• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Neden böyle Şeyler yaşamak zorunda kalıyoruz nekadar Anlamsız seyler.. İnşallah haber beklediğimiz merak ettigimiz herkes buraya gelir.

valla ben sayfa sahıbı olmak ıstemedım aslında dun bırde benle de tatsızlık yasanınca ama ınan bıan cok ortada kalmış hıssettım hanı kafamıza esenı gırıp yazıyoruz bırılerıyle konusuyorz ve en onemlısı bırbırımızı tanıyoduk haberlerımzın gelecegı zaman fln oyuzdn hemen açtım ama...
İyi yaptın canım zaten görsrydim bende acıcaktım ben gelenr kadar halletmişsin.
kızlar bu tugceserdara dikkatedin sakın özelden telefon falan verip almayın !!
Hosgeldin sarıcicek nasılsın?
o sayfa önce Sarisekerannesi Sarisekerannesi adıyla açık değilmiydi yada benim mi yanlışım var
tatlızsızlıklar yüzünden sayfa kapandı keşke olmasaydı kişisel sorunlardan uzak bir sayfa olsun
ben kapattırdım canım dün.genelde konu burda konu sahıbı isteiği ile kapandiği zaman kımse göremez tamamen kapanır yani.

Nasıl gidiyor arkadaşım belirti dalan var mı ben hiç bişey hissetmiyorum bel ağrısı vardı onlar da geçti
var yaaa bugun sureklı kasıklarımda bı agrı var valla böyle adet ağrımsı gıbı ama benım oncesınde hıc ağrımaz hatta hastalanırım 4 5 saat sonra baslar ağrımaya.. bırde sol bacağım kasıyo nedense ınsallah bunlar belırtıdır valla yaaa gogus ağrılarımda dun baya azalmıştı bugun gene arttı curuk gıbıler dokunulmuyor ama negatıf bıle olsa hepsı ılacların yan etkısıde olabılır yanı bızımkı sadece suan zuurt tesellısı:)))))

o sayfa önce Sarisekerannesi Sarisekerannesi adıyla açık değilmiydi yada benim mi yanlışım var
tatlızsızlıklar yüzünden sayfa kapandı keşke olmasaydı kişisel sorunlardan uzak bir sayfa olsun
amınnn ınsallah ztn gene tadsızlıklar yaşanırsa ben safya açmam artık kolay kolayda gırmem artık merak ettıgım cok arkdasım var burda hepsıde bugünlerde sonuç alacak onları öğrenmek ıstıyorum...

bak arkdasım yenı uyesın 2 msj yazmışsın ıkısıde tugceserdar.. bak umurumda degıl hıcbırsey ama gozunuzuseveyım surda bı arkdaslarımzla pozıtıf ya da negatıf heyecanımızı bırlıkte yasamamıza ızın verın ya..... merak ettıgım arkdasım var benı merak edenlerde vardır belkı hayırlısıyla ben bu sayfanın sadece tup bebek uzerıne olmasını ıstıyorum rıca edıyorum...
ben savcıktan gelıorum dedim kötü birşy d

ben kapattırdım canım dün.genelde konu burda konu sahıbı isteiği ile kapandiği zaman kımse göremez tamamen kapanır yani.
senmi kapattırdın canım ne güzel iyi etmişsin yetkide varmı sende ?

ne kadar çok sohbet ettiğimiz arkadaşımız vardı , derdimizi unuttuk nelerle uğraşıyoruz valla, keşke eski sayfaya link verilseydi arkadaşlar gelsin diye

İşlem tamamdır,

bu süreçte oldukça hassassınız konunun artık yeniden açılmayacağını umuyorum. Üyeler hakkında rahatsızlığınız var ise bunu kötü içerik bildir linki (KİB) ile bize bildirmeniz yeterlidir.

Konuyu siz kapattırmadınız. Konu gerginlik yüzünden bizim tarafımızdan kapatıldı.

Son kez rica ediyorum konuyu uzatmayın lütfen.... Bakın Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gelip dün çok kibar bir uslup ile açıklama yaptı son kez artık bu gerginliğin son bulmasını rica ediyorum

Açıldı sayfamız... Güzel sohbete burdan devam edelim. Kötü seyleri görmeyelim cevap vermeyelim. Herkese selamlar tekrar

İşlem tamamdır,

bu süreçte oldukça hassassınız konunun artık yeniden açılmayacağını umuyorum. Üyeler hakkında rahatsızlığınız var ise bunu kötü içerik bildir linki (KİB) ile bize bildirmeniz yeterlidir.
Ki birkaç gündür hem topikten hem özelden yeterince uyarı yapıp, yeterli açıklamayı yaptığımı sanıyorum, devam ederse müdahil olanlar uyarı alır.
Yönetim olarak elimizden geldiğince hassasiyetlerine duyarlı olmaya çalıştık çünkü.

Sayın belinda önceki konu sahibi olarak sizi atıyorum bu 2 konuyu da birleştiriyorum
cok teşekkür ederım yardım ettıgınız ıcın ben elımden geldıgınce kavga ortamı oluşmamasına dıkkat edıcem bu konuda buradaki arkdaslarımn hepsıde hassas davranacaktır... tekrar teşekkürler..

Açıldı sayfamız... Güzel sohbete burdan devam edelim. Kötü seyleri görmeyelim cevap vermeyelim. Herkese selamlar tekrar
ohh sukurler olsun:D valla keyfım yerıne gldı doktor bıze tup bebek surecınde strese gırmeyın dedı ben bebegı unuttum anaa sayfamız kapandı dıye stres oldum neyse gectı:)

aynen 13 nedir yaaa ben 9 gün bekleyemiyorum:)))
dımı ama en son 7.gune pazarlığa oturmuştuk dıye hatılıyorum:)))))) ama ben kararlıyım ctesı ınsallah esımle gıdıp kan verıcm sonucuda o bana soylesın zaten yuz ıfadesınden anlarım ben:) ama cuma gunu bı ıdrar testı denıcem bunda da kararlıyım eger azcıkta olsa bı cızgı görürsem hemen kan verıcm ve esıme suprız yapıcam ama sılıkte olsa cızgı mızgı çıkmazsa ozmn ıste ctesı Yusuf Yusuf kan vercz:(

Back