• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Oh oh..cok sevindim.benimki yarin ikide..seninki kacta?kac embriyo koyucaklar?bi de unutuyorum sormayi istanbulda misin ki...ben istanbul yeditepeye gidiyorum.

Belinda87 cok gecmis olsun..hadi gel arkamizdan...
Beni de 2 de çağırdılar:) sanırım 2 tane koyacak. Ben de istanbuldayım kadıkoy Acıbadem de devam ediyo tedavim. Hakkaten birlikte gidiyo herşeyimiz. Insallah 10 gün sonra pozitifleri de beraber alırız

Benim 3.gun embriyosu olacak.sanirim heveslebekleyenin de oyle...8 gun ilac kullandigimdan bahsetmistim ya sonradan aklima geldi,benim o hepi topu bes yumurta daha o zaman 19 mm olmustu.e naapsin dr kesti igneyi catlatti.o yuzden de 5.gunu beklemiycek olabilir...kendi kendime fikir uretiyorum...hayirlisi...bugun hastanenin onunden gecerken koca kisisi bebisimiz burda el sallayalim dedi,salladik hevesle...ustelik lensimdeki bozulmadan dolayi sabah beri tam secemeyen gozum tam bdbegimize el sallarken gormeye basladi...
ne biliim bi isaret ariyo insan..en azindan en kucuk olumlu isaretleri bile kacirmamaya calisiyorum..tam aksi olursa olumsuzu cagiririm diye korkuyorum...
Bekleme olayıyla ilgili şöyle bi durum var. Kaliteli 4-5ten fazla embriyo oldugu zaman 5.güne kadar bekletip en kalitelisini koyuyorlar. Ama az embriyo olunca seçme sansı olmayınca 3. Gün transfer yapıyolar

Walla benim gaz sancisi ile başım dertte yani dün 9 40 da oldu transfer o zamandan beri solda bi sancı wardi kendimi dinlemiyor ama wardi bariz annemdeyim yatıyorum hiç bişi yiyemiom napcam bilmem :KK49::KK49::eek::eek::110:
Hayırlı olsun öncelikle transferin asıl zor bölüme gelmişsin:KK16:beklemek en zoru cidden, gaz Sancısı ben ciddi derecede yaşamıştım barsaklar için bol Kayısı yedim o rahatlattı ayrıca saat başı 10 dk gibi yürüyüş öneririm evde isen çok iyi geliyor yani hareketsiz kalmak artırıyor

Bekleme olayıyla ilgili şöyle bi durum var. Kaliteli 4-5ten fazla embriyo oldugu zaman 5.güne kadar bekletip en kalitelisini koyuyorlar. Ama az embriyo olunca seçme sansı olmayınca 3. Gün transfer yapıyolar
Ben cok istemistim,kismet degilmis,seninki ikiz olur insallh..yasimiz da ayniydi sanirim.38 im ben.

Transferden sonra ne kadar dinlendiniz?yarin ikide transferim.ertesi gun ise baslayabilir miyim acaba?dr a sorucam gerci..

Ben 30 yaşındayım. Ikiz cocuk cok isterim, Allah nasip etsin yeterki:KK66:
Aa epey ablaymisim ben:))
Valla opudan sonra ilaclari anlatirken koca kisisi de yanimdaydi,yarin jel yok ona gore diye hatirlatti az once.dun aradiklarinda da tekrar hatirlattilar.ilaclari icip jeli kullanmiycaksiniz diye..cok eminim yani...

Senin ilk tedavin degil sanirim deneyimlisin ancak okudukca dusundum jel konusunu daa,kese gorunene kadar alttan muayeneyi bile onermeyen doktorlar neden transferden sonra jele izin veriyorlar anlamadim...transferden sonra kullanicak miyim onu da yarin soylerler...

Kızlar transfer günü jel kullanımıyla ilgili fikriniz nedir. Transfer günü ara vermiyoduk diye hatırlıyorum sadece antibiyotiği bırakıyoduk sanki

Senin ilk tedavin degil sanirim deneyimlisin ancak okudukca dusundum jel konusunu daa,kese gorunene kadar alttan muayeneyi bile onermeyen doktorlar neden transferden sonra jele izin veriyorlar anlamadim...transferden sonra kullanicak miyim onu da yarin soylerler...
Test Gününe kadar kullanılıyo hatta pozitif olursa daa devam da ediliyor onu biliyorım. Ama transfer günü es geçiyo muyduk hatırlayamadım

kizlae saat 5 siralarinda fitilden once pedde hafif pembemsi bir leke hissettim ama dedim takip ediyim sonra fitili attim saat ylan olmasin walla 8 8 30 siralari belkide daha erken wc gittim akinti var sandim bir sildim resmen pembe kan gibi hemen dru aradim ve bana acilde kadin doguma gidip muayne olmami soyledi aspirini keselim dedi neyse aglaya aglaya nasil gittim hastaneye bilmiyorum esimle tabii bu arada bugun pazar ya doktor bulmak zor ozellerde neyse muayne oldum ve cok sukur korkulcak biseyin olmadigini soyledi ve kuzumun kesesini gunu gelmeden gordik ve herseyin yolunda oldugu ogrendik ve progestan fitil kullaniyodum igne yaptirdi kendi doktorum bir anda yikildim sanki ama cok sukur rabbime kesiyi gordum

Ge
kizlae saat 5 siralarinda fitilden once pedde hafif pembemsi bir leke hissettim ama dedim takip ediyim sonra fitili attim saat ylan olmasin walla 8 8 30 siralari belkide daha erken wc gittim akinti var sandim bir sildim resmen pembe kan gibi hemen dru aradim ve bana acilde kadin doguma gidip muayne olmami soyledi aspirini keselim dedi neyse aglaya aglaya nasil gittim hastaneye bilmiyorum esimle tabii bu arada bugun pazar ya doktor bulmak zor ozellerde neyse muayne oldum ve cok sukur korkulcak biseyin olmadigini soyledi ve kuzumun kesesini gunu gelmeden gordik ve herseyin yolunda oldugu ogrendik ve progestan fitil kullaniyodum igne yaptirdi kendi doktorum bir anda yikildim sanki ama cok sukur rabbime kesiyi gordum
gelmiş geçmiş olsun canım. Bunda da varmış bir hayır, bahaneyle keseyi görmüşsün. Allah sağlıkla kalp atışını da duyursun inşallah. Yat dinlen hiçbirşey yapma

Back