2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Arkadaslar ben mi yanlis anladin ztn bu sabah kan vermisbsuan tekrar versede degerde kayda deger bi degisiklik olmaz yarina sabretmek lazım burdaha yaotirmak lazim belki bi aksaklik olmustur ama toparlar kimbikir

sanirim tek kesin olarak kendi doktoruma gidicem bugin dun gece baska dokyora gittik ve cok aciklayici cvplar alamadik bugin 3 30 da randevum kendi doktorum ile hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun cnm bilmiyorum walla dun baya korktum ben

Allah korusun...iki gunde bir en az iki tahlil yaptir garanti olsun...

canm cumartesı senin ilk kan tahlılınmıydı 2.mıydı? ıkıye katlamıstı demıssın yanı cumartsı 160 cıkmıstı ondan oncede yaptırmısmıydın ? yoksa ılk kanımı cumarttesı verdın

Insallah cnm aminnn suan tek heyecanim o yarin gelecek haber morfolojimz 0 o biraz korkutuyo beni embriyolog ben saglikli olanlari secicem guvenin fkn dedi ama bakalim.. ilk denemeniz oldugu icin tabi bizi neler bekliyo bilmuyoruz tam olark dedi

Hiç korkma canım. Benimde eşimin morfolojisi sıfır ve ilk denemede tuttu.

Merhaba arkadaşlar şimdi de geldim sadece altı yumurtam varmış ilk tüp bebek deneyimim olacak gonal f 450verdi 4gun 300 vurulucam bu durumdayken tedavi sureci olan oldumu

Hamilelik takvimi nasıl oluyor ki? Ben de adet sancısıyla aynı belirtiler oldu. Bir de ayaklarım dondu. Valla parmak uçlarımı zor ısıtıyordum akşamları.
Transferin 3. Günü adet ağrısına benzer ağrım var inşallah tutunmuşlardır senin tek mi bebiş ? Hamilelik bebiş aşamaları yazıyo ya profilden yapılıyo sanırsam

morfolojiden korkmayın bızım mart ayında morfolojı %1 dı en son da yuzde 0 dı morfolojiy takılmayın ıcınden 10 yada 15 tane mutlaka buluyorlar

Merhaba kızlar,kontrolden geliyorum yumurtalarım büyümüş çok iyiymiş,Çarşamba günü opum var.doktor eğilme,yorma kendini yumurtalar erken çatlamasın dedi,kontrolden sonra alışverişe gittim Yürüdüm baya yorulmuşum,bir sıkıntı olmaz inşallah size de uyarıda bulundumu doktorunuz?

Transferin 3. Günü adet ağrısına benzer ağrım var inşallah tutunmuşlardır senin tek mi bebiş ? Hamilelik bebiş aşamaları yazıyo ya profilden yapılıyo sanırsam
Benim de öyle inşallah iyi şeyler olur dün daha fazlaydı ama sanırım o ağrılar yumurtalık sebepli olanlar hayırlısı ile olsun inşallah benim ağrıların hepsi solda sağda bişi yok bide dün acayip gaz sancim wardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…