• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Duphalac şurup kullananınız var mı arkadaşlar.? Öğle yemeğinden önce içtim bi ölçek, bu kadar mı erken gösterir etkisini, bağırsaklarımdan takır tukur sesler geliyor ya :))

Duphalac şurup kullananınız var mı arkadaşlar.? Öğle yemeğinden önce içtim bi ölçek, bu kadar mı erken gösterir etkisini, bağırsaklarımdan takır tukur sesler geliyor ya :))
Canım ben kullanıyordum. Ama sana tavsiyem gece yatarken iç. Daha iyi olur

Benimde bugün ikinci günüm canım aynı gün olduk sanırım,ben kişisel ihtiyaçlarım dışında birşey Yapmıyorum,fırsat bulunca yatıyorum ama genelde oturarak geçti,dışarda sokaktada yürüdüm bi saat sonrada Uçağımız var,arabaya falan da bindim ama tedirgin Değilim diyemem.birde ikingündür kasık ve bel ağrısı var sende de oldumu?
Canim bende de var bel ağrısı birde bugün karnima sanki bişey girip çıkıyor gibi oldu birde bu gün şu gibi akıntı oldu inşallah hayırlara işarettir bende anlamadim

Bekleyelim diyosun yani:) ben yarın sabahki psikolojime göre karar vericem. Beklemek istiyorum. Ramazanın ilk günü uğur olsun istedim. Dur bakalım hayırlısı:)
Bizim gunumuz persembe.hem mubarek gun,hem ramazanin ilk gunu...bastan beri boyle diyorum...bak benim de kafama sokmayin,gider simdi yapiveririm...

Pozitifi goreyim, bisi anlaticam size.cok etkilendim..tutamicam diye korkuyorum...koca yasak koydu konusmama.kayinvalideme bile anlatamadim...

Aslında bi yandanda korkuyorum bni bırakır dıye bırakırsa bnde bnları görüp kafayı yerim insan herseyi düşünüyor
Sakin korkma guzelim. Iyi dusun iyi olsun. Hamileliginin keyfini cikar. Istediklerini al. Bende simdi H&M indirim vardi. Birsuru bebek kiyafti aldim turkiyede bebegi olanlara gonderirim diye. Bu aradada hevesimi gidermis oluyorum. Sende ugra bir guzel seyler vardi:)))

Sakin korkma guzelim. Iyi dusun iyi olsun. Hamileliginin keyfini cikar. Istediklerini al. Bende simdi H&M indirim vardi. Birsuru bebek kiyafti aldim turkiyede bebegi olanlara gonderirim diye. Bu aradada hevesimi gidermis oluyorum. Sende ugra bir guzel seyler vardi:)))
Benim de hepinize biseyler oresim var..nasil yapsak ki..du bi dusuneyim ben bunu...

Canim bende de var bel ağrısı birde bugün karnima sanki bişey girip çıkıyor gibi oldu birde bu gün şu gibi akıntı oldu inşallah hayırlara işarettir bende anlamadim
Dün kasık ve bel ağrısı vardı,bugün karnım ağrıdı biraz beL ağrım hiç geçmedi.öyle bi akıntı bende de oldu bugün hatta korktum adet falanmı diye kontrol ettimbirdenbire şıp diye gelince

Back