• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canım benim denizlide arkadaşım var iki negetifi var, İzmir düşünüyor simdi , İstanbul kaç saat Tekirdağ bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm yere ulaşmak 3 saat sürüyor, esimle gidince 1.5 saat is dolayısıyla daha çok kendim gittim sende çok uzak değilse veya kalacak yerin varsa İstanbul düşün derim

Cumartesi ben varim canim ama persembe sabahi yapsam cok erken mi olur diye dusunmuyor da degilim. En azindan bosuna orucimu birakmam diyorum . 5. Gun embryol. normal test gunum 20 haziran
Senin transfer hangi gundu benimde 12sinde
oldu persembe cok erken olmazmi cikacagini
bilsem yapacamda bilmiyorunki:( hic agrimda
yok ztn.. bugunde bi disari ciktim masallah
ipini koparanlar gibi birsuru yol.yurudum dolastim bilemiyorum:(

Canım benim denizlide arkadaşım var iki negetifi var, İzmir düşünüyor simdi , İstanbul kaç saat Tekirdağ bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm yere ulaşmak 3 saat sürüyor, esimle gidince 1.5 saat is dolayısıyla daha çok kendim gittim sende çok uzak değilse veya kalacak yerin varsa İstanbul düşün derim
Canım haklısın. Bu süreç çok zor işte. Senin arkadaşın kime gittiğini biliyor musun. İstanbul yakın bir buçuk saat falan sürer tahminim.

Senin transfer hangi gundu benimde 12sinde
oldu persembe cok erken olmazmi cikacagini
bilsem yapacamda bilmiyorunki:KK43: hic agrimda
yok ztn.. bugunde bi disari ciktim masallah
ipini koparanlar gibi birsuru yol.yurudum dolastim bilemiyorum:KK43:

Benim transfer gunum 11 haziran canim. Test gunum de 20 haziran. Persembe cikmaz diyorsaniz hic bulasmadan beklerim:(

Arkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Benimde bugün ikinci günüm canım aynı gün olduk sanırım,ben kişisel ihtiyaçlarım dışında birşey Yapmıyorum,fırsat bulunca yatıyorum ama genelde oturarak geçti,dışarda sokaktada yürüdüm bi saat sonrada Uçağımız var,arabaya falan da bindim ama tedirgin Değilim diyemem.birde ikingündür kasık ve bel ağrısı var sende de oldumu?

Canım haklısın. Bu süreç çok zor işte. Senin arkadaşın kime gittiğini biliyor musun. İstanbul yakın bir buçuk saat falan sürer tahminim.
Hic bilmiyorum kime gittigini canim.allah kolaylik versin ama once karar ver insallah başlamak bitirme nin yarisi

OTE="orlando, post: 41391577, member: 195627"]Benim transfer gunum 11 haziran canim. Test gunum de 20 haziran. Persembe cikmaz diyorsaniz hic bulasmadan beklerim:KK43:[/QUOTE]
5.gUn dimi? Yani ben ctesi yapayim diyorum en erken test belki cuma bi idrar testi yaparim hani negatif cikacaksada bi on kirilma yasarim kanda kut diye negatifi almaktansa:(

Dunuttum.manda mahzur yok ama cok yurumen dogru degil. Ara ara dinlenseydin keske. Aksam uzan bari biraz:) bu ne enerji:))
Ya sorma bide agrim sizim olmayinca resmen sureci unuttum.adeta resmen dusuncesizce takildim arkadaslarla rabbime emanet ztn nedense umudumu kaybettim ben biraz bukdrbelirti olmamasi normal degil cunku insanin azcik karni burkar aazcik kasilir fln yok

Pamukçummmm tebrikler:) haftanın açılışı senden geldi. Değerin süper insallah sende de ikizler geliyodur. Sevda yolcusu sıra sende, senin sonucu bekliyoruz

Kızlar merhabalar konuyu açan arkadas beni şerefsizlikle gurursuzlukla,acizlikle şucluyor büyük bir çogunlugunuzla gerçekte telefonda görüştüğünü idda ediyor ve bu topıge girmemi istemiyor sizinde istemediğinizi aöylüyor.ayrıca dualarınıda helal etmiyormus.varmı bu düşünceye sagip arkadaslar.yoksa dvam edicem bu sekılde varsa devam etmiycem.süreklı
taciz mesajları alıyorum şuan o kişiden .cevaplarsanız sevinirim

Birbirinizle helallesin.ancak kimsenin her hangi birini istememe hakki yok.farkindaysaniz kimse yorum bile yazmiyor.aranizdaki problem.kimsenin ikiniz hakkinda bir dusuncesi yok.sahsen konunun uzatilmasindan yana dagilim.birbirinize cvap yazmayin,birakin oldugu gibi kalsin.haa cok rahatsiz olduysa birimiz bu ben de olabilirim kendim ceker giderim

Arwenn biz bu test tarihini bekleyebilecek miyiz:)
Hafif bir gevseme mi hissediyorum hevesli?:KK48:valla ben zaten verilen tarihten iki gun erken yapmis olucam.sen de bana arkadas ol isterim.az once annemi gecirdimmemlekete.gider ayak soyledim,kizdi bana su testleri hic soylendiginde yapmiyosun oynattin kafayi dedi...

Her zamanki adet belirtilerinden oldu mu canım sende? Mesela bende her adetten 4-5 gün önce sivilce çıkar kocaman. Acaba hamile kalınca da çıkar mı çok merak ediyorum

bende sivilcede çıkmıştı hatta tutmadi diye cok üzüldüm bide ikide bir tuvalete gidiyordum

Merhaba arkadaşlar umarım tüm anne adayları emeklerinin karşılığını alır ve burada güzel haberlerini paylaşırlar.
Sayfaları okudum biraz güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oldum kendi adıma umutlandım.
Benim 8 yaşında bir kızım var uzun zamandır kardeş istiyor. Kızım aşılama ile olmuştu 4 yıl uğraşmıştık. Sonrasında da kardeşi olsun diye 5 yıldır uğraşıyoruz. Benim neden kardeşim yok diye sordukça kızım içimiz parçalanıyordu. 3 aşılama ve 3, tüp bebek aşamasındayız. 13 haziran günü transferim oldu. 5. gün transferi fakat sadece bir döllenmiş yumurta 5, güne kadar gidebilmiş. Onu transfer ettiler. 4 aylık süreçte pekçok test de yaptırdık. Bizimkisi de nedeni belli değil. Yani halen bulamadılar. Şimdi önümüzde bir bekleme süresi var. Ama en sıkıntılı bu süreç beni birtek sizler anlarsınız diye düşünüyorum. Bu süreçleri yaşamayan asla anlayamaz. Yani kısaca bu son şanstı. tüm ümitlerimiz o küçücük toz tanesine tutundu. Son şans diyorum çünkü artık 37 yaşına giriyorum ve ne maddi nede manevi olarak tükenmiş haldeyiz.
Test gününe 10 gün kaldı ama 10 yıl gibi geliyor bu zaman .
Maddi manevi tukeniyoruz evet ancak yasa takilmamak lazim.38 yasindayim ve tutmazsa tekrar deniycem..

Arkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Transferden sonra 1 saat yatirdilar ve ertesi gun ise basladim canim.doktorum baslayabilirsin defi.

Back