• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

ah o jel.:)) cancık kalıyor içinde ne kadar sıksan da hepsi çıkmıyor zaten..sonrasında biraz yürümek gerekiyormuş, doktorum öyle demişti bana.
Evet bana da dedi cnm 5 dakika en az yuruki emilimi artsin ben ciktim bildigin yuruyus yaptim:))))))

Senin bugün opun vardı demi canım, opudan hemen sonra vermiş sana doktorun jeli..ben transferden sonra başladım.
Evet cnm opum oldu hatta bi yanlislik mi var diye hemsireye birdaha sordum yok dediler simdi baslicksin rahim bebege hazirlansin dedi bakaoim suan biraz gerildim ama insallah yumurtalarim dollenmistir kalitelidir hicbirsy bilmiyorum yarin belli olck

Evet cnm opum oldu hatta bi yanlislik mi var diye hemsireye birdaha sordum yok dediler simdi baslicksin rahim bebege hazirlansin dedi bakaoim suan biraz gerildim ama insallah yumurtalarim dollenmistir kalitelidir hicbirsy bilmiyorum yarin belli olck

Doktorlar daha iyi bilir canım, hepimizin vücudu değişik değişik. (doktor jel kullan demişse,doğrudur.) :) yarın embriyolog arayıp bilgi verir.inşallah güzel olgun yumurtaların vardır, hepsi döllenmiştir..

Karnım çok kötü acıyo kızlar pantolonun beli çok darmış mahvetti bni

Arwenn nerelerdesin.. Beni aradılar hastaneden yarın transfer Yapılıyor. Yine beraberiz yani:)

Oh oh..cok sevindim.benimki yarin ikide..seninki kacta?kac embriyo koyucaklar?bi de unutuyorum sormayi istanbulda misin ki...ben istanbul yeditepeye gidiyorum.

Belinda87 cok gecmis olsun..hadi gel arkamizdan...

Kizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya
:)) Disari tasmadiysa sorun yok.ben de kullaniyorum.epey bi iceri itince jel tasmiyor hic.bi de evin icinde de olsaniz kullandiktan sonra mutlaka yuruyun,o zaman geri akmaz dediler.yarin transfer olacagim icin kullanmiycam.iki gun kullandim sadece.kutuda bir suru var...

arwenn22 .!.:
Oh oh..cok sevindim.benimki yarin ikide..seninki kacta?kac embriyo koyucaklar?bi de unutuyorum sormayi istanbulda misin ki...ben istanbul yeditepeye gidiyorum.

Belinda87 cok gecmis olsun..hadi gel arkamizdan...
Insallah cnm cok gerginin anladinki bubsurecte hep bir sonraki adimin gerginligi gecmiyor acaba dollendiler mi kaci dollendi saglikli mi dusunuyorum suan orda miniklerin napuyo acaba sindiden annelik damarlarim kabardi resmen ya:( morfoloji kotu oldugu icinhic dollenmedi vs demesinden korkuyorum.. insallah bizde saglikli bi sekilde 5. Gunu goruruz arkanizdan gegeliyorum insallah:)

Insallah cnm cok gerginin anladinki bubsurecte hep bir sonraki adimin gerginligi gecmiyor acaba dollendiler mi kaci dollendi saglikli mi dusunuyorum suan orda miniklerin napuyo acaba sindiden annelik damarlarim kabardi resmen ya:KK43: morfoloji kotu oldugu icinhic dollenmedi vs demesinden korkuyorum.. insallah bizde saglikli bi sekilde 5. Gunu goruruz arkanizdan gegeliyorum insallah:)

Benim 3.gun embriyosu olacak.sanirim heveslebekleyenin de oyle...8 gun ilac kullandigimdan bahsetmistim ya sonradan aklima geldi,benim o hepi topu bes yumurta daha o zaman 19 mm olmustu.e naapsin dr kesti igneyi catlatti.o yuzden de 5.gunu beklemiycek olabilir...kendi kendime fikir uretiyorum...hayirlisi...bugun hastanenin onunden gecerken koca kisisi bebisimiz burda el sallayalim dedi,salladik hevesle...ustelik lensimdeki bozulmadan dolayi sabah beri tam secemeyen gozum tam bdbegimize el sallarken gormeye basladi...
ne biliim bi isaret ariyo insan..en azindan en kucuk olumlu isaretleri bile kacirmamaya calisiyorum..tam aksi olursa olumsuzu cagiririm diye korkuyorum...

Evet bi değişiklik var mı sen de benim bugün adet olcak gbi karnım belim hafif ağrıdı hafif ateeş var hayırdır inş

Back