• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Cumartesi öpüyorum oldum 16 yumurta 10 tanesi dollendi.pazar günü 7 embiryo bugün 5 olmuş orta kalite dediler.umutlarim da bitti genetiği gidecekti falan ilk denememdi dogal üç dusukten sonra denedim ama olmadı rezerv iyi dendi amh 3.56 iyiydi ama olmadı yaşla ilgili sanırım kalite bozuk suçum geç evlenmek aglamaktan bittim ama
Bu şekilde genetiğe gidemiyormı.?üzülme canım ya allah mutlaka bir kapı açar.bidaha denersiniz.şu kürleri fln denesen tedavı öncesi herkes faydasının oldugunu söylüyor

Cumartesi öpüyorum oldum 16 yumurta 10 tanesi dollendi.pazar günü 7 embiryo bugün 5 olmuş orta kalite dediler.umutlarim da bitti genetiği gidecekti falan ilk denememdi dogal üç dusukten sonra denedim ama olmadı rezerv iyi dendi amh 3.56 iyiydi ama olmadı yaşla ilgili sanırım kalite bozuk suçum geç evlenmek aglamaktan bittim ama
Neden olmadı diyorsun? 5 embriyon var hala diymi. Orta kalite olması neyi değiştiriyor bilmediğim için soruyorum.

Canım 8 haftalık hamilesin, tecrübelisin sen..kese kontrolü ve kalp atışlatını kaçıncı haftadan itibaren görebilicem acaba.? Bir de ikiz bebek bekliyorsun ya beta hcg değerinden belli olur mu çoğul gebelik olup olmadığı ? Benim 11. günde 576 çıktı değer de...
Canm Benm 8.gün değerim 135 10.gün 325di büyük ihtimal 11.gün 700leri geçmiştir ikizlerde 2,5kat artıyo çünkü .canım kese ve kalp atısı muayeneden muayene ye Değişiyor mesela alttan muayene ettirirseniz 5.6.haftada görürsünüz keseyi ama tavsiye etmiyorum bir hafta DHA bekleyin karından baktıran ben öyle Yaptım Canm 6.haftada karından keselerimizi 7.haftada kalp atışlarımızı aldık çok şükür bin şükür Rabbim isteyen herkese versin topikte bebeksiz kimse kalmasın kandilde hepinize dua ettim burdaki herkes birbirimize dua ediyor Rabbim mübarek ayların yüzü hürmetine dualarımızı boş çevirmeyecek inşallah

E="ertorun, post: 41395637, member: 669035"]Cumartesi opu oldum 16 yumurta 10 tanesi dollendi.pazar günü 7 embiryo bugün 5 olmuş orta kalite dediler.umutlarim da bitti genetiği gidecekti falan ilk denememdi dogal üç dusukten sonra denedim ama olmadı rezerv iyi dendi amh 3.56 iyiydi ama olmadı yaşla ilgili sanırım kalite bozuk suçum geç evlenmek aglamaktan bittim ama[/QUOTE]
Cnm.neden hersey bitmis gibi konustunki:( 5tane var onlara genetik uygulanmicak mo?

CNm b
Offff!!!!!! Resmen 2 sayfa can skntisiyla dolu!!!!!!! Valla bunaldim kusurabakmayin yaa ha karismiyim ha karismiyim.abi kimse masumu oynamasin yaaaa son 2 sayfa surekli laf atmissin sari cicek gozunuseveyim konununn kaoanmasini istiyosan lutfn daha fazla kizistirma ortaligi bak kiz normal msjlar yazmis adet olmamasindan bahsetmis fln filan sende ne guzl hamilesin en guzl hedefine ulasmissin sunun keyfini cikar ve gebelikle ilgili belirtilerini yaz nebiliyim onca yillar bunun icin cabaliyoruz ulasmis biri olark bize onerilerde bulun falan filan ama hep bi birbirinize tas allah askinaa yaaaa catladim artik
canım blrde sabah saat 8dan Akşama kadar yazdıklarını okurmusun !!! Sabah 9dan başla okumaya Akşama kadar bu saate kadar varsa tek kelime Yazım bu mesajını basım gözüm üstüne kabul ederim ama bence Basını oku ben kanala şimdi GİRİYORM şimdi !!!!

B belinda87 sabah saat 9dan başla bi okumaya bu saate kadar bi oku tek bi mesajim Yazım varmı az önce Yaptığın duyarlılığı bekliyorm hadi desene aynı şeyi kız gitmemiş bile Cvp bile vermemiş eden ortam bozdun diyecekmisin bakalım lütfen sabah ki yazılanları oku

CNm b
canım blrde sabah saat 8dan Akşama kadar yazdıklarını okurmusun !!! Sabah 9dan başla okumaya Akşama kadar bu saate kadar varsa tek kelime Yazım bu mesajını basım gözüm üstüne kabul ederim ama bence Basını oku ben kanala şimdi GİRİYORM şimdi !!!!

Nolur kapatalim bu konuyu cunku kimse kimseye sen haklisin diyemez burada. Suan bircogumuz testi bekliyoruz ve morale ihtiyacimiz var!!!!

Canm Benm 8.gün değerim 135 10.gün 325di büyük ihtimal 11.gün 700leri geçmiştir ikizlerde 2,5kat artıyo çünkü .canım kese ve kalp atısı muayeneden muayene ye Değişiyor mesela alttan muayene ettirirseniz 5.6.haftada görürsünüz keseyi ama tavsiye etmiyorum bir hafta DHA bekleyin karından baktıran ben öyle Yaptım Canm 6.haftada karından keselerimizi 7.haftada kalp atışlarımızı aldık çok şükür bin şükür Rabbim isteyen herkese versin topikte bebeksiz kimse kalmasın kandilde hepinize dua ettim burdaki herkes birbirimize dua ediyor Rabbim mübarek ayların yüzü hürmetine dualarımızı boş çevirmeyecek inşallah
Peki neden alttan baktirmadin bi zarari mi varmiski?

