geçmiş olsun canım ,hastanedemisin hala nekadar kaldın.ben seni tanıdım sanırım geçen gün farketmiştim kapalı bir bayansın dimi,pazar günü opu olacak diye konuşuyordunuz.hakkınızda Hayırlısı olsun şimdi sıra bendeSagol cnm bakalim yarini merak ediyorum simdide insallah hepimiz icin guzel seyler olur allah hepimizin kucagini doldursun insallah sukur agrimda yok anestezide vurmadi hala oyle mide bulantisi vs.. bundan sonrada vurmaz heralde senin
Öyle de olmazsa çok üzülürüm...10 . Günde yapıcam ben testi inşallah Allahım verirCanım benim 4. Gün iki tane inşallah ikimizde güzel haber veririz şahsen 12 gün beklemeyi düşünmüyorum şimdiden ama relaksim oluruna bıraktim çünkü mewla ne yazdiysa o olacak amaaaan düşün düşün nereye kadar
Walla benim gaz sancisi ile başım dertte yani dün 9 40 da oldu transfer o zamandan beri solda bi sancı wardi kendimi dinlemiyor ama wardi bariz annemdeyim yatıyorum hiç bişi yiyemiom napcam bilmemTransferi olanlar napıosunuz? Ara ara adet ağrısı gbi ağrım oluyo daha teste on gün var offf zaman nasıl geççek?
Yani 16 haziranda güzel haberler gelsin ikimizden de dimi arkadaşimÖyle de olmazsa çok üzülürüm...10 . Günde yapıcam ben testi inşallah Allahım verir
Transferi olanlar napıosunuz? Ara ara adet ağrısı gbi ağrım oluyo daha teste on gün var offf zaman nasıl geççek?
Aynenn cnm 15 i de olabilir :) bel ağrısı ve gaz var şimdiYani 16 haziranda güzel haberler gelsin ikimizden de dimi arkadaşim
Aynen...kızlar 5. Gün blostokist mi kondu szn? Daha yüksekmiş tutma ihtimaliZaman geçmek bilmiyor evet..benim de ara ara ağrım oluyor kasıklarımda ama belimde ve bacaklarımda da ağrı var..5. günüm benim.
Aynen...kızlar 5. Gün blostokist mi kondu szn? Daha yüksekmiş tutma ihtimali
Insallah hepsi dolu dolu cikar. Benim tavsiyembu gununu dinlenerek gecir. Sonucta bir operasyon gecirdin.Kizlaaaaaar ciktin opudan suan kolumda serum girdin uaziyorum:) hrsey cok iyi sukur anestezi bisy anlamadim boyle bi kafam boslair gibi oldu kaymisim ztn:) sonra yatakta buldum kendimi sindi bisyler yicez kusma bukanti bas donmesi yok sukur.. 11 yumurta toplanmis ama henuz embriyologla konusmadik hani olgunlugu vs sormak istiyorum agrimda yok gibi hafif bi adet agrisi yani gezmelerede gitxm insallah:))))))
Bilmem artık kaçı olursa olsun pozitif olsun da 5i 10 u fark etmezAynenn cnm 15 i de olabilir :) bel ağrısı ve gaz var şimdi
Yok cnm ben kapali degilim ama bugun 3 kisi opu olduk belki onkardn biridir.. hastaneden 11de ciktim ne bas donmesi ne kusma yasadim simdide 5 cayindayim aksamada baska biyere davetliyiz yani direk normale dondum ben sukur:) hic korkutugun gibi olmadiG
geçmiş olsun canım ,hastanedemisin hala neciktim kaldın.ben seni tanıdım sanırım geçen gün farketmiştim kapalı bir bayansın dimi,pazar günü opu olacak diye konuşuyordunuz.hakkınızda Hayırlısı olsun şimdi sıra bende
Insallah cnm aminnn suan tek heyecanim o yarin gelecek haber morfolojimz 0 o biraz korkutuyo beni embriyolog ben saglikli olanlari secicem guvenin fkn dedi ama bakalim.. ilk denemeniz oldugu icin tabi bizi neler bekliyo bilmuyoruz tam olark dediInsallah hepsi dolu dolu cikar. Benim tavsiyembu gununu dinlenerek gecir. Sonucta bir operasyon gecirdin.
Aynen benim de 2 tane blasto kondu Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın çifter çifter versinEvet canım 2 tane 5. gün koydular..Allah tan hayırlısı, o ol dedikten sonra 5. gün 3. gün hepsi olur..Rabbim neler çektiğimizi görüyor, inşallah tutunur bebişlerimiz..
Aynen benim de 2 tane blasto kondu Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın çifter çifter versin
Evet cnm ...inşallah tutar da zaman geçmioAminn canımm inşallah..ilk denemen mi.?
Ben de çok anlamadım ama içeri itip tompik kısmı sıkıomKizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya
Çıkmıştır cıkmıstır.. Zaten deliğinden içinin boş olduğunu görürsün ya da tüpü. Ağzında cok az kalmış oluyor genellikle.Kizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya
Kizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?