Arkadaşım ben hamile değilim henüz inşaallah olurum transfer sonrası 3. Günüm bana sorarsan bu kadar Korkma Rabbim ne yazdiysa o olacak geç yerleşmiş olabilir bu kadar stres yaparak sen bebeklerini oluşum aşamasında ne kadar üzersin böyle düşün we dua et yapacak başka bişi yok ne olur sabret kese ne zaman gördün herkes de aynı olmuyor bu durumlar lütfen sakin olmaya çalış canımkızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
engellediğini söyleyenler var canım ama ben transferin 8. gününde iğnelerim ilaçlarım devam ederken adet oldum. öyle lekelenme falan da değildi direk kanama başlamıştı yaniKızlar bir şey sorucam, transferden sonra verilen iğneler ilaçlar adet olmamızı engelliyor mu ?
Tatlim kendini sıkma o kasilmalar o yüzden oluyor olabilir. Ben 10. Gun bi idrar testinde pozitif gorup gidip bi test daha alip onda negatif gördüğümde yarım saatte cektigim kasik agrisi ve kramplari anlatamam sana. Sakin ol düşük yapabilcek gibu olsan doktorun önlem alirdi mutlaka. Kalp atisini ne zaman duyarmis doktorlae acaba? 6.7. Haftalarda diyorlar birde vajinal ultrasonla mi baktilar sana?kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
Elbette adet olacaksak engelliyor ama umarım olmayız inanmaliyiz olmicazKızlar bir şey sorucam, transferden sonra verilen iğneler ilaçlar adet olmamızı engelliyor mu ?
canım transferin 25. günü erken değil mi kalp atışı için. zaten transferden 12 gün sonra sonuç alıyorsun ondan 10 gün sonra kese desek 22. ondan da 10 sonra kalp atışı desek 32 eder en az endişelenme. doktorun ne diyor ?kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
engellediğini söyleyenler var canım ama ben transferin 8. gününde iğnelerim ilaçlarım devam ederken adet oldum. öyle lekelenme falan da değildi direk kanama başlamıştı yani
Aynen dün daha fazlaydı..korkuyorum inşallah tutunmuşlardırBenim de öyle inşallah iyi şeyler olur dün daha fazlaydı ama sanırım o ağrılar yumurtalık sebepli olanlar hayırlısı ile olsun inşallah benim ağrıların hepsi solda sağda bişi yok bide dün acayip gaz sancim wardi
Cnm allaha sukurler olsun 8tane olgun yumurta cikmis 2taneside labda olgunlastirilmis toplam 10tane dollebmis suan tabi suan sadece dollenmis durumdalar gelisimleri nasil olur bilmuyoruz insallah saglikla ilerlerler embriyolog canim yaa cok iyiler bebeklerin bize emanet merak etme dedi bakalim sevinmek icin daha erken bolunmeleri nasil olck ilerlicekmi gorcezCanım aradılar mi çok merak ediyorum seni
amin canım inşallah tutunmuştur tabi iyi düşün iyi olsun ben ramazandan sonraki adetimle yeniden başlayacağım tedaviye 3 olacak inşallah son olurAllah korusun, inşallah tutunmuştur bebişlerim..Rabbim sana da yardım etsin canım, tedavi mi görüyorsun şu an.?
kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
Cnm bana da demisti cok buyukler ani hareketetme diye ama bende ogun baya yurumustun korkma yeterki hoplama ziplama kendini koltuga atar gibi oturma onlara dikkat etMerhaba kızlar,kontrolden geliyorum yumurtalarım büyümüş çok iyiymiş,Çarşamba günü opum var.doktor eğilme,yorma kendini yumurtalar erken çatlamasın dedi,kontrolden sonra alışverişe gittim Yürüdüm baya yorulmuşum,bir sıkıntı olmaz inşallah size de uyarıda bulundumu doktorunuz?
Kuzu transferinz bugun degilmiydi? Ne oldu ses yok hicKızlar transfer günü jel kullanımıyla ilgili fikriniz nedir. Transfer günü ara vermiyoduk diye hatırlıyorum sadece antibiyotiği bırakıyoduk sanki
Canim nokdu transferlerinz nasil gecti?Hadi insallah..
senin adına çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..Rabbim hayırlısını verir inşallah!!Selam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
Selamlar kızlar.. Ben simdi eve gelebildim. 2 tane transfer edildi. Dr gayet iyi insallah tutacak bu sefer dedi. Bende bütün kalbimle pozitif sonuç alacağıma inanmak istiyorum. Bu 10 günü Umutlu pozitif geçirmek tek istegim. Allah hepimizin emeklerini görüyor, insallah nasip edicek hepimizeKuzu transferinz bugun degilmiydi? Ne oldu ses yok hic
Çok gecmiş olsun inş sana sıkı sıkı tutunurlar ve bir daha bırakmazlar :)Selamlar kızlar.. Ben simdi eve gelebildim. 2 tane transfer edildi. Dr gayet iyi insallah tutacak bu sefer dedi. Bende bütün kalbimle pozitif sonuç alacağıma inanmak istiyorum. Bu 10 günü Umutlu pozitif geçirmek tek istegim. Allah hepimizin emeklerini görüyor, insallah nasip edicek hepimize
Canım Dr ne dedi peki, en Geç nezman duyman gerekliymiş. Korkma lütfen, inan yavrunun senle olduguna. Ufak bi aksilik yaşanıyordur insallah ve bu son olsun, sorunsuz sekilde hamileliğine devam et insallahkızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
Hic merak etme. Benden sadece 5yumurta toplandi.onlarin 4u bos cikti.ama o birtanecik dollendi...Merhaba arkadaşlar şimdi de geldim sadece altı yumurtam varmış ilk tüp bebek deneyimim olacak gonal f 450verdi 4gun 300 vurulucam bu durumdayken tedavi sureci olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?