Insallah bebegin seninledir canim sana sıkı sıkı tutunur canim biz daha gorusmeye gitmedik 25 haziranda gidecegiz insallahSlm canım opyu tayfın bey yaptı ama mahvoldm bu defa, ayrım sandım çok oldu, transferi esra hnm yaptı evet perşembe test yapıcam dua istiyorum, sen neler yapiyorsun
Sağol canım 19 haziran cuma test günüm hayırlısı inşallah senin için de bizim içinde, ama Rabbim inşallah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu bütün bu zorlukları Unutuyorsun, miden bulandikca bile gebelik iyi ilerliyor diye seviniyorsun, ben de tekrar yaşarım insallahInsallah bebegin seninledir canim sana sıkı sıkı tutunur canim biz daha gorusmeye gitmedik 25 haziranda gidecegiz insallah
Aynı gün benide sabah aradılar. 12 de transfer dediler. Suyumuzu içtik bekliyoruz.az önce hastaneden aradılar çok heycanlıyım kızlar saat 8:30 da çagırdılar transfere nolur dua edin banada
annesine tutunuyo ınsallah:) benım bel ağrım pek yok ama kasıgımda doygunluk var hanı adetın ılk gunlerı karnın sıser ıcıne cekemezsın oyle bırazda ara ara agrı var ve tabı transfer oncesınden berı olan gogus acısı cok sıstıler ztn:) umarım bunlar bebıslerımızın habercısıdır ama okdr ılaclar kullanıyoruz onların etkılerıde olabılır..Kızlar bugün transferden sonraki 3.günüm ,sürekli belim ağrıyor iki gündür hiç geçmedi sizde de varmı böyle durum
Aynen canım beklemek çok sıkıcı,annemlerde kalıyorum bende bir süreliğine maşallah hiç yerimden kaldırmıyor annem bende elime bi tesbih aldım Allah'ın isimlerini çekiyorumSeninle aynı gün transferi gamze benim de ağrıyor ama sanki bugün daha az beklemek çok zor offfff offfff
canım opu zaten anestezi ile yapılan bir işlem uyandığında adet sancısına benzer bir ağrın oluyor ama dayanılmayacak gibi değil ben bi ağrı kesici ile atlatmıştım. bu sürecin en ağrılı yanı negatifi aldığın ankızlar bir şey soracağım opu işlemi ağrılı mı oluyor? Veya hangi işlem ağrılı oluyor bu süreçte?
Ayy inşallah ya evet canım oksapar diye bir iğne var günde bi kere vurunuyorum ama ne için olduğunu bilmiyorum.onun dışında estrofem,coraspirin,folik asit,bir de jel var.sende var mı farklı bişey?annesine tutunuyo ınsallah:) benım bel ağrım pek yok ama kasıgımda doygunluk var hanı adetın ılk gunlerı karnın sıser ıcıne cekemezsın oyle bırazda ara ara agrı var ve tabı transfer oncesınden berı olan gogus acısı cok sıstıler ztn:) umarım bunlar bebıslerımızın habercısıdır ama okdr ılaclar kullanıyoruz onların etkılerıde olabılır..
buarada cnm sana ozellıkle sormak ıstıyorum aynı yere gıttıgımz ıcın:) sen ıgne vuruluyomusun suan? kan sulandırıcı ıgne?
Maşallah canım ne güzel benim bu sefer annemlerin haberi yok uzulduler her seferinde diye bu sefer söylemedim pozitif olursa sürpriz yaparızAynen canım beklemek çok sıkıcı,annemlerde kalıyorum bende bir süreliğine maşallah hiç yerimden kaldırmıyor annem bende elime bi tesbih aldım Allah'ın isimlerini çekiyorum
bak arkdasım yenı uyesın 2 msj yazmışsın ıkısıde tugceserdar.. bak umurumda degıl hıcbırsey ama gozunuzuseveyım surda bı arkdaslarımzla pozıtıf ya da negatıf heyecanımızı bırlıkte yasamamıza ızın verın ya..... merak ettıgım arkdasım var benı merak edenlerde vardır belkı hayırlısıyla ben bu sayfanın sadece tup bebek uzerıne olmasını ıstıyorum rıca edıyorum...kızlar bu tugceserdara dikkatedin sakın özelden telefon falan verip almayın !!
Nasıl gidiyor arkadaşım belirti dalan var mı ben hiç bişey hissetmiyorum bel ağrısı vardı onlar da geçtibak arkdasım yenı uyesın 2 msj yazmışsın ıkısıde tugceserdar.. bak umurumda degıl hıcbırsey ama gozunuzuseveyım surda bı arkdaslarımzla pozıtıf ya da negatıf heyecanımızı bırlıkte yasamamıza ızın verın ya..... merak ettıgım arkdasım var benı merak edenlerde vardır belkı hayırlısıyla ben bu sayfanın sadece tup bebek uzerıne olmasını ıstıyorum rıca edıyorum...
arkadaşlar sayfamız kapanmış yaa tam da herkestn guzl guzl haberler alacagımz zaman valla bı an kendımı cok yalnız kalmış hıssettım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?