• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben :KK17:

Kızlar bir şey sorucam, transferden sonra verilen iğneler ilaçlar adet olmamızı engelliyor mu ?

kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben :KK17:
Arkadaşım ben hamile değilim henüz inşaallah olurum transfer sonrası 3. Günüm bana sorarsan bu kadar Korkma Rabbim ne yazdiysa o olacak geç yerleşmiş olabilir bu kadar stres yaparak sen bebeklerini oluşum aşamasında ne kadar üzersin böyle düşün we dua et yapacak başka bişi yok ne olur sabret kese ne zaman gördün herkes de aynı olmuyor bu durumlar lütfen sakin olmaya çalış canım

Kızlar bir şey sorucam, transferden sonra verilen iğneler ilaçlar adet olmamızı engelliyor mu ?
engellediğini söyleyenler var canım ama ben transferin 8. gününde iğnelerim ilaçlarım devam ederken adet oldum. öyle lekelenme falan da değildi direk kanama başlamıştı yani

Tatlim kendini sıkma o kasilmalar o yüzden oluyor olabilir. Ben 10. Gun bi idrar testinde pozitif gorup gidip bi test daha alip onda negatif gördüğümde yarım saatte cektigim kasik agrisi ve kramplari anlatamam sana. Sakin ol düşük yapabilcek gibu olsan doktorun önlem alirdi mutlaka. Kalp atisini ne zaman duyarmis doktorlae acaba? 6.7. Haftalarda diyorlar birde vajinal ultrasonla mi baktilar sana?

canım transferin 25. günü erken değil mi kalp atışı için. zaten transferden 12 gün sonra sonuç alıyorsun ondan 10 gün sonra kese desek 22. ondan da 10 sonra kalp atışı desek 32 eder en az endişelenme. doktorun ne diyor ?

engellediğini söyleyenler var canım ama ben transferin 8. gününde iğnelerim ilaçlarım devam ederken adet oldum. öyle lekelenme falan da değildi direk kanama başlamıştı yani

Allah korusun, inşallah tutunmuştur bebişlerim..Rabbim sana da yardım etsin canım, tedavi mi görüyorsun şu an.?

Benim de öyle inşallah iyi şeyler olur dün daha fazlaydı ama sanırım o ağrılar yumurtalık sebepli olanlar hayırlısı ile olsun inşallah benim ağrıların hepsi solda sağda bişi yok bide dün acayip gaz sancim wardi
Aynen dün daha fazlaydı..korkuyorum inşallah tutunmuşlardır

Canım aradılar mi çok merak ediyorum seni
Cnm allaha sukurler olsun 8tane olgun yumurta cikmis 2taneside labda olgunlastirilmis toplam 10tane dollebmis suan tabi suan sadece dollenmis durumdalar gelisimleri nasil olur bilmuyoruz insallah saglikla ilerlerler embriyolog canim yaa cok iyiler bebeklerin bize emanet merak etme dedi bakalim sevinmek icin daha erken bolunmeleri nasil olck ilerlicekmi gorcez

Allah korusun, inşallah tutunmuştur bebişlerim..Rabbim sana da yardım etsin canım, tedavi mi görüyorsun şu an.?
amin canım inşallah tutunmuştur tabi iyi düşün iyi olsun ben ramazandan sonraki adetimle yeniden başlayacağım tedaviye 3 olacak inşallah son olur

Canım anormal bir durum olsa doktorun mutlaka söyler.. Kötü düşünüp kendini strese sokma lütfen.. Bu şekilde kendine ve bebeğine daha çok zarar vermiş olursun..

Merhaba kızlar,kontrolden geliyorum yumurtalarım büyümüş çok iyiymiş,Çarşamba günü opum var.doktor eğilme,yorma kendini yumurtalar erken çatlamasın dedi,kontrolden sonra alışverişe gittim Yürüdüm baya yorulmuşum,bir sıkıntı olmaz inşallah size de uyarıda bulundumu doktorunuz?
Cnm bana da demisti cok buyukler ani hareketetme diye ama bende ogun baya yurumustun korkma yeterki hoplama ziplama kendini koltuga atar gibi oturma onlara dikkat et

Kuzu transferinz bugun degilmiydi? Ne oldu ses yok hic
Selamlar kızlar.. Ben simdi eve gelebildim. 2 tane transfer edildi. Dr gayet iyi insallah tutacak bu sefer dedi. Bende bütün kalbimle pozitif sonuç alacağıma inanmak istiyorum. Bu 10 günü Umutlu pozitif geçirmek tek istegim. Allah hepimizin emeklerini görüyor, insallah nasip edicek hepimize

Selamlar kızlar.. Ben simdi eve gelebildim. 2 tane transfer edildi. Dr gayet iyi insallah tutacak bu sefer dedi. Bende bütün kalbimle pozitif sonuç alacağıma inanmak istiyorum. Bu 10 günü Umutlu pozitif geçirmek tek istegim. Allah hepimizin emeklerini görüyor, insallah nasip edicek hepimize
Çok gecmiş olsun inş sana sıkı sıkı tutunurlar ve bir daha bırakmazlar :)

Canım Dr ne dedi peki, en Geç nezman duyman gerekliymiş. Korkma lütfen, inan yavrunun senle olduguna. Ufak bi aksilik yaşanıyordur insallah ve bu son olsun, sorunsuz sekilde hamileliğine devam et insallah

Back