- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Bende öyle hatırlıyorum ama aklım karişti.. Sagol canım, sabahtan yine hastaneye danışırızBana transfer günü bile bıraktırmadı doktorum jeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle hatırlıyorum ama aklım karişti.. Sagol canım, sabahtan yine hastaneye danışırızBana transfer günü bile bıraktırmadı doktorum jeli
omrumden omur gitti ama cok skur rabbim yasatmasin kimseyeGe
gelmiş geçmiş olsun canım. Bunda da varmış bir hayır, bahaneyle keseyi görmüşsün. Allah sağlıkla kalp atışını da duyursun inşallah. Yat dinlen hiçbirşey yapma
Bak Dr bi sıkıntı yok demis ne güzel. Hemen stresten uzaklaş bak erkenden görmüş oldun yavrunu. Ben bi önceki denememde o kanamalarla kaybettim canımı, yaşadığın korkuyu anlamadığımı sanma diye soyluyorum. Hersey olacağına varıyor. Sen hep pozitif ol iyi düsün yavrun da sımsıkı tutunsun sana bidaha da böyle korkutmasın insallhomrumden omur gitti ama cok skur rabbim yasatmasin kimseye
Hamileliklerin bircogunda kanama olabiliyomus. Korkma icin rahat olsun. Mumkun oldugunca yatip dinlenmeye bak.kizlae saat 5 siralarinda fitilden once pedde hafif pembemsi bir leke hissettim ama dedim takip ediyim sonra fitili attim saat ylan olmasin walla 8 8 30 siralari belkide daha erken wc gittim akinti var sandim bir sildim resmen pembe kan gibi hemen dru aradim ve bana acilde kadin doguma gidip muayne olmami soyledi aspirini keselim dedi neyse aglaya aglaya nasil gittim hastaneye bilmiyorum esimle tabii bu arada bugun pazar ya doktor bulmak zor ozellerde neyse muayne oldum ve cok sukur korkulcak biseyin olmadigini soyledi ve kuzumun kesesini gunu gelmeden gordik ve herseyin yolunda oldugu ogrendik ve progestan fitil kullaniyodum igne yaptirdi kendi doktorum bir anda yikildim sanki ama cok sukur rabbime kesiyi gordum
insallah rabbim hepimize nasip etsin insallahBak Dr bi sıkıntı yok demis ne güzel. Hemen stresten uzaklaş bak erkenden görmüş oldun yavrunu. Ben bi önceki denememde o kanamalarla kaybettim canımı, yaşadığın korkuyu anlamadığımı sanma diye soyluyorum. Hersey olacağına varıyor. Sen hep pozitif ol iyi düsün yavrun da sımsıkı tutunsun sana bidaha da böyle korkutmasın insallh
gunaydın . benm 8.gun 134 10.gun 325 cıkmıstı ama benm henuz bırsey bellı degıl hala kalp atıslarını alamadım ben sevınemıyorm şuan önemlı olan kalp atısı kalp atısı yoksa kese boş demektır rabbım hayırlıısıyla kalp atısını duymamı nasıp eder ınsalllahCanım senin kan testi sonuçların kaç kaç çıkmıştı
benm hıc bulanmadı canm halada bulanmıyor sadece 2 hafta önce kucuk tansıyonum 3 e düştü ogün basım döndü düşüyordm tansıyonum 3 cıkınca hemen tuzlu ayran ıctım dınlendım 4e ıkınca rahatladm onun dısında hıc bırsey yok bende karnımda kocaman bır şiş dısında sanarsınzıkı 5 aylık hamıle karnı evde hareketsız oldugumdan mdır estrofgemden mıdır bılmem karnımda kocaman bır hamıle göbegı bu hafta kalp atısını duymak ıcın gıdıcem ama korkuyorm ıste ya tum ruya buda bıterse dıye gıtmeyı ertelıyorm bu arada yanlıs hatırlamıyorsamn sana bır kaç arkdas kan degerıne göre ıkız demıstı keseyı görmussun sanjrm tekmı cıftmıkizlar mide bulantilariniz basladimi ne durumdasiniz
Allah korusun cnm ya dur hemenn stres olma . Doktor ne dedı neden böyle olmuşya arkadaşlar nolur bana biri bişey söylesin benim geçen ayki adet tarihime göre 3 gün var adetime cumartesi gittik kan 160 çıktı ikiye katlamıştı ama bu gece adet ateşim oldu ve ben ne zaman bunu yaşasam kesin adet görürüm birkaç gün sonra bu benim tek belirtim onu yaşayınca çok korktum sabah kan vermeye gittim ve sonuç 212 çıktı ikiye katlamamış çok korkuyorum adet mi olacağım acaba bebeğim gidecekmi
aradım cevap vermedi bende msj attım henüz görüşemedik yaniAllah korusun cnm ya dur hemenn stres olma . Doktor ne dedı neden böyle olmuş
Bişiy olma cnm inş bazı kişilerde o tür kanamalar Yerleşme kanaması oluyo hemen pank olma bebeginide strese sokma doktorunu ısrarla ara sen inş bişiy olmazaradım cevap vermedi bende msj attım henüz görüşemedik yani
canım henüz kanama gibi bi durum yok çok şükür en büyük adet belirtimi yaşadım hadi onuda geçtim değer ikiye katlanmadığı için çok panik oldum 2 gün için yavaş ilerlemiş düşük yani cumartesi 160 dı şimdi 212 çıkmış kafayı yedim ya böyle zamanlarda da ulaşamıyorum doktora gıcık oldumBişiy olma cnm inş bazı kişilerde o tür kanamalar Yerleşme kanaması oluyo hemen pank olma bebeginide strese sokma doktorunu ısrarla ara sen inş bişiy olmaz
Canım panik olma ama muhakkak Dr a Ulaş.. Ates önemli degil vücut ilk aylar adet döngüsü olacakmış gibi hazırlayabiliyor. Hcg değerinle ilgili görüş. Bazı yerlerde hcg artısında arada boyle olabileceği yazıyor. Testi aynı yerde mi yaptırdıncanım henüz kanama gibi bi durum yok çok şükür en büyük adet belirtimi yaşadım hadi onuda geçtim değer ikiye katlanmadığı için çok panik oldum 2 gün için yavaş ilerlemiş düşük yani cumartesi 160 dı şimdi 212 çıkmış kafayı yedim ya böyle zamanlarda da ulaşamıyorum doktora gıcık oldum
Korkma lütfen panik olma sakin ol belki kanama olmayacak bu stresin yüzğnden olur yapma böyle . . Doktoru ara asistanı yokmu onun ya onu aracanım henüz kanama gibi bi durum yok çok şükür en büyük adet belirtimi yaşadım hadi onuda geçtim değer ikiye katlanmadığı için çok panik oldum 2 gün için yavaş ilerlemiş düşük yani cumartesi 160 dı şimdi 212 çıkmış kafayı yedim ya böyle zamanlarda da ulaşamıyorum doktora gıcık oldum
evet canım aynı yerde yaptırdım ya adetten 3-4 gün önce gece çok ateşlenirim ben ve bu zamana kadar hiç sekmedi yani hep adet gördüm hatta ilk transferimde bunu yaşadım ve yine olmadı dedim doktorum çok şaşırmıştı ama hamile kalınca bunun devam etmesi belkide normaldir her ay zamanı gelince belirti yaşayıp doğum yapanlar var benimde kafama değerim çok takıldı sadece cumartesi 11 de vermiştim kanı bu sabah 7 de verdim ama o kadar saat farkından bu kadar değer oynamaz sanırımCanım panik olma ama muhakkak Dr a Ulaş.. Ates önemli degil vücut ilk aylar adet döngüsü olacakmış gibi hazırlayabiliyor. Hcg değerinle ilgili görüş. Bazı yerlerde hcg artısında arada boyle olabileceği yazıyor. Testi aynı yerde mi yaptırdın
Cnm bak bence ihtinallerle kendini strese sokma dojtorunun ozel tekefonu yokmu onu mu aradin ulaşamadım hic olmadi hemsireyi ara o haber versin doktrunla konustursun yani icini curutme hemen bi neyin nesiymis konus tamammi cnm sakin olevynı yerde yaptırdım ya adetten 3-4 gün önce gece çok ateşlenirim ben ve bu zamana kadar hiç sekmedi yani hep adet gördüm hatta ilk transferimde bunu yaşadım ve yine olmadı dedim doktorum çok şaşırmıştı ama hamile kalınca bunun devam etmesi belkide normaldir her ay zamanı gelince belirti yaşayıp doğum yapanlar var benimde kafama değerim çok takıldı sadece cumartesi 11 de vermiştim kanı bu sabah 7 de verdim ama o kadar saat farkından bu kadar değer oynamaz sanırım
Hamileligin ilk gunlerinde adet olacakmisin gibi tum belirtileri olur. Benim hamileligimde ates basmasi cok olmustu. Hormon yukselmesinden oluyomus. Icini ferah tut.ya arkadaşlar nolur bana biri bişey söylesin benim geçen ayki adet tarihime göre 3 gün var adetime cumartesi gittik kan 160 çıktı ikiye katlamıştı ama bu gece adet ateşim oldu ve ben ne zaman bunu yaşasam kesin adet görürüm birkaç gün sonra bu benim tek belirtim onu yaşayınca çok korktum sabah kan vermeye gittim ve sonuç 212 çıktı ikiye katlamamış çok korkuyorum adet mi olacağım acaba bebeğim gidecekmi