- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
Günaydın kızlar dün idrar testinde pozituf gördüm ama bugün yaptim negatif şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua eder misiniz
Hadi inşallah canım, güzel haberler verirsin bize..Allah yardımcın olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar dün idrar testinde pozituf gördüm ama bugün yaptim negatif şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua eder misiniz
Nasik ya necabuk cikti.. kacinci gundu bugun xcnm? Gecmis olsun yaa ne dicegimi bilemedim rabbim tez zamanda nasip etin insallah0.1 çıktı
Ya kizlar allah rizasi icin biken birileri bana yardimci oksun gece 2 kez sirf bu sabciya uyandim suanda da ara ara var gaz sancisi... resmen bagirsaklarim kopuyo sanki birdn bi giriyo bicak saplaniyo sanki ama karnim degikl bagirsaklarim cunku afedersinz ama makata dogru giriyo o sanci( cok moralim bozuk haa bu ne boyle
Nasik ya necabuk cikti.. kacinci gundu bugun xcnm? Gecmis olsun yaa ne dicegimi bilemedim rabbim tez zamanda nasip etin insallah
allah düşmanıma vermesın valla cok pıs bısey ya hurmayı bıdeneyeyyım ama tost yapıp yedım azonce ben genede yıyım:)Bence cok normal canim ilaclardan dolayi da yediklerinden de olabilir . Bagisrsakta gaz toplandiysa kramp yapabilir. Sabh ac karina hurma ye baya rahatlatiyor .
Haddi hayirlisi insallah...Günaydın kızlar dün idrar testinde pozituf gördüm ama bugün yaptim negatif şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua eder misiniz
Allah sabrini versin canim.saati degilmis demek ki...elbet olacak...0.1 çıktı
Bende de çok gaz oluyor pat pat diye içten sesler geliyor ilk tedavimdede çok gaz olmuştuYa kizlar allah rizasi icin biken birileri bana yardimci oksun gece 2 kez sirf bu sabciya uyandim suanda da ara ara var gaz sancisi... resmen bagirsaklarim kopuyo sanki birdn bi giriyo bicak saplaniyo sanki ama karnim degikl bagirsaklarim cunku afedersinz ama makata dogru giriyo o sanci( cok moralim bozuk haa bu ne boyle
Biraz daha devam eder canın.Foliumzuur kullanıyorum da yetmiyo bna bnce cok halsiz hissediyorum kndımı . Eşim doktor önermezse mümkün degıl eczaneden alıp içirmez ki .. Az önce çok kötü midem bulandı vaaaaaaaaa bu böyle devam mı edecek
inşallah canım dua larımız hep sizlerleGünaydın kızlar dün idrar testinde pozituf gördüm ama bugün yaptim negatif şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua eder misiniz
üzme kendini diycem ama üzüceksin.bidaha deneriz hepberaber0.1 çıktı
Orta kalite tutmaz,3.gun soyle,5.gun boyle,7.gun sonuc cikmaz,12.gun sarttir....biir suru kisiden bir suru farkli deneyim.tum bunlar olacak ya da olmayacak diye bir sey yok...Allahin mucizesi her bebek..bunun farkinda olan vaaar,olmayan vaarr...tugceserdar kizinin hikayesinden hep bahsediyor.bense tek kalan yumurtama kalitesini hic dusunmeden umut bagladim...ama sen ertorun neden kendini bu kadar yipratip beni de uzuyorsun?gerekli ve yeterli aciklamayi yapmiyorlar mi,ya da aklindakileri soramiyor musun bilemedim ki...
0.1 çıktı
İnşalah canım.
benimde dün olmam lazımdı ama olmadım sanırım stresten gecikti.gerçi bgecikmem cok olur benim ama.hsg den aonra zamanında olurun demiştim.
Pazartesiye kadar olmazsa doktor çağirdi
Bende histeroskopi oldum geçen ay ama bu kadar etkiler mi bilmiyorum. geçen hafta gebelik testi de yaptım hani olmaz ya ya tutmuşsa hesabı Hiç adet olacakmışım gibi de değilim..
Kızlar günaydın herkesee Bu topik ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum..:) bişey sorumcam size.. HİSTEROSKOPİ olup adeti geciken oldu mu? Benim 9 gün oldu gelen giden yokk