2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

iki kez yaptım ben doktorum gün verdi canım 12. gün yapılacak dedi bende 5. gün emb. hep 10. gün yaptırıyor dedim ve sonunda 11. güne karar verdik geçen seferde 12. gün yapmıştım her doktor farklı sanırım

çok ilginç benim de 5. gün embriyosu 11 haziran transfer 20 haziran test günüm. yani 9 gün sonra test günü verildi. sana 12 gün denmesi sasırtıcı.

Allah razı olsun cemil cümlemizin inşalahhhhh saolasın canım
canım sana bir tavsiye idrara sıkışık olman lazım ya ne çok su iç nede az yarım litre içsen yeter mi de ben transferlerimde yarım litre su içip girim ultrasyonda çok nettti.

canım sana bir tavsiye idrara sıkışık olman lazım ya ne çok su iç nede az yarım litre içsen yeter mi de ben transferlerimde yarım litre su içip girim ultrasyonda çok nettti.
bana bir bir buçuk litre iç dedi telefonda hemşire ama ben bi bardak içsemde hemen sıkışıyorumki ya dehşet heycan sardı beni ilk denemem tüp bebeği ve inşallah olur yumurtalarım kaliteliymiş dondurma işlemide uygulıycaz hersey yolunda ama hem sevinç hem korku sardı içimi

demek ki her merkez farklı canım bol şans

bak ekledim canım

ben yanılmışım o zaman.

amin canım cümlemizinkini

amin rabbim herkesin evladına uzun sağlıklı ömür nasip etsin

Kızlar bugün transferden sonraki 3.günüm ,sürekli belim ağrıyor iki gündür hiç geçmedi sizde de varmı böyle durum

Kızlar mutlu günler hepinize.. Hayat cok üzüldüm canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tez vakitte Allah evlatlarımıza kavustursun

Evet hatta benimki cok cok farkli benimde 5.gun embriyosu ama bana 9.gun verdi testi nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…