- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Insallah canım.. Ben senin bekleyişinin sonuna denk geldim ama sen benim hep yanımda olcaksın bekleyişimde, şanslıyım:)Çok gecmiş olsun inş sana sıkı sıkı tutunurlar ve bir daha bırakmazlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım.. Ben senin bekleyişinin sonuna denk geldim ama sen benim hep yanımda olcaksın bekleyişimde, şanslıyım:)Çok gecmiş olsun inş sana sıkı sıkı tutunurlar ve bir daha bırakmazlar :)
Super hadi gecmis olsun insallah pozitifide gorecez burda hepberaber.. sana katiliyor pozitif olma konusunda negatifi gorene kdr ki allahim gostermesin hamileymis gibi davranmak gerek ki vucut stres olmasin sonra uzulceksek ztn uzulecez..Selamlar kızlar.. Ben simdi eve gelebildim. edildi. Dr gayet iyi insallah tutacak bu sefer dedi. Bende bütün kalbimle pozitif sonuç alacağıma inanmak istiyorum. Bu 10 günü Umutlu pozitif geçirmek tek istegim. Allah hepimizin emeklerini görüyor, insallah nasip edicek hepimize
Canim nokdu transferlerinz nasil gecti?
Merhaba.. ben de bebegimi aldim geldim.dr transferin cok iyi gectigini soyledi.oncesinde embriyolog embriyonun metabolizmasinin hizli oldugunu,dolayisiyla fragmaninin (atiklarin) biraz fazla oldugunu ancak transferi etkileyecek bir durum olmadigini biraz tutunmasini guclestirebilecegini ama zaten ilacla takviye yaptiklarini soyledi.moralim bozuldu.sonra transfer sirasinda druma sordum.sen takma bunlari transferi yaptigimiza gore artik bebegin seninle olduguna inan.baska seyler dusunme biz bunlari soylemek zorundayiz dedi.9 hucreli 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 20 si.su zamani tamamen olumlu dusuncelerle geçirmek istiyorum...Selamlar kızlar.. Ben simdi eve gelebildim. 2 tane transfer edildi. Dr gayet iyi insallah tutacak bu sefer dedi. Bende bütün kalbimle pozitif sonuç alacağıma inanmak istiyorum. Bu 10 günü Umutlu pozitif geçirmek tek istegim. Allah hepimizin emeklerini görüyor, insallah nasip edicek hepimize
kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
Allah hayırlısıyla pozitifleri almayı nasip etsin insallah. Cok heyecanlandım ben transfer yapılırken. Sen nasıl hissettinMerhaba.. ben de bebegimi aldim geldim.dr transferin cok iyi gectigini soyledi.oncesinde embriyolog embriyonun metabolizmasinin hizli oldugunu,dolayisiyla fragmaninin (atiklarin) biraz fazla oldugunu ancak transferi etkileyecek bir durum olmadigini biraz tutunmasini guclestirebilecegini ama zaten ilacla takviye yaptiklarini soyledi.moralim bozuldu.sonra transfer sirasinda druma sordum.sen takma bunlari transferi yaptigimiza gore artik bebegin seninle olduguna inan.baska seyler dusunme biz bunlari soylemek zorundayiz dedi.9 hucreli 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 20 si.su zamani tamamen olumlu dusuncelerle geçirmek istiyorum...
Amin insallah..Allah hayırlısıyla pozitifleri almayı nasip etsin insallah. Cok heyecanlandım ben transfer yapılırken. Sen nasıl hissettin
Psikoloji bazen kontrol dışı kalıyor. Neyse artık evlerimize geldik sakin sakin otururuz. Sen işe gitmekle ilgili soru soracaktın ne dedilerAmin insallah..
normalde soguk kanli bir insanim ben..ama bir heyecan bir heyecan..esimi ayri fircaladim,yolda giderken elli arabaya soylendim...bir de sikisigim...hemsireler dedi ki az az yap da gel...gulduk...ama artik odaya giderken basladim aglamaya...koca bir yandan dur videoya cekicem diyor,hemsireler guluyor falan...sonra ayrilirken hemsirem dedi ki dikkat etmek tamam ama en iyisi dusunce acisindan biraz da yokmus gibi davranmaktir...
