Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bazılarının yarattığı Saçma sapan polemiğin içine girmek istemiyorm sadece YALAN diyorm beni Tanıyan Tanır sormak isteyen özelden sorar Cvp veririm verebildiğim kadar
Ben tüm gün girmedim dünde bügünde ilk defa şimdi GİRİYORM lütfen gereken yapılsın ben yokken burda arkamdan atan tutan gerginlik yaratan Kişilerin uyarılmasını rica EDİYORM adil davranılsın ben girsem ona Cvp versem kavga cıkardı girmedim muhatap olmadım şikayette şikayet yeterince edilmiş olması Lazım ben ve burdaki tüm Arkadaşlarım ÇOĞU ya hamile ya tedavide gelip burda bazılarının yalan dolanıno dinlemek zorunda değilMerhaba,
burda sanırım birtakım tatsızlıklar oluyor, lütfen buna bir son verin yoksa uyarı vermek zorunda kalacağız, ki bunu şahsen istemem.
Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz, yeri geliyor günlük sohbetlerinizi ediyor, yeri geliyor sevincinizi paylaşıyorsunuz.
Lütfen artık olay tatlıya bağlansın...
İnşalah canım.Beraber ilerleriz cnm inş
benimde dün olmam lazımdı ama olmadım sanırım stresten gecikti.gerçi bgecikmem cok olur benim ama.hsg den aonra zamanında olurun demiştim.ben de hala adet olmadım, bugün 8. gün artık çook sıkıldıımm Doktorumu aradım olabilir yumurtlama düzenin değişmiştir dedi ama bu kadar gecikir mi yaaa.. Şu günlerde transfer için gün sayıyo olacaktım
Aramızda bir problemde yok.benim açimdan yok en azından ben rahatım terbiyemi bozmadan konustum.yooo ben giderim gerekirse böyle bir olayla hiç karşilasmadım en hayatında.Birbirinizle helallesin.ancak kimsenin her hangi birini istememe hakki yok.farkindaysaniz kimse yorum bile yazmiyor.aranizdaki problem.kimsenin ikiniz hakkinda bir dusuncesi yok.sahsen konunun uzatilmasindan yana dagilim.birbirinize cvap yazmayin,birakin oldugu gibi kalsin.haa cok rahatsiz olduysa birimiz bu ben de olabilirim kendim ceker giderim
nerde keske olsa.8.evlılık yıldönümğ hediyesi olur banaAra bence.kiizz bebek olmasin? Yoksa da sokturucu falan verir...
Merhaba canım Benm çok gerildim inan bugun bu tatsız konu Yüzünden doktora gittim biz buraya birşeyler paylaşmaya giriyoruz ben böyle bişi görmedim inan girmeme Kararı almıştım açıklama yapmaya geldim ben ve bebişler iyiyiz teyzesi maşallah arkamıZdan sizleri bekliyoruz 40larımız karışsın insallahBosver canim hic uzatma bebisinin tadini cikar gerisi bos. Herkes hassas zor donemden geciyor.bence kapat konuyu kimse de ozelden yazmasin daha fazla uzulmesin kimse.
Nasilsin buarada bebis nasil?
Mümkünseİnşalah canım.
benimde dün olmam lazımdı ama olmadım sanırım stresten gecikti.gerçi bgecikmem cok olur benim ama.hsg den aonra zamanında olurun demiştim.
Pazartesiye kadar olmazsa doktor çağirdi
Aramızda bir problemde yok.benim açimdan yok en azından ben rahatım terbiyemi bozmadan konustum.yooo ben giderim gerekirse böyle bir olayla hiç karşilasmadım en hayatında.
