- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
Annemi 2,5 sene önce kanserden kaybettim 15 senelik bir mücadele ve sonunda olmadı. Babamla kaldım hayat benim için bitti derken; ben hayatımı kurmak istediğimde de ben hayata geç kalmışım 37 yaşında evlenmenin ağır yükü ve üç düşük, son çare tüp bebekti olmuyor üzüldüğüm rezerv iyiyken kalite dedikleri şey neyse kendi derdimle kimseyi sıkmak istemiyorum Allah herkese nasip etttiği bebeğine kavuştursun.
Canım üzülme ne olursun, yumurta kalitesini arttıran takviyeler kullananları ve sonuç alanları çok okudum bu forumda.. Kullandıkları vitaminlerin isimleri şu an aklımda değil ama araştırabilirsin.. Bir de bence geç evlenme konusuna çok takılma herşey nasip kısmet erken evlenip senelerce çocuğu olmayanları bilyorum. Ama çevremde 38 yaşında evlenip ilk aydan hamile kalanlarda var.. Bunlar biraz nasip kısmet.. Zor zamanlar geçirmişin şu anki moral bozukluğunla onları düşünüp daha da kendini üzüyorsun. Okuduğum kadarıyla genetiğe gönderecektin embriyoları, çıkmadık candan ümit kesilmez biraz daha bekle 5. güne giden olabilir umudunu kaybetme biraz uzun oldu ama