Yogun bir fiziksel aktiviteniz yoksa,iki saate bir kalkip biraz dolasma imkaniniz varsa gidin dediler.gidicem ben de.okulun son haftasi cocuklari birakmayayim...ilac ne verdiler?yatiyor musun surekli?Psikoloji bazen kontrol dışı kalıyor. Neyse artık evlerimize geldik sakin sakin otururuz. Sen işe gitmekle ilgili soru soracaktın ne dediler
Cnm benim yaaa varyaa surda en buyuk mucize sensin 1 tane yumurtayla ilerliyosun insallah rabbim o embriyoyada can verir annesine tutunur ski ski benimde hersy yolunda giderse cuma olck insallah transferim azicik arkanizdan geliyorumAmin insallah..
normalde soguk kanli bir insanim ben..ama bir heyecan bir heyecan..esimi ayri fircaladim,yolda giderken elli arabaya soylendim...bir de sikisigim...hemsireler dedi ki az az yap da gel...gulduk...ama artik odaya giderken basladim aglamaya...koca bir yandan dur videoya cekicem diyor,hemsireler guluyor falan...sonra ayrilirken hemsirem dedi ki dikkat etmek tamam ama en iyisi dusunce acisindan biraz da yokmus gibi davranmaktir...
Jele devam ve bide bi Bant var kalçama yapıştırdıgım. Başka da bi ilac yok. Perşembe günü karından bi iğne yapıcam okadar. Bana test gününü 18ine verdiler.Yogun bir fiziksel aktiviteniz yoksa,iki saate bir kalkip biraz dolasma imkaniniz varsa gidin dediler.gidicem ben de.okulun son haftasi cocuklari birakmayayim...ilac ne verdiler?yatiyor musun surekli?
Önü arkası yok, biz bu işe beraber başladık beraber bitiricez pozitiflerleCnm benim yaaa varyaa surda en buyuk mucize sensin 1 tane yumurtayla ilerliyosun insallah rabbim o embriyoyada can verir annesine tutunur ski ski benimde hersy yolunda giderse cuma olck insallah transferim azicik arkanizdan geliyorum
bugunden degil,toplsma gununden saydi.bence de 18 olmali.benim cok ilac var.jele devam,coraspirin ve pridrole devam.her gun progestan igne,gunde uc kez esterofen bi de ayrica dogum konttol hapi...Jele devam ve bide bi Bant var kalçama yapıştırdıgım. Başka da bi ilac yok. Perşembe günü karından bi iğne yapıcam okadar. Bana test gününü 18ine verdiler.
Tek yumurrta olan bir tek ben miyim ki??Önü arkası yok, biz bu işe beraber başladık beraber bitiricez pozitiflerle
Sen tek olurmusun.. Transfer olacak embriyo bulunamadığı icin tedavisi iptal olan arkadaslar oldu burda kaç kez.. Belinda tek yumurtan döllendi diye mucize diyo sanırım. Benim 7taneden 2 tanesi düzgün cıktı. Bunlar gereksiz Ayrıntılar, bu yavruların gönlü varsa Allah bze nasip ettiyse hamile kalıcaz insallah..Tek yumurrta olan bir tek ben miyim ki??
Şu progestan igne ne fena bisedir yalnız.. Transferden sonra Yaptılar bi tane Bacağımı zor hareket ettirdim..bugunden degil,toplsma gununden saydi.bence de 18 olmali.benim cok ilac var.jele devam,coraspirin ve pridrole devam.her gun progestan igne,gunde uc kez esterofen bi de ayrica dogum konttol hapi...
Cnm bana da demisti cok buyukler ani hareketetme diye ama bende ogun baya yurumustun korkma yeterki hoplama ziplama kendini koltuga atar gibi oturma onlara dikkat et
İnşallah pozitif cevap alırsın.sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaMerhaba.. ben de bebegimi aldim geldim.dr transferin cok iyi gectigini soyledi.oncesinde embriyolog embriyonun metabolizmasinin hizli oldugunu,dolayisiyla fragmaninin (atiklarin) biraz fazla oldugunu ancak transferi etkileyecek bir durum olmadigini biraz tutunmasini guclestirebilecegini ama zaten ilacla takviye yaptiklarini soyledi.moralim bozuldu.sonra transfer sirasinda druma sordum.sen takma bunlari transferi yaptigimiza gore artik bebegin seninle olduguna inan.baska seyler dusunme biz bunlari soylemek zorundayiz dedi.9 hucreli 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 20 si.su zamani tamamen olumlu dusuncelerle geçirmek istiyorum...
Cnm Bebeğini de kendini de üzme boşuna.herkez aynı anda duyamaz ki kalp atışını.mesela hepimizin hcgsi aynı mı değil.bi terslik olsaydı mutlaka doktorun söylerdi.hem bazı doktorlar dinletme Zararlı diye erken tarihlerde kalp atışını dinletmiyor.eğer ultrasonun vajinal değil de karından yapılmışsa zaten duyma olasılığın yok gibi.lütfen bebişini veya bebişlerini strese maruz Bırakma rahatlamak için Allah'a Tevekkül ol bol bol dua eTkızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben