• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar bazılarının yarattığı Saçma sapan polemiğin içine girmek istemiyorm sadece YALAN diyorm beni Tanıyan Tanır sormak isteyen özelden sorar Cvp veririm verebildiğim kadar

Allah'ıma şükür hamile Olduğum için ve ikiz bebek beklediğim için bu tarz polemiklere girmememi maruz görün kusura bakmayın iki gündür yazılanlara Cvp veremedim özellikle girmedim polemik olmaması için , bazı Arkadaşlarım belirtilerle alakalı Birşey sormuş ama kaçırdım tekrar sorarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabildiğim kadar yardım etmek isterim

Kızlar bazılarının yarattığı Saçma sapan polemiğin içine girmek istemiyorm sadece YALAN diyorm beni Tanıyan Tanır sormak isteyen özelden sorar Cvp veririm verebildiğim kadar

Bosver canim hic uzatma bebisinin tadini cikar gerisi bos. Herkes hassas zor donemden geciyor.bence kapat konuyu kimse de ozelden yazmasin daha fazla uzulmesin kimse.
Nasilsin buarada bebis nasil?

Merhaba,
burda sanırım birtakım tatsızlıklar oluyor, lütfen buna bir son verin yoksa uyarı vermek zorunda kalacağız, ki bunu şahsen istemem.
Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz, yeri geliyor günlük sohbetlerinizi ediyor, yeri geliyor sevincinizi paylaşıyorsunuz.
Lütfen artık olay tatlıya bağlansın...
Ben tüm gün girmedim dünde bügünde ilk defa şimdi GİRİYORM lütfen gereken yapılsın ben yokken burda arkamdan atan tutan gerginlik yaratan Kişilerin uyarılmasını rica EDİYORM adil davranılsın ben girsem ona Cvp versem kavga cıkardı girmedim muhatap olmadım şikayette şikayet yeterince edilmiş olması Lazım ben ve burdaki tüm Arkadaşlarım ÇOĞU ya hamile ya tedavide gelip burda bazılarının yalan dolanıno dinlemek zorunda değil

Beraber ilerleriz cnm inş
İnşalah canım.
ben de hala adet olmadım, bugün 8. gün artık çook sıkıldıımm :mad: Doktorumu aradım olabilir yumurtlama düzenin değişmiştir dedi ama bu kadar gecikir mi yaaa.. Şu günlerde transfer için gün sayıyo olacaktım :KK43:
benimde dün olmam lazımdı ama olmadım sanırım stresten gecikti.gerçi bgecikmem cok olur benim ama.hsg den aonra zamanında olurun demiştim.
Pazartesiye kadar olmazsa doktor çağirdi
Birbirinizle helallesin.ancak kimsenin her hangi birini istememe hakki yok.farkindaysaniz kimse yorum bile yazmiyor.aranizdaki problem.kimsenin ikiniz hakkinda bir dusuncesi yok.sahsen konunun uzatilmasindan yana dagilim.birbirinize cvap yazmayin,birakin oldugu gibi kalsin.haa cok rahatsiz olduysa birimiz bu ben de olabilirim kendim ceker giderim
Aramızda bir problemde yok.benim açimdan yok en azından ben rahatım terbiyemi bozmadan konustum.yooo ben giderim gerekirse böyle bir olayla hiç karşilasmadım en hayatında.
Ara bence.kiizz bebek olmasin? Yoksa da sokturucu falan verir...
nerde keske olsa.8.evlılık yıldönümğ hediyesi olur bana:-)

Bosver canim hic uzatma bebisinin tadini cikar gerisi bos. Herkes hassas zor donemden geciyor.bence kapat konuyu kimse de ozelden yazmasin daha fazla uzulmesin kimse.
Nasilsin buarada bebis nasil?
Merhaba canım Benm çok gerildim inan bugun bu tatsız konu Yüzünden doktora gittim biz buraya birşeyler paylaşmaya giriyoruz ben böyle bişi görmedim inan girmeme Kararı almıştım açıklama yapmaya geldim ben ve bebişler iyiyiz teyzesi maşallah arkamıZdan sizleri bekliyoruz 40larımız karışsın insallah

Huzur dolu dualarla açılan onlarca pozitif sonuç ALINAN topicimiz Birand'a kavganın oldugu bir ortam haline geldi adminler gelip uyarı yapıyor düşünün durumumuzu arkadaslar lütfen pirim vermeyin bakin hakkında iftira atılan ben bile Cvp vermiyor sizde Cvp verip konunun uzamasını sağlamayın onun derdi buranın kapanması baska topik açmış amaç buranın kapanması lütfen fırsat vermeyin rica ederim konu kapansın özellikle ben cok gerildim yeterince

İnşalah canım.
benimde dün olmam lazımdı ama olmadım sanırım stresten gecikti.gerçi bgecikmem cok olur benim ama.hsg den aonra zamanında olurun demiştim.
Pazartesiye kadar olmazsa doktor çağirdi

Aramızda bir problemde yok.benim açimdan yok en azından ben rahatım terbiyemi bozmadan konustum.yooo ben giderim gerekirse böyle bir olayla hiç karşilasmadım en hayatında.
nerde keske olsa.8.evlılık yıldönümğ hediyesi olur bana:-)[/QUOTE
Mümkünse
Mümkünse