E="ertorun, post: 41395637, member: 669035"]Cumartesi opu oldum 16 yumurta 10 tanesi dollendi.pazar günü 7 embiryo bugün 5 olmuş orta kalite dediler.umutlarim da bitti genetiği gidecekti falan ilk denememdi dogal üç dusukten sonra denedim ama olmadı rezerv iyi dendi amh 3.56 iyiydi ama olmadı yaşla ilgili sanırım kalite bozuk suçum geç evlenmek aglamaktan bittim ama
Cnm.neden hersey bitmis gibi konustunki:KK43: 5tane var onlara genetik uygulanmicak mo?[/QUOTE]
5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 tane bugün ikinci gün

Nolur kapatalim bu konuyu cunku kimse kimseye sen haklisin diyemez burada. Suan bircogumuz testi bekliyoruz ve morale ihtiyacimiz var!!!!
Valla yaa ben ztn kimsenin hakliliginda degilm ki iki tarafta belkide suclu ya da kendine gore hakli ne farkeder biz burda gerginlikten ztn bi
hal olmusuz uzmeyelim birbirimizi gercktn uc
gunluk dunya ya.. bide bukdr uzuntumz
skntimz varken baska kavgalara kimsenin
gucu yok:( benim bugun3.gunum gunler gecmiyo bugun cok yurudm diuemi ne suan full yatiyorum kasiklarimda enteresan bi agri var pismanim cok gezdigime:( birde gunler ilerledikce korkumda artiyo ya gene o negatif yazisini gorcm diye

Bence de Hoppa

Kusura bakmayın son günlerde topiğinize girip çıkar oldum, sizlere hayırlı dualar edemeden ciddi konular hakkında ikazlarda bulunmak zorunda kaldım, Hakkınızı helal edin, istemeden sizlerin gerilmesine neden oldum.

Burda Paylaşım yapan herkes inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşur, Allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah:KK36:

Hiçbiriniz inancınızı yitirmeyin. Allah'ın izniyle olacak inşallah:nazar:

bütün gün canım çıktı ya oğlan hiç durmuyor parka gittik indi bindi kalktı ben pert oldum bide progestan acayip uyku yapıyor gece ağladıkca nasıl kalktığımı bilmiyorum yataktan

ya burda sorun çıkaran tek kişi Sarisekerannesi Sarisekerannesi ama nedense herkes bunu bildiği halde ses etmiyor ben sabah 9dan akşama kadar okudum birkaç gün öncesinide okudum ortada hiç bir sorun yokken abla kardesin muhabbetini şikayet edip konuya dahil olmuş sorunda böyle başlamış aylardır okuyorum burayı ilk defa kavga tartışma gördüm burda herkez ya tedavi aşamasında yada sonuç bekliyor saricicek sadece akşama kadar kendisine yazılanlara uslubunca cevap vermekten başka ne yapmış konuyu bu hale getiren saricicekse neden bunca sayfadır böyle bir tartışması daha olmadı ben dahada yorum yapmam ama fırsat verip dinlediğiniz için dayanamadım yazdım

Canlarım 9. Gün 302 değerim ikiz mi sizce.. gene de tek olabilir diyorum ama iki gn sonra tekrar baktrcam

Cnm.neden hersey bitmis gibi konustunki:KK43: 5tane var onlara genetik uygulanmicak mo?
5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 taolsuugin ikinci gün[/QUOTE]
Oyle deme cnm rabbimize siginacaz bak ben hergun bebeklerime 7 ayetel kursi okudum
ezberden bildigim en buyuk dua bu birde cok
etkili okuyup allahima emanet ettim..

Valla yaa ben ztn kimsenin hakliliginda degilm ki iki tarafta belkide suclu ya da kendine gore hakli ne farkeder biz burda gerginlikten ztn bi
hal olmusuz uzmeyelim birbirimizi gercktn uc
gunluk dunya ya.. bide bukdr uzuntumz
skntimz varken baska kavgalara kimsenin
gucu yok:KK43: benim bugun3.gunum gunler gecmiyo bugun cok yurudm diuemi ne suan full yatiyorum kasiklarimda enteresan bi agri var pismanim cok gezdigime:KK43: birde gunler ilerledikce korkumda artiyo ya gene o negatif yazisini gorcm diye
belinda birşey bilmiyorsan ozaman konuyu baştan bu yana takip etmiş gibi başkalarını suçlama önce bir oku sabahtan akşama kadar kim ne yazmış sonra gel yorum yap ha hiç bilgin yoksa yorum yapma derim hem bilmiyorsun hemde ortalığı kışkırtan falan fşlan yazarak sen kışkıtıyorsun

Canım 8 haftalık hamilesin, tecrübelisin sen..kese kontrolü ve kalp atışlatını kaçıncı haftadan itibaren görebilicem acaba.? Bir de ikiz bebek bekliyorsun ya beta hcg değerinden belli olur mu çoğul gebelik olup olmadığı ? Benim 11. günde 576 çıktı değer de...
Hosmn benim de ikiz mi acaba 302 çıktı 9. Gün

Neden olmadı diyorsun? 5 embriyon var hala diymi. Orta kalite olması neyi değiştiriyor bilmediğim için soruyorum.
Bende bilmiyorum ilk denememdi normal üç düşük var ondan genetik olcak ti ama iki günde 5 tane kalmış yani bitti hersey

Back