Bugun tekrar yaptir test icinin rahat olmasi icin. Bence sonuc guzel cikacak.doktorumla görüştüm normal bi durum değil 320 civarı olması gerekiyordu dedi sanırım gitti bebeğim
Bugün yine baktr değerine cnm blki düzelirdoktorumla görüştüm normal bi durum değil 320 civarı olması gerekiyordu dedi sanırım gitti bebeğim
sanirim tek kesin olarak kendi doktoruma gidicem bugin dun gece baska dokyora gittik ve cok aciklayici cvplar alamadik bugin 3 30 da randevum kendi doktorum ile hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun cnm bilmiyorum walla dun baya korktum benbenm hıc bulanmadı canm halada bulanmıyor sadece 2 hafta önce kucuk tansıyonum 3 e düştü ogün basım döndü düşüyordm tansıyonum 3 cıkınca hemen tuzlu ayran ıctım dınlendım 4e ıkınca rahatladm onun dısında hıc bırsey yok bende karnımda kocaman bır şiş dısında sanarsınzıkı 5 aylık hamıle karnı evde hareketsız oldugumdan mdır estrofgemden mıdır bılmem karnımda kocaman bır hamıle göbegıbu hafta kalp atısını duymak ıcın gıdıcem ama korkuyorm ıste ya tum ruya buda bıterse dıye gıtmeyı ertelıyorm bu arada yanlıs hatırlamıyorsamn sana bır kaç arkdas kan degerıne göre ıkız demıstı keseyı görmussun sanjrm tekmı cıftmı
Allah korusun...iki gunde bir en az iki tahlil yaptir garanti olsun...ya arkadaşlar nolur bana biri bişey söylesin benim geçen ayki adet tarihime göre 3 gün var adetime cumartesi gittik kan 160 çıktı ikiye katlamıştı ama bu gece adet ateşim oldu ve ben ne zaman bunu yaşasam kesin adet görürüm birkaç gün sonra bu benim tek belirtim onu yaşayınca çok korktum sabah kan vermeye gittim ve sonuç 212 çıktı ikiye katlamamış çok korkuyorum adet mi olacağım acaba bebeğim gidecekmi
canm cumartesı senin ilk kan tahlılınmıydı 2.mıydı? ıkıye katlamıstı demıssın yanı cumartsı 160 cıkmıstı ondan oncede yaptırmısmıydın ? yoksa ılk kanımı cumarttesı verdınya arkadaşlar nolur bana biri bişey söylesin benim geçen ayki adet tarihime göre 3 gün var adetime cumartesi gittik kan 160 çıktı ikiye katlamıştı ama bu gece adet ateşim oldu ve ben ne zaman bunu yaşasam kesin adet görürüm birkaç gün sonra bu benim tek belirtim onu yaşayınca çok korktum sabah kan vermeye gittim ve sonuç 212 çıktı ikiye katlamamış çok korkuyorum adet mi olacağım acaba bebeğim gidecekmi
Insallah cnm aminnn suan tek heyecanim o yarin gelecek haber morfolojimz 0 o biraz korkutuyo beni embriyolog ben saglikli olanlari secicem guvenin fkn dedi ama bakalim.. ilk denemeniz oldugu icin tabi bizi neler bekliyo bilmuyoruz tam olark dedi
Benim eşimin de %1 motfoloji inşallah tutar 2 tane bşastokist konduHiç korkma canım. Benimde eşimin morfolojisi sıfır ve ilk denemede tuttu.
İnşallah canım. Hepiniz için dua ediyorum.Benim eşimin de %1 motfoloji inşallah tutar 2 tane bşastokist kondu
Hamilelik takvimi yapsana cnm... senin ne gbi belirtin olduİnşallah canım. Hepiniz için dua ediyorum.
Hamilelik takvimi nasıl oluyor ki? Ben de adet sancısıyla aynı belirtiler oldu. Bir de ayaklarım dondu. Valla parmak uçlarımı zor ısıtıyordum akşamları.Hamilelik takvimi yapsana cnm... senin ne gbi belirtin oldu
Transferin 3. Günü adet ağrısına benzer ağrım var inşallah tutunmuşlardır senin tek mi bebiş ? Hamilelik bebiş aşamaları yazıyo ya profilden yapılıyo sanırsamHamilelik takvimi nasıl oluyor ki? Ben de adet sancısıyla aynı belirtiler oldu. Bir de ayaklarım dondu. Valla parmak uçlarımı zor ısıtıyordum akşamları.
Henüz kese görünmüyor. 2 hafta sonra belli olacak.Transferin 3. Günü adet ağrısına benzer ağrım var inşallah tutunmuşlardır senin tek mi bebiş ? Hamilelik bebiş aşamaları yazıyo ya profilden yapılıyo sanırsam
Benim de öyle inşallah iyi şeyler olur dün daha fazlaydı ama sanırım o ağrılar yumurtalık sebepli olanlar hayırlısı ile olsun inşallah benim ağrıların hepsi solda sağda bişi yok bide dün acayip gaz sancim wardiTransferin 3. Günü adet ağrısına benzer ağrım var inşallah tutunmuşlardır senin tek mi bebiş ? Hamilelik bebiş aşamaları yazıyo ya profilden yapılıyo sanırsam
Canım aradılar mi çok merak ediyorum seniArkadaslar ben mi yanlis anladin ztn bu sabah kan vermisbsuan tekrar versede degerde kayda deger bi degisiklik olmaz yarina sabretmek lazım burdaha yaotirmak lazim belki bi aksaklik olmustur ama toparlar kimbikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?