2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kizlaaaaaar ciktin opudan suan kolumda serum girdin uaziyorum:) hrsey cok iyi sukur anestezi bisy anlamadim boyle bi kafam boslair gibi oldu kaymisim ztn:) sonra yatakta buldum kendimi sindi bisyler yicez kusma bukanti bas donmesi yok sukur.. 11 yumurta toplanmis ama henuz embriyologla konusmadik hani olgunlugu vs sormak istiyorum agrimda yok gibi hafif bi adet agrisi yani gezmelerede gitxm insallah:))))))

Yok daha 3 haftamız var bnce 3 hafta sonra kalp atışınıda duyucam minnakımın :) bn öyle düşünüyorum . Bnde cok iştahlayım bi anda iştahım açıldı böyle giderse cok fena olucam Şişko gibi gezerim ortalıkta sen yemeye calış zırla kendini yoksa bebegin zayıf düşer cnm en azından süt iç balık ye ihmal etme yinede zorla kendını . Bnde kimseye söylemedim cünkü belki düşer dedik nolur nolmsz diye bnm ailem bilmiyo eşimin anne baba abi yengesi bılıyo sadece :)

Bu arada 150 nabizla olmis opum dojtor takiliyo nasik bi heyecandi diye:) esime soyluyo.. sagolsun gevsetmeye calisti bastada ama mumkunmu:)

Çok gecmiş olsun cnm bol bol sıvı seyler iç sakın aksatma ama :) inş hersey iyi olucaktır

11 yumurra cikmis ama kaci olgun durumlari ne bakicakmis ferhat bey yani embriyologla konustuk yarin haberlesiriz dedi ama kanim isindi ya birde bebeklerin birkac gun bana emanet onlara tabiki ozen gostericez dedi cok duygulandimmmm allahim.insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde dollenirlee imsi yapicakmis cunku morfolojimiz 0 malesef

Iyi düşün CNm her zmn için bak vb 4. De yakaladım onu bn hiç olumlu düşünmedim hep daha çok üzüldüm ama üzülmekle olmuyo iyi düşününce iyi seyler oluyo gercekten

B belinda87 canim hadi geçmiş olsun. Bak korktugun gibi olmadi .uyuyorsun uyaniyorsun o kadar..ne guzel 11 yumurta .masallah..inşallah güzel güzel embiriyo olusurlar...benim icin boyle yumurtalar hayalll...hadi bakalım inş. Hersey iyi gider tranferde olunca sende sıkı sıkı tutunurlar...

Kizlar mesela tüp bebek tutmadiginda su su nedenlerden kaynakli tutmamis gibi seyler soyluyorlarmi ? Yani tabi hepsi tutacak diye bisey yokda..hani tibben yapilmasi gerekenlerin hepsi yapildimi varmi bi eksiklik hersey uygulandığı haldede tutmayabiliyor..cok zor bu surecler .hemde cokkk..

Bizim tek sorunumuz eşinde sperm güçsüzlüğü vardı 17 embriyomuz oluştu bizim cok iyi gzl bi Say'ı dedıler hatta bize ilk transferim de doktorlar kesin ve net konuştu bu kesin tutar dedıler tuttu ztn ama içi boş tu sonrasındaki trasferlerimdede hiç bi açıklama yapılmadı doktorların söylediği tek sey tutmayabilir tutacak diye bişiy yok dedıler bişiy önermiyorlar burda bn cok acı cektim gercekten tıp dilinde anlatıyolar hollandaca Konuşuyoruz çoğunu anlamakta güçlük cekiyosun cok zorlandık biz

Tutupda icini bos olmasi yani kesemi bosdu ?? Hep ayni merkezdemi yaptirdin bu denemelerini ? Nerede oturuyorsun ? Cok zor maddi manevi zor ve yipratici

Transferi olanlar napıosunuz? Ara ara adet ağrısı gbi ağrım oluyo daha teste on gün var offf zaman nasıl geççek?

Tutupda icini bos olmasi yani kesemi bosdu ?? Hep ayni merkezdemi yaptirdin bu denemelerini ? Nerede oturuyorsun ? Cok zor maddi manevi zor ve yipratici
Dışı iyi içi gelişmedi CNN özürlü dediler sonra kendılıgınden düştü . Bn hollandadayım burda yaptırıyorum tedavimi sadece 1 merkez var baska yok devlet karşılığı herseyi ama sadece mesela 3 defa eşim sperm vericek 3 nden kac çıktı biterse Paralı oluyo biz sadece her ay dondurulmuşlara 50 € ödüyoz

Belinda geçmiş olsun bundan sonraki Bölümler ağrısız Sancısız.. Allah bu tedaviler sonunda yüzümüzü güldürsün insallah alalım pozitifleri

Sagol cnm bakalim yarini merak ediyorum simdide insallah hepimiz icin guzel seyler olur allah hepimizin kucagini doldursun insallah sukur agrimda yok anestezide vurmadi hala oyle mide bulantisi vs.. bundan sonrada vurmaz heralde senin

Evde yatıyorum genelde bi yemek ve wc için kalkıyorum ama sıkıcı şimdiden.. iki tane 5. Gün kondu bklm inşallah tytar
Canım benim 4. Gün iki tane inşallah ikimizde güzel haber veririz şahsen 12 gün beklemeyi düşünmüyorum şimdiden ama relaksim oluruna bıraktim çünkü mewla ne yazdiysa o olacak amaaaan düşün düşün nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…