• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Slm canım opyu tayfın bey yaptı ama mahvoldm bu defa, ayrım sandım çok oldu, transferi esra hnm yaptı evet perşembe test yapıcam dua istiyorum, sen neler yapiyorsun
Insallah bebegin seninledir canim sana sıkı sıkı tutunur canim biz daha gorusmeye gitmedik 25 haziranda gidecegiz insallah

Burda hepimiz uzulen ile uzuluyor, sevinenle seviniyoruz, Hayat15 içim ciz etti ama doktorun umitlendirdi biraz, sen ilaçlarını kullan tevekkül et, biz elimizden geleni yaptıysak bazen yapacak birşey kalmiyor gerçekten , bu testi yaptığımız gün de o an işte, ben cuma yapıcam kızlar test günüm zaten o gün

Insallah bebegin seninledir canim sana sıkı sıkı tutunur canim biz daha gorusmeye gitmedik 25 haziranda gidecegiz insallah
Sağol canım 19 haziran cuma test günüm hayırlısı inşallah senin için de bizim içinde, ama Rabbim inşallah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu bütün bu zorlukları Unutuyorsun, miden bulandikca bile gebelik iyi ilerliyor diye seviniyorsun, ben de tekrar yaşarım insallah

Kızlar bugün transferden sonraki 3.günüm ,sürekli belim ağrıyor iki gündür hiç geçmedi sizde de varmı böyle durum
annesine tutunuyo ınsallah:) benım bel ağrım pek yok ama kasıgımda doygunluk var hanı adetın ılk gunlerı karnın sıser ıcıne cekemezsın oyle bırazda ara ara agrı var ve tabı transfer oncesınden berı olan gogus acısı cok sıstıler ztn:) umarım bunlar bebıslerımızın habercısıdır ama okdr ılaclar kullanıyoruz onların etkılerıde olabılır..
buarada cnm sana ozellıkle sormak ıstıyorum aynı yere gıttıgımz ıcın:) sen ıgne vuruluyomusun suan? kan sulandırıcı ıgne?

merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2

fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?

kızlar bir şey soracağım opu işlemi ağrılı mı oluyor? Veya hangi işlem ağrılı oluyor bu süreçte?

Seninle aynı gün transferi gamze benim de ağrıyor ama sanki bugün daha az beklemek çok zor offfff offfff :KK17:
Aynen canım beklemek çok sıkıcı,annemlerde kalıyorum bende bir süreliğine maşallah hiç yerimden kaldırmıyor annem bende elime bi tesbih aldım Allah'ın isimlerini çekiyorum

kızlar bir şey soracağım opu işlemi ağrılı mı oluyor? Veya hangi işlem ağrılı oluyor bu süreçte?
canım opu zaten anestezi ile yapılan bir işlem uyandığında adet sancısına benzer bir ağrın oluyor ama dayanılmayacak gibi değil ben bi ağrı kesici ile atlatmıştım. bu sürecin en ağrılı yanı negatifi aldığın an:(:(:( inşallah sen yaşamazsın o ağrıyı hiç...

annesine tutunuyo ınsallah:) benım bel ağrım pek yok ama kasıgımda doygunluk var hanı adetın ılk gunlerı karnın sıser ıcıne cekemezsın oyle bırazda ara ara agrı var ve tabı transfer oncesınden berı olan gogus acısı cok sıstıler ztn:) umarım bunlar bebıslerımızın habercısıdır ama okdr ılaclar kullanıyoruz onların etkılerıde olabılır..
buarada cnm sana ozellıkle sormak ıstıyorum aynı yere gıttıgımz ıcın:) sen ıgne vuruluyomusun suan? kan sulandırıcı ıgne?
Ayy inşallah ya evet canım oksapar diye bir iğne var günde bi kere vurunuyorum ama ne için olduğunu bilmiyorum.onun dışında estrofem,coraspirin,folik asit,bir de jel var.sende var mı farklı bişey?

Aynen canım beklemek çok sıkıcı,annemlerde kalıyorum bende bir süreliğine maşallah hiç yerimden kaldırmıyor annem bende elime bi tesbih aldım Allah'ın isimlerini çekiyorum
Maşallah canım ne güzel benim bu sefer annemlerin haberi yok uzulduler her seferinde diye bu sefer söylemedim pozitif olursa sürpriz yaparız

valla ben sayfa sahıbı olmak ıstemedım aslında dun bırde benle de tatsızlık yasanınca ama ınan bıan cok ortada kalmış hıssettım hanı kafamıza esenı gırıp yazıyoruz bırılerıyle konusuyorz ve en onemlısı bırbırımızı tanıyoduk haberlerımzın gelecegı zaman fln oyuzdn hemen açtım ama...

kızlar bu tugceserdara dikkatedin sakın özelden telefon falan verip almayın !!
bak arkdasım yenı uyesın 2 msj yazmışsın ıkısıde tugceserdar.. bak umurumda degıl hıcbırsey ama gozunuzuseveyım surda bı arkdaslarımzla pozıtıf ya da negatıf heyecanımızı bırlıkte yasamamıza ızın verın ya..... merak ettıgım arkdasım var benı merak edenlerde vardır belkı hayırlısıyla ben bu sayfanın sadece tup bebek uzerıne olmasını ıstıyorum rıca edıyorum...

bak arkdasım yenı uyesın 2 msj yazmışsın ıkısıde tugceserdar.. bak umurumda degıl hıcbırsey ama gozunuzuseveyım surda bı arkdaslarımzla pozıtıf ya da negatıf heyecanımızı bırlıkte yasamamıza ızın verın ya..... merak ettıgım arkdasım var benı merak edenlerde vardır belkı hayırlısıyla ben bu sayfanın sadece tup bebek uzerıne olmasını ıstıyorum rıca edıyorum...
Nasıl gidiyor arkadaşım belirti dalan var mı ben hiç bişey hissetmiyorum bel ağrısı vardı onlar da geçti

arkadaşlar sayfamız kapanmış yaa tam da herkestn guzl guzl haberler alacagımz zaman valla bı an kendımı cok yalnız kalmış hıssettım...

o sayfa önce Sarisekerannesi Sarisekerannesi adıyla açık değilmiydi yada benim mi yanlışım var
tatlızsızlıklar yüzünden sayfa kapandı keşke olmasaydı kişisel sorunlardan uzak bir sayfa olsun

Back