• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Sevdayolcusundan haber yok hala... Arwenn gördüğün rüyaysa da neyse de ilk günde bi dilinin ucuna geldi zor tuttun:) ben diger tedavilerimi herkese solemistim. BUsefer biz de eşimle anlaştık ve kimseye söylemedik. Yakın arkadaslarıma anneme bise solememek icin zor tutuyorum kendimi. Hele son günler yaklaştıkça ağzımdan çıkmasın diye zor tutuyorum. Uğurlarımızı bozmayalım pozitife kadar direnelim

Sakin korkma guzelim. Iyi dusun iyi olsun. Hamileliginin keyfini cikar. Istediklerini al. Bende simdi H&M indirim vardi. Birsuru bebek kiyafti aldim turkiyede bebegi olanlara gonderirim diye. Bu aradada hevesimi gidermis oluyorum. Sende ugra bir guzel seyler vardi:)))
Hepsini üst üste yaşıyorum abla cok agır geliyo bi yandan karnım o kdr cok açıkıyo ki bi yandan baş Dönmesi mide bulantısı uyku hali devamlı :KK53: bebegim için deger ama kontrole gidince extra bi vitamin isticem böyle yoksa bn mahvolurm o_O
H&M den bi ton doldurdum bir srü sey aldım bütğn indirimlileri topladım :D 200€ harcadım H&M ye :D ohh iyi ettim

Ahh belinda zorlama kiz..yediymis falan bak 12.gun verdiler,anca 10 gun yapicam.sen gezmene bak...
Valla cnm inanmazsin gene ciktim baska yere gittik bildigin firr geziyorum:) h sonu evden cikmadim hernekdr cok dinlenemesemde okdr daralmisimki bugunde giremiyorum:))))) bugun embriyonun tutunmasi tamamlaniyomus galiba insallah tutunduysa tabi..

Malesef ben güzel haber weremiyorum çok Üzgünüm ama olmadı :KK43:
Sevda ne diyim ben.. Allah emeklerini Boşa çıkarmasın. En kısa zamanda seni yavruna kavuştursun. Üzülme demek istemiyorum bana dendiginde cok icim acıyordu. Allah acını hafifletsin en kısa zamanda umudun içine dolsun ve bidahaki tedavi son olsun canım

Dün kasık ve bel ağrısı vardı,bugün karnım ağrıdı biraz beL ağrım hiç geçmedi.öyle bi akıntı bende de oldu bugün hatta korktum adet falanmı diye kontrol ettimbirdenbire şıp diye gelince
Aynen bende de oldu Karnım da ağrı ama 3 kez negatif gördüğüm için hiç bir şeye yorumlayamiyorum

Merhaba,
burda sanırım birtakım tatsızlıklar oluyor, lütfen buna bir son verin yoksa uyarı vermek zorunda kalacağız, ki bunu şahsen istemem.
Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz, yeri geliyor günlük sohbetlerinizi ediyor, yeri geliyor sevincinizi paylaşıyorsunuz.
Lütfen artık olay tatlıya bağlansın...

Back