- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Bekleyelim diyosun yani:) ben yarın sabahki psikolojime göre karar vericem. Beklemek istiyorum. Ramazanın ilk günü uğur olsun istedim. Dur bakalım hayırlısı:)Ahh belinda zorlama kiz..yediymis falan bak 12.gun verdiler,anca 10 gun yapicam.sen gezmene bak...
Canım ben kullanıyordum. Ama sana tavsiyem gece yatarken iç. Daha iyi olurDuphalac şurup kullananınız var mı arkadaşlar.? Öğle yemeğinden önce içtim bi ölçek, bu kadar mı erken gösterir etkisini, bağırsaklarımdan takır tukur sesler geliyor ya :))
Canim bende de var bel ağrısı birde bugün karnima sanki bişey girip çıkıyor gibi oldu birde bu gün şu gibi akıntı oldu inşallah hayırlara işarettir bende anlamadimBenimde bugün ikinci günüm canım aynı gün olduk sanırım,ben kişisel ihtiyaçlarım dışında birşey Yapmıyorum,fırsat bulunca yatıyorum ama genelde oturarak geçti,dışarda sokaktada yürüdüm bi saat sonrada Uçağımız var,arabaya falan da bindim ama tedirgin Değilim diyemem.birde ikingündür kasık ve bel ağrısı var sende de oldumu?
Tmm canım tşkler inşallah pozitifleri görürüz bizlerdeTransferden sonra 1 saat yatirdilar ve ertesi gun ise basladim canim.doktorum baslayabilirsin defi.
Atariz insallah...
sevdayolcusu cizgi yapti mi,direkt kan mi verdi kacirdim...
Bizim gunumuz persembe.hem mubarek gun,hem ramazanin ilk gunu...bastan beri boyle diyorum...bak benim de kafama sokmayin,gider simdi yapiveririm...Bekleyelim diyosun yani:) ben yarın sabahki psikolojime göre karar vericem. Beklemek istiyorum. Ramazanın ilk günü uğur olsun istedim. Dur bakalım hayırlısı:)
Pozitifi goreyim, bisi anlaticam size.cok etkilendim..tutamicam diye korkuyorum...koca yasak koydu konusmama.kayinvalideme bile anlatamadim...
Ayyy bklm hayırlısıyla sağlukla büyüsünler deBence gelsin ikizler tebrik ederim canım kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah çok güzel haber bir saat sonra ben alicam sonucu ne olur dua et korkuyorum çok
Ruya gibiydi...ay sorma orlando simdi kaciricam agzimdan..Ruya mi gordun? Okadarini soyle bari:)
Ruya gibiydi...ay sorma orlando simdi kaciricam agzimdan..
Sakin korkma guzelim. Iyi dusun iyi olsun. Hamileliginin keyfini cikar. Istediklerini al. Bende simdi H&M indirim vardi. Birsuru bebek kiyafti aldim turkiyede bebegi olanlara gonderirim diye. Bu aradada hevesimi gidermis oluyorum. Sende ugra bir guzel seyler vardi:)))Aslında bi yandanda korkuyorum bni bırakır dıye bırakırsa bnde bnları görüp kafayı yerim insan herseyi düşünüyor
Çok teşekkürler cnm inşallah sağlıkla ilerler de... bu topik uğurlu inşallah sizin de haberinizi alıcazPamukçummmm tebrikler:) haftanın açılışı senden geldi. Değerin süper insallah sende de ikizler geliyodur. Sevda yolcusu sıra sende, senin sonucu bekliyoruz
Benim de hepinize biseyler oresim var..nasil yapsak ki..du bi dusuneyim ben bunu...Sakin korkma guzelim. Iyi dusun iyi olsun. Hamileliginin keyfini cikar. Istediklerini al. Bende simdi H&M indirim vardi. Birsuru bebek kiyafti aldim turkiyede bebegi olanlara gonderirim diye. Bu aradada hevesimi gidermis oluyorum. Sende ugra bir guzel seyler vardi:)))
Dün kasık ve bel ağrısı vardı,bugün karnım ağrıdı biraz beL ağrım hiç geçmedi.öyle bi akıntı bende de oldu bugün hatta korktum adet falanmı diye kontrol ettimbirdenbire şıp diye gelinceCanim bende de var bel ağrısı birde bugün karnima sanki bişey girip çıkıyor gibi oldu birde bu gün şu gibi akıntı oldu inşallah hayırlara işarettir bende anlamadim
Malesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadıPamukçummmm tebrikler:) haftanın açılışı senden geldi. Değerin süper insallah sende de ikizler geliyodur. Sevda yolcusu sıra sende, senin sonucu bekliyoruz
Yok ben yoldan gecenlere bile anlatmak istiyorum da,koca kisisi ve annem oyle seyler anlatilmaz,olursa anlatirsin dediler...Soylediginde kotu hissedeksen kacirma sakin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?