nerde keske olsa.8.evlılık yıldönümğ hediyesi olur bana[/QUOTE
Mümkünse
Canm faRkındamıydın BİLMİYORM ben bile Cvp vermedim siteye girmedim girmeden Cvp vermeden Nasıl kavga edebilirim bazıları bu topik kapansın diye uğraşıyor oyuna gelmeyin Cvp vermeyin siz ben bile vermedim siDe Cvp veremezseniz konuşur konusurp konuşup susarBirbirinizle helallesin.ancak kimsenin her hangi birini istememe hakki yok.farkindaysaniz kimse yorum bile yazmiyor.aranizdaki problem.kimsenin ikiniz hakkinda bir dusuncesi yok.sahsen konunun uzatilmasindan yana dagilim.birbirinize cvap yazmayin,birakin oldugu gibi kalsin.haa cok rahatsiz olduysa birimiz bu ben de olabilirim kendim ceker giderim
Merhaba canım Benm çok gerildim inan bugun bu tatsız konu Yüzünden doktora gittim biz buraya birşeyler paylaşmaya giriyoruz ben böyle bişi görmedim inan girmeme Kararı almıştım açıklama yapmaya geldim ben ve bebişler iyiyiz teyzesi maşallah arkamıZdan sizleri bekliyoruz 40larımız karışsın insallah
Topiğinizde uyarı yapıldı zaten, aynı sizin ve kardeşinizin konusunda olduğu gibi.Ben tüm gün girmedim dünde bügünde ilk defa şimdi GİRİYORM lütfen gereken yapılsın ben yokken burda arkamdan atan tutan gerginlik yaratan Kişilerin uyarılmasını rica EDİYORM adil davranılsın ben girsem ona Cvp versem kavga cıkardı girmedim muhatap olmadım şikayette şikayet yeterince edilmiş olması Lazım ben ve burdaki tüm Arkadaşlarım ÇOĞU ya hamile ya tedavide gelip burda bazılarının yalan dolanıno dinlemek zorunda değil
Canm unutturma bişi didem adını unutmak için alıntıladımBence de kocan haklı.. Uzatmaya gerek yok hepimizin derdi aynı. Evlat hasretine başka seyler sokmayalım
Aksama kadar burda ben yokken Hakkımda yalan yanlış itham edilsin ben ve arkadaslar o Kişiyi şikayet edelim ama sonuç CEZASIZ ok ben bişi demiyorm artık ama YARIN bi gü aynı seyı ben yada kardesım yada baska arkadaşımı yaparsanda aynı insiyatifi gösterirsiniz umarımTopiğinizde uyarı yapıldı zaten, aynı sizin ve kardeşinizin konusunda olduğu gibi.
Site Uygulamaları içinde en makul olanı yaptık topiğe uyarı yaparak.
Banlanmalar yeterli şikayet sayısına ulaşınca uygulanır diye bir kâide yoktur, site kurallarına uyulmadığında banlama işlemi yapılır.
Lütfen artık rutin konuşmalara dönülsün topikte...
Allah'ıma şükür hamile Olduğum için ve ikiz bebek beklediğim için bu tarz polemiklere girmememi maruz görün kusura bakmayın iki gündür yazılanlara Cvp veremedim özellikle girmedim polemik olmaması için , bazı Arkadaşlarım belirtilerle alakalı Birşey sormuş ama kaçırdım tekrar sorarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabildiğim kadar yardım etmek isterim
Bende bu konuyu merak ediyorumCanım 8 haftalık hamilesin, tecrübelisin sen..kese kontrolü ve kalp atışlatını kaçıncı haftadan itibaren görebilicem acaba.? Bir de ikiz bebek bekliyorsun ya beta hcg değerinden belli olur mu çoğul gebelik olup olmadığı ? Benim 11. günde 576 çıktı değer de...
6+2 de duymustum kalp atişlarını.sanırım ikiz canım senin değerin yüksek.hayırlı ugurlu olsunCanım 8 haftalık hamilesin, tecrübelisin sen..kese kontrolü ve kalp atışlatını kaçıncı haftadan itibaren görebilicem acaba.? Bir de ikiz bebek bekliyorsun ya beta hcg değerinden belli olur mu çoğul gebelik olup olmadığı ? Benim 11. günde 576 çıktı değer de...