Ay masallah ay masallah...Allah tamamina erdirsin,darisi basimiza insallah...Hamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay masallah ay masallah...Allah tamamina erdirsin,darisi basimiza insallah...Hamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Gerek yok dediyse yoktur.ben ne derse onu yapiyorum.kafam rahat...Kızlar veremedim ben bugün kan, iğne için gittim sağlık ocağına sabah 10 a kadar alıyoruz kanı dediler, geç kalmışım.:) yarın sabah erkenden gidicem, doktorum gerek yok dedi ikinci kan testine ama kan aldırasım mı var ne.:))))
tebrikler daim olsun darısı keseye sonra kalp atışına sonra kucaga almana olsun....kızlar çok mutlu olduk bugun insallah kandada sonuclar güzel cıkar
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)…….sevda yolcucu
Salı.........neva (tekrar)
Çarşamba..........reyyan87
Perşembe.........kimyayas...arwen.....heveslebekleyen
Cuma ...........hayat15....68lim
Cumartesi....
Pazar......belinda87
eklemek isteyen varsa soylesın kızlar ç reyyan87 sen kan verdın galıba ama carsambaydı değiılmi test gunun
Hamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
merhaba bugün kontrolüm vardı,dr.muayne edip transfere hazırsın dedi ama ben 1 kez daha denemek istedim bu ay folikül yoktu,bu ayı geçtik önümüzdeki ay gidicem eğer 2-3 folikül olup birden fazla yumurta büyürse opuya gircem bi tane daha koyabilirmiyiz diye,eğer yumurta tek olursa opu ya girmem o zaman, önümüzdeki ay tek embriyoyu denicez bakalım.şimdi sizce o zamana kadar kendim ne yapsam bugün adetimin 2.günü ,incir kürümü denesem yada ne önerirsiniz,yumurta olsun yada sayısı için.
5.gUn dimi? Yani ben ctesi yapayim diyorum en erken test belki cuma bi idrar testi yaparim hani negatif cikacaksada bi on kirilma yasarim kanda kut diye negatifi almaktansa
Benim de 20 haziran ama transferim 8 haziran.bu yuzden 18i persembe yapsam cikar diye dusunuyorum.yani 10.gun yapmis olucam..Benim transfer gunum 11 haziran canim. Test gunum de 20 haziran. Persembe cikmaz diyorsaniz hic bulasmadan beklerim
yok canım kan vermedim ben arkadaşlar erkenden kan vermişler ya bende mi yapsam dedim ama beklemedeyim ben :)gelsin çarşambaaaa ay aramızda 1 gün varmış senle evde test yaptın mı ben evde yapmıştı
üstüste okudum msjlari karistirdim belki.ben evde yapmicam zaten kan testinide 1 gün önce yapmış olacam
Benim de 20 haziran ama transferim 8 haziran.bu yuzden 18i persembe yapsam cikar diye dusunuyorum.yani 10.gun yapmis olucam..
Cnm ctesi gunu 8.gunum ztn sanirim bosuna zorlamiyim ben erken testle fln ama cuma bi ihtimal cikmazmi varsa 7.gun olckreyyan8post: 41392609 .!.:yok canım kan vermedim ben arkadaşlar erkenden kan vermişler ya bende mi yapsam dedim ama beklemedeyim ben :)gelsin çarşambaaaa ay aramızda 1 gün varmış senle evde test yaptın mı ben evde yapmıştım onunlamı karıştırdın acaba.
tebrikler daim olsun darısı keseye sonra kalp atışına sonra kucaga almana olsun....
ilaçsız tedavi mi sizinki eğer ilaçlı tedavi ise iğne kullanılırken başka kür yapılmaz ters tepki olur diye biliyorum bol şans..
evde test yapacaksanız ve fazla varsa 8,9.10. günler ideal ama sabah ilk idrarla yapın su bile içmeden bol şans...
Ya sorma bide agrim sizim olmayinca resmen sureci unuttum.adeta resmen dusuncesizce takildim arkadaslarla rabbime emanet ztn nedense umudumu kaybettim ben biraz bukdrbelirti olmamasi normal degil cunku insanin azcik karni burkar aazcik kasilir fln yok
olabilir aslında benim idrar testi 7. gün çıktı çıkmaz diyorlar ama diğer gebeliğimde de çıkmıştı evde fazla test varsa dene derim ben çok sabırsızım sizin sabrınız varsa bekleyin 9. günüCnm ctesi gunu 8.gunum ztn sanirim bosuna zorlamiyim ben erken testle fln ama cuma bi ihtimal cikmazmi varsa 7.gun olck
Ben negatife biraz hazirlamis olurum kendimi diye dusundum..Bence cikar ama ara bir deger cikarsa moral bozmus olurmuyuz diye korkuyorum. Ara deger cok stresli
olabilir aslında benim idrar testi 7. gün çıktı çıkmaz diyorlar ama diğer gebeliğimde de çıkmıştı evde fazla test varsa dene derim ben çok sabırsızım sizin sabrınız varsa bekleyin 9. günü
yok canım 3 liraya aldım ben diğeri 2.5 tl eşim almış onuda bugun yaptım bir arkadaş 7. gün erken deyince bende 9. gün tekrar yaptım bide bakın sadece ben değilmişi 7. gün bakanKizlar bu testler pahali olan erken gebelik testlerinden mi? Onlardan almak daha mi garanti olur acaba?
Yok cnm ben vermem onlara o oarayi 3 4 liralik testlerle denerim denersm belko cuma bi denerim ya.. cikmazsada negatife on hazirlik olur cikarsa da ztn bayram:)orlando .!.:Kizlar bu testler pahali olan erken gebelik testlerinden mi? Onlardan almak daha mi garanti olur acaba?
Ahh belinda zorlama kiz..yediymis falan bak 12.gun verdiler,anca 10 gun yapicam.sen gezmene bak...Cnm ctesi gunu 8.gunum ztn sanirim bosuna zorlamiyim ben erken testle fln ama cuma bi ihtimal cikmazmi varsa 7.gun olck
Ben negatife biraz hazirlamis olurum kendimi diye dusundum..
Atariz insallah...Offf insallah hamileyim diye cigliklar atariz canim yaa..