- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
Evet cnm ...inşallah tutar da zaman geçmio
Yeter ki bebişlerimiz bizimle olsun, bekleriz biz..kaç yaşındasın canım.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm ...inşallah tutar da zaman geçmio
27 sen??Yeter ki bebişlerimiz bizimle olsun, bekleriz biz..kaç yaşındasın canım.?
kizlar mide bulantilariniz basladimi ne durumdasiniz
Evet cnm azonce inceledimde ucunda azcik kalmis ama baska kalmamis icinde demek skmisimÇıkmıştır cıkmıstır.. Zaten deliğinden içinin boş olduğunu görürsün ya da tüpü. Ağzında cok az kalmış oluyor genellikle.
Evet bana da dedi cnm 5 dakika en az yuruki emilimi artsin ben ciktim bildigin yuruyus yaptim:))))))ah o jel.:)) cancık kalıyor içinde ne kadar sıksan da hepsi çıkmıyor zaten..sonrasında biraz yürümek gerekiyormuş, doktorum öyle demişti bana.
ne kadarliksin canm ben bugun 4+5oldum biseyim yok henuzIki gündür bulantim var iştahım kesildi hicbirsey yiyemiyorum
27 sen??
Evet bana da dedi cnm 5 dakika en az yuruki emilimi artsin ben ciktim bildigin yuruyus yaptim:))))))
2,5 yıllık ben de ... bana da jeli opudan sonra verdi drBen de 27 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim..:))
Evet cnm opum oldu hatta bi yanlislik mi var diye hemsireye birdaha sordum yok dediler simdi baslicksin rahim bebege hazirlansin dedi bakaoim suan biraz gerildim ama insallah yumurtalarim dollenmistir kalitelidir hicbirsy bilmiyorum yarin belli olckSenin bugün opun vardı demi canım, opudan hemen sonra vermiş sana doktorun jeli..ben transferden sonra başladım.
Evet cnm opum oldu hatta bi yanlislik mi var diye hemsireye birdaha sordum yok dediler simdi baslicksin rahim bebege hazirlansin dedi bakaoim suan biraz gerildim ama insallah yumurtalarim dollenmistir kalitelidir hicbirsy bilmiyorum yarin belli olck
ne kadarliksin canm ben bugun 4+5oldum biseyim yok henuz
2,5 yıllık ben de ... bana da jeli opudan sonra verdi dr
Arwenn nerelerdesin.. Beni aradılar hastaneden yarın transfer Yapılıyor. Yine beraberiz yani:)
:)) Disari tasmadiysa sorun yok.ben de kullaniyorum.epey bi iceri itince jel tasmiyor hic.bi de evin icinde de olsaniz kullandiktan sonra mutlaka yuruyun,o zaman geri akmaz dediler.yarin transfer olacagim icin kullanmiycam.iki gun kullandim sadece.kutuda bir suru var...Kizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya
Insallah cnm cok gerginin anladinki bubsurecte hep bir sonraki adimin gerginligi gecmiyor acaba dollendiler mi kaci dollendi saglikli mi dusunuyorum suan orda miniklerin napuyo acaba sindiden annelik damarlarim kabardi resmen ya morfoloji kotu oldugu icinhic dollenmedi vs demesinden korkuyorum.. insallah bizde saglikli bi sekilde 5. Gunu goruruz arkanizdan gegeliyorum insallah:)arwenn22 .!.:Oh oh..cok sevindim.benimki yarin ikide..seninki kacta?kac embriyo koyucaklar?bi de unutuyorum sormayi istanbulda misin ki...ben istanbul yeditepeye gidiyorum.
Belinda87 cok gecmis olsun..hadi gel arkamizdan...
Insallah cnm cok gerginin anladinki bubsurecte hep bir sonraki adimin gerginligi gecmiyor acaba dollendiler mi kaci dollendi saglikli mi dusunuyorum suan orda miniklerin napuyo acaba sindiden annelik damarlarim kabardi resmen ya morfoloji kotu oldugu icinhic dollenmedi vs demesinden korkuyorum.. insallah bizde saglikli bi sekilde 5. Gunu goruruz arkanizdan gegeliyorum insallah:)
ne kadarliksin canm ben bugun 4+5oldum biseyim yok henuz