2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canım üzülme ne olursun, yumurta kalitesini arttıran takviyeler kullananları ve sonuç alanları çok okudum bu forumda.. Kullandıkları vitaminlerin isimleri şu an aklımda değil ama araştırabilirsin.. Bir de bence geç evlenme konusuna çok takılma herşey nasip kısmet erken evlenip senelerce çocuğu olmayanları bilyorum. Ama çevremde 38 yaşında evlenip ilk aydan hamile kalanlarda var.. Bunlar biraz nasip kısmet.. Zor zamanlar geçirmişin şu anki moral bozukluğunla onları düşünüp daha da kendini üzüyorsun. Okuduğum kadarıyla genetiğe gönderecektin embriyoları, çıkmadık candan ümit kesilmez biraz daha bekle 5. güne giden olabilir umudunu kaybetme biraz uzun oldu ama

benim 2 gün öne geldi. öne ya da ileri gitmesi çok normalmiş ama 9 gün fazla gibi geldi bana . test yaptırsan çıkar aslında:)

yaptımm canım ya hemde kan testii ama ne yazıkki her zaman olduğu gibi negatif DOktorumda bekle dedi ama ben çok sıkıldımm

inşallah pozitifi görürsün canım bu sefer bende yarın transfer olcam çok heycanlıyım Rabbim yüzümüzü güldürsün cemil cümlemizinnn ... kendine dikkat et bıraz uzan ayaklarını dik havaya gecer agrın inşallah...

Oyle deme cnm rabbimize siginacaz bak ben hergun bebeklerime 7 ayetel kursi okudum
ezberden bildigim en buyuk dua bu birde cok
etkili okuyup allahima emanet ettim..
Ne güzel ama inancımı kaybettim artık dua bile edemiyorum kitlendi hersey hiç kimseyle konusmadim yemedim içmedim sadece buraya yazıyorum ALLAH afetsin beni[/QUOTE]
Allah bizi sınarken nasıl duayı bırakırsın canım sen yer gök dua ile yapma gözunu seviyim bol dua et yoktan var eden Rabbim herşeyi nasip eder bizede o bebekleri nasip edecek inşallah

kendi derdimle kimseyi sıkmak istemiyorum da ne demek biz burda birbirimize destek için varız canım yapma emi ... bak bnm bi akrabam incir ve zeytin yağıyla karışık bi kür uygulamıştı kadın denemedıgı sey kalmadı kalıte dusuklugu için ve 40 üstünde yaptı bebegini hemde doğal yolla yeterki sorun belli olsun dermanı vardır canım Rabbim dermansız dert vermesin yeterki

transferın hayırlı olur ınsallah cnm en kolayı transfere kdr gecen sureymıs sonrası cok zormuş parmakla sureklı gun sayıp duruyorum sankı degıscekmıs gıbı aslnda cok rahattım ama sankı artık ıcımı bı korku sarmaya başladı benı etkılemesıne ızın vermemeye çalışıyorum ama hep o korku ıcımde rabbım ınsallah yuzumuzu guldursun..

allah düşmanıma vermesın valla cok pıs bısey ya hurmayı bıdeneyeyyım ama tost yapıp yedım azonce ben genede yıyım:)
bence de çorba ve sulu gıdalar tüketmeye çalış ve kayısı ye hemde mevsimi kabızlıktan dolayı olabılır o sancı aman dikkat kabız olmamaya özen göster cnm

15,5 aylık daha canım seninkide allah bağışlasın.

kaç yasında oglun?benimkide 4 ta yattı gece

bebeklerin susuz kalma ihtimali var doktorlar orucu önermiyor hem rabbimde hamile kadına izin vermiş tutmamak en iyisi bencede

15,5 aylık daha canım seninkide allah bağışlasın.

bebeklerin susuz kalma ihtimali var doktorlar orucu önermiyor hem rabbimde hamile kadına izin vermiş tutmamak en iyisi bencede
cnm aslında tmm karar verdım hamıle kalırsam tutmıcam allah nasıp ederse ınsallah sonrasında odeyecem ama sımdı daha ortada hamıelmıyım degılmıyım bellı bı degılken tutmazsam sankı kafama gore bırakıyomusum gıbı hıssedıyorum uff kararsızım yaaa emın olamadım ben

Günaydın kızlar. Bakalım ikinci müjde kimden gelecek?
Üzülme demesi çok kolay ve pek fayda etmiyor, biliyorum. ama demekki daha çok duaya sarılmamız gerekiyor. duanın gücünün önüne hiçbir şey geçemez. Bir yerde okumuştum, isteğin için 40 gece uykundan fedakarlık edip geceleri duaya namaza kalktın mı da, olmuyor diyorsun? diye yazıyordu. Yalvara yakara, bol ibadetle geçirilen duaları Allah reddetmez. O yüzden daha çok dua... Çünkü elimiz kolumuz bağlı. Kader kilidini ancak O açar. Tek yapabileceğimiz aciz olduğumuzu gösterebilecek tek şey dua... Unutmayalım; "Allah murat ederse kişinin işini, süt içerken kırar dişini. Allah murat ederse kişinin işini mermer taşa geçirir dişini." Mevlana

amin canım inşallah bu topiktekilerin yüzü güler ve bu yolda emek sarfeden herkesin emeği boşa çıkmaz inşallah ... evet bende bu gune kdr rahattım bebeklerımı koydurup gelcem dıye ama çok heycanlıyım yarın için İnşallah hersey yolunda gıder canım saolasın... sen ne durumdasın

canım ilaçlar ama onları saatinde alıyoruz perşembe kaçıncı günün senin bende sırf bu yüzden yarın yaptıracam yoksa niyetlenecem varsa tutmayı düşünmüyorum bide ben 2014 yılında hamileydim ondada sadece kadir gecesinde tututum geçen sen de süt durumu vardı borcumu ödeyemedim bide bu sene tutmazsam vay halime yani....

neguzel bır evladın var yanı:) benım perşembe gunu 6.gunum yanı cıdden cok erken senın kaçıncı gunun olacak ztn ıdrarda pozıtıfı gordun ama sen yaa daha korkmana gerek yok:)

dr umla görüştüm ilaçlarımı bırakmamamı ve perşembe günü tekrarlamamı söyledi. benim umudum kalmadı ama dediğini yapıcam
Testi erken yapmışsın sanki canım,doktorunu dinle bence çok dua et bizler de edelim ,dua kaderi değiştirirmiş

neguzel bır evladın var yanı:) benım perşembe gunu 6.gunum yanı cıdden cok erken senın kaçıncı gunun olacak ztn ıdrarda pozıtıfı gordun ama sen yaa daha korkmana gerek yok:)
canım perşembe 12. günüm benim senin test için erkenmiş ama olsun ilaçların var çok aklına yatmazsa doktorunu ara iftar ve sahurda ilaç alsam diye sor ben olsam tutmazdım ama sen bilirsin bu seferde psikolojik olarak kendini rahatsız edersin ilacı saatinde almadım felan diye bide bir arkadaş tetst yapmış pozitif kan sıfır okudun mu az önce

hayır kım o??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…