- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptın canım zaten görsrydim bende acıcaktım ben gelenr kadar halletmişsin.valla ben sayfa sahıbı olmak ıstemedım aslında dun bırde benle de tatsızlık yasanınca ama ınan bıan cok ortada kalmış hıssettım hanı kafamıza esenı gırıp yazıyoruz bırılerıyle konusuyorz ve en onemlısı bırbırımızı tanıyoduk haberlerımzın gelecegı zaman fln oyuzdn hemen açtım ama...
Hosgeldin sarıcicek nasılsın?kızlar bu tugceserdara dikkatedin sakın özelden telefon falan verip almayın !!
ben kapattırdım canım dün.genelde konu burda konu sahıbı isteiği ile kapandiği zaman kımse göremez tamamen kapanır yani.o sayfa önce Sarisekerannesi adıyla açık değilmiydi yada benim mi yanlışım var
tatlızsızlıklar yüzünden sayfa kapandı keşke olmasaydı kişisel sorunlardan uzak bir sayfa olsun
var yaaa bugun sureklı kasıklarımda bı agrı var valla böyle adet ağrımsı gıbı ama benım oncesınde hıc ağrımaz hatta hastalanırım 4 5 saat sonra baslar ağrımaya.. bırde sol bacağım kasıyo nedense ınsallah bunlar belırtıdır valla yaaa gogus ağrılarımda dun baya azalmıştı bugun gene arttı curuk gıbıler dokunulmuyor ama negatıf bıle olsa hepsı ılacların yan etkısıde olabılır yanı bızımkı sadece suan zuurt tesellısı:)))))Nasıl gidiyor arkadaşım belirti dalan var mı ben hiç bişey hissetmiyorum bel ağrısı vardı onlar da geçti
amınnn ınsallah ztn gene tadsızlıklar yaşanırsa ben safya açmam artık kolay kolayda gırmem artık merak ettıgım cok arkdasım var burda hepsıde bugünlerde sonuç alacak onları öğrenmek ıstıyorum...o sayfa önce Sarisekerannesi adıyla açık değilmiydi yada benim mi yanlışım var
tatlızsızlıklar yüzünden sayfa kapandı keşke olmasaydı kişisel sorunlardan uzak bir sayfa olsun
valla ya acaba acılamazmı o sayfa tekrar zevkle bu baslıgı kapatırım yanı ..Diğer kızlarda konunun kapandığını görünce buraya gelirler umarım.. Bi Sürü kişi vardı sohbetimizde
ben savcıktan gelıorum dedim kötü birşy dbak arkdasım yenı uyesın 2 msj yazmışsın ıkısıde tugceserdar.. bak umurumda degıl hıcbırsey ama gozunuzuseveyım surda bı arkdaslarımzla pozıtıf ya da negatıf heyecanımızı bırlıkte yasamamıza ızın verın ya..... merak ettıgım arkdasım var benı merak edenlerde vardır belkı hayırlısıyla ben bu sayfanın sadece tup bebek uzerıne olmasını ıstıyorum rıca edıyorum...
senmi kapattırdın canım ne güzel iyi etmişsin yetkide varmı sende ?İyi yaptın canım zaten görsrydim bende acıcaktım ben gelenr kadar halletmişsin.
Hosgeldin sarıcicek nasılsın?
ben kapattırdım canım dün.genelde konu burda konu sahıbı isteiği ile kapandiği zaman kımse göremez tamamen kapanır yani.
valla ya acaba acılamazmı o sayfa tekrar zevkle bu baslıgı kapatırım yanı ..
İyi yaptın canım zaten görsrydim bende acıcaktım ben gelenr kadar halletmişsin.
Hosgeldin sarıcicek nasılsın?
ben kapattırdım canım dün.genelde konu burda konu sahıbı isteiği ile kapandiği zaman kımse göremez tamamen kapanır yani.
Bende aynı durumdayım bana da 13 gün test günü verdiler ama o kadar bekleyememm :)çok ilginç benim de 5. gün embriyosu 11 haziran transfer 20 haziran test günüm. yani 9 gün sonra test günü verildi. sana 12 gün denmesi sasırtıcı.
Ki birkaç gündür hem topikten hem özelden yeterince uyarı yapıp, yeterli açıklamayı yaptığımı sanıyorum, devam ederse müdahil olanlar uyarı alır.İşlem tamamdır,
bu süreçte oldukça hassassınız konunun artık yeniden açılmayacağını umuyorum. Üyeler hakkında rahatsızlığınız var ise bunu kötü içerik bildir linki (KİB) ile bize bildirmeniz yeterlidir.
İnşallah Allah sana hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat verir canımaz önce hastaneden aradılar çok heycanlıyım kızlar saat 8:30 da çagırdılar transfere nolur dua edin banada
cok teşekkür ederım yardım ettıgınız ıcın ben elımden geldıgınce kavga ortamı oluşmamasına dıkkat edıcem bu konuda buradaki arkdaslarımn hepsıde hassas davranacaktır... tekrar teşekkürler..Sayın belinda önceki konu sahibi olarak sizi atıyorum bu 2 konuyu da birleştiriyorum
ohh sukurler olsun valla keyfım yerıne gldı doktor bıze tup bebek surecınde strese gırmeyın dedı ben bebegı unuttum anaa sayfamız kapandı dıye stres oldum neyse gectı:)Açıldı sayfamız... Güzel sohbete burdan devam edelim. Kötü seyleri görmeyelim cevap vermeyelim. Herkese selamlar tekrar
cnm 5.gun embrıyoları 9 10.gunde kesın bellı oluyor 13e gerek yok:)Bende aynı durumdayım bana da 13 gün test günü verdiler ama o kadar bekleyememm :)
cnm 5.gun embrıyoları 9 10.gunde kesın bellı oluyor 13e gerek yok:)
dımı ama en son 7.gune pazarlığa oturmuştuk dıye hatılıyorum:)))))) ama ben kararlıyım ctesı ınsallah esımle gıdıp kan verıcm sonucuda o bana soylesın zaten yuz ıfadesınden anlarım ben:) ama cuma gunu bı ıdrar testı denıcem bunda da kararlıyım eger azcıkta olsa bı cızgı görürsem hemen kan verıcm ve esıme suprız yapıcam ama sılıkte olsa cızgı mızgı çıkmazsa ozmn ıste ctesı Yusuf Yusuf kan verczaynen 13 nedir yaaa ben 9 gün bekleyemiyorum:)))