Birbirinizle helallesin.ancak kimsenin her hangi birini istememe hakki yok.farkindaysaniz kimse yorum bile yazmiyor.aranizdaki problem.kimsenin ikiniz hakkinda bir dusuncesi yok.sahsen konunun uzatilmasindan yana dagilim.birbirinize cvap yazmayin,birakin oldugu gibi kalsin.haa cok rahatsiz olduysa birimiz bu ben de olabilirim kendim ceker giderim
Canm faRkındamıydın BİLMİYORM ben bile Cvp vermedim siteye girmedim girmeden Cvp vermeden Nasıl kavga edebilirim bazıları bu topik kapansın diye uğraşıyor oyuna gelmeyin Cvp vermeyin siz ben bile vermedim siDe Cvp veremezseniz konuşur konusurp konuşup susar

Merhaba canım Benm çok gerildim inan bugun bu tatsız konu Yüzünden doktora gittim biz buraya birşeyler paylaşmaya giriyoruz ben böyle bişi görmedim inan girmeme Kararı almıştım açıklama yapmaya geldim ben ve bebişler iyiyiz teyzesi maşallah arkamıZdan sizleri bekliyoruz 40larımız karışsın insallah

Inslalah canim duanda unutma bizleri:)) artik takma hicbiseyi . Guzel seyler konusalim artik insallah

Ben tüm gün girmedim dünde bügünde ilk defa şimdi GİRİYORM lütfen gereken yapılsın ben yokken burda arkamdan atan tutan gerginlik yaratan Kişilerin uyarılmasını rica EDİYORM adil davranılsın ben girsem ona Cvp versem kavga cıkardı girmedim muhatap olmadım şikayette şikayet yeterince edilmiş olması Lazım ben ve burdaki tüm Arkadaşlarım ÇOĞU ya hamile ya tedavide gelip burda bazılarının yalan dolanıno dinlemek zorunda değil
Topiğinizde uyarı yapıldı zaten, aynı sizin ve kardeşinizin konusunda olduğu gibi.
Site Uygulamaları içinde en makul olanı yaptık topiğe uyarı yaparak.
Banlanmalar yeterli şikayet sayısına ulaşınca uygulanır diye bir kâide yoktur, site kurallarına uyulmadığında banlama işlemi yapılır.

Lütfen artık rutin konuşmalara dönülsün topikte...

Kızlar doktoumla konustum pazartesiye kadar regl olmazsan gel bi bakalım hamile değilsen ilaç baslarız dedi.1 haftam kaldı anlıycagınız.ama hala bi tarafım başlama amelıyat ol diyor bi tarafımda basla olmazsa seneye tekrar denerain o sırada ameliyatı oluraun dıyor kararaızım

Topiğinizde uyarı yapıldı zaten, aynı sizin ve kardeşinizin konusunda olduğu gibi.
Site Uygulamaları içinde en makul olanı yaptık topiğe uyarı yaparak.
Banlanmalar yeterli şikayet sayısına ulaşınca uygulanır diye bir kâide yoktur, site kurallarına uyulmadığında banlama işlemi yapılır.

Lütfen artık rutin konuşmalara dönülsün topikte...
Aksama kadar burda ben yokken Hakkımda yalan yanlış itham edilsin ben ve arkadaslar o Kişiyi şikayet edelim ama sonuç CEZASIZ ok ben bişi demiyorm artık ama YARIN bi gü aynı seyı ben yada kardesım yada baska arkadaşımı yaparsanda aynı insiyatifi gösterirsiniz umarım

Allah'ıma şükür hamile Olduğum için ve ikiz bebek beklediğim için bu tarz polemiklere girmememi maruz görün kusura bakmayın iki gündür yazılanlara Cvp veremedim özellikle girmedim polemik olmaması için , bazı Arkadaşlarım belirtilerle alakalı Birşey sormuş ama kaçırdım tekrar sorarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olabildiğim kadar yardım etmek isterim

Canım 8 haftalık hamilesin, tecrübelisin sen..kese kontrolü ve kalp atışlatını kaçıncı haftadan itibaren görebilicem acaba.? Bir de ikiz bebek bekliyorsun ya beta hcg değerinden belli olur mu çoğul gebelik olup olmadığı ? Benim 11. günde 576 çıktı değer de...

Offff!!!!!! Resmen 2 sayfa can skntisiyla dolu!!!!!!! Valla bunaldim kusurabakmayin yaa ha karismiyim ha karismiyim.abi kimse masumu oynamasin yaaaa son 2 sayfa surekli laf atmissin sari cicek gozunuseveyim konununn kaoanmasini istiyosan lutfn daha fazla kizistirma ortaligi bak kiz normal msjlar yazmis adet olmamasindan bahsetmis fln filan sende ne guzl hamilesin en guzl hedefine ulasmissin sunun keyfini cikar ve gebelikle ilgili belirtilerini yaz nebiliyim onca yillar bunun icin cabaliyoruz ulasmis biri olark bize onerilerde bulun falan filan ama hep bi birbirinize tas allah askinaa yaaaa catladim artik

Canım 8 haftalık hamilesin, tecrübelisin sen..kese kontrolü ve kalp atışlatını kaçıncı haftadan itibaren görebilicem acaba.? Bir de ikiz bebek bekliyorsun ya beta hcg değerinden belli olur mu çoğul gebelik olup olmadığı ? Benim 11. günde 576 çıktı değer de...
Bende bu konuyu merak ediyorum

6+2 de duymustum kalp atişlarını.sanırım ikiz canım senin değerin yüksek.hayırlı ugurlu olsun

Cumartesi opu oldum 16 yumurta 10 tanesi dollendi.pazar günü 7 embiryo bugün 5 olmuş orta kalite dediler.umutlarim da bitti genetiği gidecekti falan ilk denememdi dogal üç dusukten sonra denedim ama olmadı rezerv iyi dendi amh 3.56 iyiydi ama olmadı yaşla ilgili sanırım kalite bozuk suçum geç evlenmek aglamaktan bittim ama

Back