ben imkine bak istersen diğer sayfalardaama diğer tarafta pembelik var
bana bir bir buçuk litre iç dedi telefonda hemşire ama ben bi bardak içsemde hemen sıkışıyorumkicanım sana bir tavsiye idrara sıkışık olman lazım ya ne çok su iç nede az yarım litre içsen yeter mi de ben transferlerimde yarım litre su içip girim ultrasyonda çok nettti.
hayır o idrarın pembeliği dağılıyor o zaten ben imkine bak istersen diğer sayfalarda
amin rabbim herkesin evladına uzun sağlıklı ömür nasip etsin15,5 aylık daha canım seninkide allah bağışlasın.
bebeklerin susuz kalma ihtimali var doktorlar orucu önermiyor hem rabbimde hamile kadına izin vermiş tutmamak en iyisi bencede
bana bir bir buçuk litre iç dedi telefonda hemşire ama ben bi bardak içsemde hemen sıkışıyorumkiya dehşet heycan sardı beni ilk denemem tüp bebeği ve inşallah olur yumurtalarım kaliteliymiş dondurma işlemide uygulıycaz hersey yolunda ama hem sevinç hem korku sardı içimi
ben yanılmışım o zaman.
amin rabbim herkesin evladına uzun sağlıklı ömür nasip etsin
demek ki her merkez farklı canım bol şans
bak ekledim canım
amin canım cümlemizinkini
Seninle aynı gün transferi gamze benim de ağrıyor ama sanki bugün daha az beklemek çok zor offfff offfffKızlar bugün transferden sonraki 3.günüm ,sürekli belim ağrıyor iki gündür hiç geçmedi sizde de varmı böyle durum
Evet hatta benimki cok cok farkli benimde 5.gun embriyosu ama bana 9.gun verdi testi nedenseiki kez yaptım ben doktorum gün verdi canım 12. gün yapılacak dedi bende 5. gün emb. hep 10. gün yaptırıyor dedim ve sonunda 11. güne karar verdik geçen seferde 12. gün yapmıştım her doktor farklı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?