Ne desem bilemedim,cok uzgunum...Malesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Hepsini üst üste yaşıyorum abla cok agır geliyo bi yandan karnım o kdr cok açıkıyo ki bi yandan baş Dönmesi mide bulantısı uyku hali devamlıSakin korkma guzelim. Iyi dusun iyi olsun. Hamileliginin keyfini cikar. Istediklerini al. Bende simdi H&M indirim vardi. Birsuru bebek kiyafti aldim turkiyede bebegi olanlara gonderirim diye. Bu aradada hevesimi gidermis oluyorum. Sende ugra bir guzel seyler vardi:)))
Valla cnm inanmazsin gene ciktim baska yere gittik bildigin firr geziyorum:) h sonu evden cikmadim hernekdr cok dinlenemesemde okdr daralmisimki bugunde giremiyorum:))))) bugun embriyonun tutunmasi tamamlaniyomus galiba insallah tutunduysa tabi..Ahh belinda zorlama kiz..yediymis falan bak 12.gun verdiler,anca 10 gun yapicam.sen gezmene bak...
Kısmet canım kendini toparlar tekrar denersin insallahMalesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Öyle ne yapalım sadece kısmet nasip ...Kısmet canım kendini toparlar tekrar denersin insallah
Slm canim nasilsin opu oldunmu esra hanimmi yapti hayirli olsun canimKısmet canım kendini toparlar tekrar denersin insallah
Üzülmek yok cnm Allaha dua et eninde sonunda olacak...hayırlısı böyleymiş... 5. Gün müydü?Öyle ne yapalım sadece kısmet nasip ...
Malesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Yok ben yoldan gecenlere bile anlatmak istiyorum da,koca kisisi ve annem oyle seyler anlatilmaz,olursa anlatirsin dediler...
Sevda ne diyim ben.. Allah emeklerini Boşa çıkarmasın. En kısa zamanda seni yavruna kavuştursun. Üzülme demek istemiyorum bana dendiginde cok icim acıyordu. Allah acını hafifletsin en kısa zamanda umudun içine dolsun ve bidahaki tedavi son olsun canımMalesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Aynen bende de oldu Karnım da ağrı ama 3 kez negatif gördüğüm için hiç bir şeye yorumlayamiyorumDün kasık ve bel ağrısı vardı,bugün karnım ağrıdı biraz beL ağrım hiç geçmedi.öyle bi akıntı bende de oldu bugün hatta korktum adet falanmı diye kontrol ettimbirdenbire şıp diye gelince
yani hcg 5 ten dusuk mu cikti,hic mi umut yok 2 gun sonra falan..Malesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Slm canım opyu tayfın bey yaptı ama mahvoldm bu defa, ayrım sandım çok oldu, transferi esra hnm yaptı evet perşembe test yapıcam dua istiyorum, sen neler yapiyorsunSlm canim nasilsin opu oldunmu esra hanimmi yapti hayirli olsun canim
Canim Rabbim sabır versin ben çok iyi bilirim o acıyı ama ümitsiz olma ben 4. Denedim ama olmassa bir daha ne zaman denerim onu dusunuyorumMalesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Malesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
Sağol canım evet karar vermek en zoru hepimize yardimci olsun Rabbim insallah :)Hic bilmiyorum kime gittigini canim.allah kolaylik versin ama once karar ver insallah başlamak bitirme nin yarisi
Amin insallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zormuş bu islerTabi karar sizin en hayırlısı olsun inşallah hakkınızda cümlemizi sevindirsin Rabbim
cok uzgunumMalesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?